NiNiBo -> RE: Septemberke*2010 (11.4.2010 14:20:58)
|
Uh, klepetulje.. maca cestitam za morfo!!!! Mi smo potem tudi v petek palacinke jedel, je bil moj tolk vesel ideje, da jih je kar sam spekel in to tolk, da bi bilo dost za cel blok. [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Vceraj sva pa pospravljala, mal ze pakirala za selitev, ceprav bo sele julija. Ampak, ker me cel maj ne bo, sva rekla, da bova ze kar mal zacela. Joj to pa bo ene robe. ze sedaj je 10 skatel, pa sva samo vse knjige in stari za sport spakirala [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]. Finance, se strinjam vcasih je bolje kar kaj "postran"narediti, pa vendar je bolje o tem ne govoriti. Sicer jaz sem itak prepostena in potem itak nic ne naredim, ker vem da bi se skoz zrla "kaj pa ce me kdo dobi" Ceprav sem pa menja, zakaj pa ne, znajte se je treba ce se le lahko!!! Upam, da uzivate nedeljo. Midva sva sla kar na institut, ker imava oba veliko dela in bova lepo popoldan delala. Zvecer bova pa kuhala najino naljubso jed: na cebuli in cesnu poprazim skampe, ko so mehki, dodam narezan ingver in zalijem z kokosovim mlekom. Posebej skuham tajske rezance (tudi navadne vcasih ce teh nimam), ko so kuhani jih dodam skampom+kokosovemu mleku, mal premesam pa smo ready. Eno lepo nedeljo!!
|
|
|
|