terida
|
Dober večer, punce! Se javljam po ohoho času... Prej sem vas še nekaj brala, le za pisanje ni ostalo nič časa, potem pa sem prejšnji teden šla na "dopust" k mami, kjer ni interneta, tako da sem z branjem za nazaj obupala in imam ta trenutek malo časa za pisanje. Končno Torej, žal komentirat ne bom kaj dosti mogla, lahko pa vam povem kako je z nami. Primož ima že dobre 4 mesece in je moj mali cukrček. Tako lepo se smeji, da se cela stopim, a le če se aktivno ukvarjam z njim. Takoj ko ga pustim za trenutek samega, začne godrnjat. Saj se malo zamoti tudi z igračami, a navadno to ne traja prav dolgo. On bi se samo pri meni crkljal, se po rokah nosil in na joški visel. Zaspi samo na joški, celo noč je pri nama v postelji, svoje še pozna ne več. Saj po eni strani sem čisto vesela, ga rada crkljam in vem, da bo vse to še prehitro minilo, po drugi bi pa dala karkoli, da bi le zagrabil dudo (prva dva meseca jo je imel prav rad, potem pa kar naenkrat ne več) in dal mojim joškom 5 minut pavze. A je še kateri decembrček tak neumorni sesalec? Drugače je zelo firbčen fant, v vozičku je priden, ko spi, sicer se začne hitro dolgočasit, ker ne vidi dobro ven in bi najraje kaj pokonci sedel. Komaj čakam na prvo otoplitev, da ga prestavim v športni del, upam, da bo tam bolje. V avtu je včasih pridno spal, zdaj se pa še tam pritožuje. Včasih je tudi neskončno užival pri pasenju kravic, zdaj ga niti to ne fascinira več. Danes se je začel sam obračat s hrbta na trebuh (prej je to počel samo na postelji, zdaj pa se zna obrnit tudi na trdi podlagi) in takrat je vesel. Če ga sama obrnem, se pa začne na trebuhu hitro puntat. Skratka, nobena pozicija razen tiste pokončne pri mami, iz katere je svet kot na dlani, mu ni več všeč. Vsaj ne za dolgo časa. Ne vem več kaj z njim, komaj čakam, da bo sam sedel, da se bo lažje zamotil. Prejšnji teden je bil krasen, ker sva bila non-stop zunaj, ta teden pa sva se že naveličala eden drugega. Še dobro, da napovedujejo izboljšanje vremena. Mimogrede, punce iz Šiške, je katera za skupne sprehode? Meni bi malo odrasle družbe močno pasalo... (lahko odgovorite tu ali pa na ZS - upam, da se bo katera javila ) Jaz sem pa tako: kg so še vedno v +, a se počasi približujejo ničli. Kaj, ko bom morala it še kakšnega v -, da bom zadovoljna Najbolj mi je pomagal prejšnji teden, ko sem bila pogosto tudi trikrat na dan zunaj, tako da sem imela bolj malo časa za basanje s čokolado in veliko časa za zdrave aktivnosti Ta teden sem se HB izognila že četrtemu mastitisu (sem že imela vročino, a sem si uspela zadevo rešit z masiranjem in brez AB), in zdaj sem ok. M še nimam in je verjetno še dolgo ne bo, ker polno dojim in je bilo isto s hčerko (M sem takrat dobila šele 11 mesecev po porodu). No, vsaj upam, da bo tudi tokrat tako. Z uvajanjem GH se zaenkrat še ne mislim ukvarjat, bom počakala kar do 6. meseca oz. do takrat, ko bo začel kazat kak interes za to. Evo, inventura opravljena, zdaj grem pa počasi spat. Upam, da se bom v prihodnje javljala kaj pogosteje.
|