NiNiBo -> RE: Septemberke*2010 (12.4.2010 9:34:34)
|
tannya Sem si ze enkrat prej rekla, da ti moram napisat. Tvoja hci ima pa ime, katerega sem si jaz izbrala za drugo ime ce bova imela puncko. Meni je Ajda vsec ze zelo vecnost, in sem mojga prepricala da bo drugo ime slovensko in bo Ajda. [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Niti ne poznam nobene Ajde, tako da nimam asociacije na kaksno puncko, ampak jaz sem se v ta ime zapicla pa amen. Zakaj je pa vama vsec in kako je Ajdi vsec??? Meni je zelo pomembno, da bo imela ime kateri ji bo vsec, ker je meni tudi moj ful pa se tak povsod uporaben je, tako da si za najine otroke zelim nekaj podobnega. IZVIRNO SPOROČILO: tannya oooo klepetulje, dva dni vas nisem brala in sem imela zdaj kar nekaj dela[sm=smiley36.gif] Čez vikedn sem polnila baterije, malo pospravljala, včeraj pa smo se spravili na Golovec. Je bilo prav luštno. Danes zjutraj pa je šel dragi spet na službeno pot in sva z Ajdo vstali ob 6.00 in tekmovali katera je še bolj zaspana...Sicer jo zjutraj on pelje in kadar ga ni, imava cel cirkus[sm=zmeden.gif] No, ampak Ajda vsaj joka ne, ko gre v vrtec. Včasih je jokala tako zelo, da sem imela jaz potem cel dan pokvarjen. Srečanje: meni je ok, se bolj nagibam k petku, ker v sredo delam do 17.00. Gibi otročka: v prvi nosečnosti sem jih začutila med 19. in 20. tednom, zdaj pa že v 16. tednu. 1.maj: Boste kam šle? Lep začetek tedna, Tanja
|
|
|
|