ily
|
Pozdravljene! IZVIRNO SPOROČILO: _sanika moja pupa je res hecna..jo sprasujem ce bi ona bla velikia sestrica in ona meni z glavo odkimava da ne norcek:)dobro da je 7 m stara da se tocno ne vehehe...ker pri njej je use trenutno ne pa itq sma dva "za" in en "proti" Ja, tegale se pa tudi jaz malo bojim... Ampak čisto zares! Naša tadruga bo sicer aprila stara tri leta, ampak sem se začela kar malo sekirati, kako bo sprejela dojenčka. Nikoli do sedaj, ampak res nikoli, ni izrazila želje, da bi pa imeli še enega dojenčka. Ji pa tudi še nisva povedala, ker čakava na NS, potem bova pa začela ˝s pripravami˝... Da je mera polna pri vsej ˝sekeranciji˝, je bila pa v nedeljo na obisku sestrična, ki ima fantka starega skoraj 5 mesecev. In mi ga je dala v naročje, Buba malo gleda, potem pa proti meni, kot da me hoče udarit, pa se zasuka, pa na tla, pa pod sedežno... pa ne ven. Potem sem malega takoj dala iz rok, sem šla k njej, jo s težko muko spravila izpod sedežne, pa sem jo malo pregovarjala, da ona je še vedno moja punčka, da jo imam še vedno najraje na svetu... Pa se je malo omehčala. Pa sem ji tako, po tiho rekla, če bi pa midve dobile enega takega dojenčka, ki bi bil samo naš, pa bi ga vsak dan imele pri sebi, pa bi ga crkljale.... Pa najprej je odkimavala, potem je pa že, da morda pa bi.... No, potem jo je pa moja mami vzela s sabo v njeno sobo in je malega dala na njeno posteljo, to je bilo pa ˝zakon˝! Je vsem povedala, da mali leži na njeni postelji, da je zraven nje ležal.... Tako, da ne vem! Bo težko, to sem že ugotovila! Tavelika je pa čisto nasprotje - ona pa sanja o dojenčku že kakšne dve leti in je bila na trenutke prav tečna. ˝...jaz bi, pa jaz bi, pa zakaj nočeta...˝, tako da upam, da bo vsaj pri njej to navdušenje trajalo! barvanje - moja svakinja je frizerka, in sem ji v vsaki nosečnosti težila s tem barvanjem in je vedno rekla, da zadeva iz barve (karkoli pač škodljivega bi lahko bilo) ne prehaja v tako kratkem času v telo, da bi kakorkoli lahko škodilo plodu. Jasno pa je, na splošno, da nobena barva ni ˝zdrava˝! Edino, kar se zna zgoditi je, da barva ne prime oz. prime neenakomerno. Kar velja tudi za čas menstruacije. Ampak jaz se tudi zdaj temu ne bom odrekla, ker sem že veliko preveč siva, da bi si pustila lase brez barve. Se me bo Pohek še ustrašil, ko bo prišel na svet in zagledal svojo ˝ubogo mamo˝.... sneg - mene pa nič ne moti, dokler so ceste vsaj za silo prevozne. Jaz delam na takem mestu, kjer ni ravno rednega pluženja, ker imam pisarno stacionirano na mestu dela, pa danes ravno ne vem, kako bom prišla ven iz te doline, ker sem bila zelo pogumna in sem kar v celega zapeljala na dvorišče. Ma, ja, če pa ne bo šlo, bom pa avto tukaj pustila (saj je služben ), pa bom MM poklicala, naj me pride iskat. Tako, za konec res en lep, zelo snežen, pozdrav z Dolenjske!!
|