|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke*2010
12.4.2010 9:01:02   
binabina
Dobro jutro !

kako ste kaj ja z sem ok čeprav dežuje,.... hmmmm lahko bi sonček bil,.... no prejšni teden sem bila cel teden v bolniški ker sem pokasirala trebušno virozo sem bila več na wc-ju kot v postelji,,....sedaj je že bolje

zanimame kakšne so občutki prvih brz otročičkov ????????????

(odgovor članu maca29)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
12.4.2010 9:03:33   
NiNiBo
brcike

Ce je moj ticker prav sem jaz 16t in 1d noseca, jaz brcik se ne cutim (prva nosecnost). Prejsni teden sem imela obcutek mehurckov to je bilo pa to. Aja, danes je le moj opazil, da se mi je zacel delat linea negra, torej tista crna crta od popka navzdol. Je tako rahlo vidna, kot prvi clearblue ko sva ga delala user posted image user posted image Moj je videl +, jaz pa bolj ne kot ja.

nosecniski zmenek Kot izgleda nas je kar nekaj kandidatk, super fino!!! Prevlada bolj petek, kot sreda vendar mora biti ura kasnejsa.
Jaz bom se malo pocakala, ce se se katera oglasi danes in jutri, da bi prisla. Potem pa mislim, da bom predlagala novo lokacijo, kjer se lahko dobimo kasneje ker vecini to ustreza.
Ce ima katera idejo za dobro lokacijo v Lj. oz. okolica Lj. pa naj sporoci, jaz nisem ravno na tekocem o dobrih lokacijah v Lj. user posted image

En lep, zacetek tedna. Vsem ki pa imate ta teden morfologijo velikooooooo uzitkov in drzim pesti, da bo vse potekalo tako kot more!!!

(odgovor članu maca29)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
12.4.2010 9:03:48   
tannya
oooo klepetulje, dva dni vas nisem brala in sem imela zdaj kar nekaj delauser posted image

Čez vikedn sem polnila baterije, malo pospravljala, včeraj pa smo se spravili na Golovec. Je bilo prav luštno. Danes zjutraj pa je šel dragi spet na službeno pot in sva z Ajdo vstali ob 6.00 in tekmovali katera je še bolj zaspana...Sicer jo zjutraj on pelje in kadar ga ni, imava cel cirkususer posted image No, ampak Ajda vsaj joka ne, ko gre v vrtec. Včasih je jokala tako zelo, da sem imela jaz potem cel dan pokvarjen.

Srečanje: meni je ok, se bolj nagibam k petku, ker v sredo delam do 17.00.

Gibi otročka: v prvi nosečnosti sem jih začutila med 19. in 20. tednom, zdaj pa že v 16. tednu.

1.maj: Boste kam šle?

Lep začetek tedna, Tanja

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
12.4.2010 9:04:55   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo

brcike

Ce je moj ticker prav sem jaz 16t in 1d noseca, jaz brcik se ne cutim (prva nosecnost).

oooo, potem sva pa precej skupaj! user posted image jaz sem pa danes 16t 4d.

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
12.4.2010 9:13:31   
tinkatonka
nosecniski zmenek
.....

Ce ima katera idejo za dobro lokacijo v Lj. oz. okolica Lj. pa naj sporoci, jaz nisem ravno na tekocem o dobrih lokacijah v Lj. user posted image

Ja če gledamo še to, da je fajn za parkirat, ker bomo več ali manj vse z avtom, potem predlagam Jurmana v Fužinah. Imajo tudi veliko izbiro vseh jedi, je dobro za jest, pa še cenovno normalno. Samo bi se bilo fajn cimprej zmenit in rezervirat prostor, ker se mi zdi da so kr polni.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
12.4.2010 9:16:05   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: tannya
Lep začetek tedna, Tanja

Ne, žal za kakšen daljši dopust kje ni ne financ in ne časa. Saj prazniki tako in tako padejo na vikend (sobota in nedelja), dopusta pa ne bom jemala, ker ga šparam, da čimprej zaključim z delom pred nastopom dopusta in porodniške. Poleg tega pa še mož ne bi bil frej. Gremo pa drugače vsako leto na kresovanje v bližnjo brunarico Zadvor (200m od nas). Tm smo nekje do 20h, 21h potem gre pa miško tako in tako spat.

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
12.4.2010 9:25:08   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: archie

Sem imela v petek zadnjo probo porocne obleke (nazadnje sem jo imela obleceno decembra, ko sem jo rezervirala) in sem ugotovila, da res nima steznika in da je spredaj fuuul mehka in da se mi v njej nic ne pozna trebuh user posted image . Aja, poroko imava namrec to soboto!

wiiiiiiiiiiiiiii Kok lepo! user posted image user posted image user posted image  Pa še lepo vreme bosta imela. Kje se bosta že poročila? ALi gresta kam na poročno potovanje? Pa upam, da nas boš razveselila s kakšno fotografijo, če ne tu, pa vsaj na FB user posted image .

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
12.4.2010 9:27:32   
tejči28
Dobro jutro,

čisto aprilsko vreme se je začelo.Pa saj prav tak,prev hudo vročino dež paše.user posted image

1.maj bomo doma,ker moj dela,bomo pa se šli verjetno kaki dan kopat.Ni financ,moj pa špara dopust,da bo  lahko več doma,ko bom jaz rodila.Kar mi tak bolj paše.user posted image

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
12.4.2010 9:29:40   
NiNiBo
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

nosecniski zmenek
.....

Ja če gledamo še to, da je fajn za parkirat, ker bomo več ali manj vse z avtom, potem predlagam Jurmana v Fužinah. Imajo tudi veliko izbiro vseh jedi, je dobro za jest, pa še cenovno normalno. Samo bi se bilo fajn cimprej zmenit in rezervirat prostor, ker se mi zdi da so kr polni.

Evoti, to je ze ena super dobra ideja, tja se pa jaz ne bi branila, ker vem da imajo res dobro za jest!!

IZVIRNO SPOROČILO: archie

brcike

Ce je moj ticker prav sem jaz 16t in 1d noseca, jaz brcik se ne cutim (prva nosecnost).

oooo, potem sva pa precej skupaj! user posted image jaz sem pa danes 16t 4d.

Kullll!! Kolk dobro, da se bos noseca porocila, more bit en super obcutek!!!

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
12.4.2010 9:30:00   
lumpa6
brcike čutim kot tako nežno dotikanje znototraj trebuščka

dopust za 1.maj imamo prikolo in bomo dol, itak pa imajo otroci počitnice in moramo jih nekam peljat, da se malo zletajouser posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4835
12.4.2010 9:34:34   
NiNiBo
tannya

Sem si ze enkrat prej rekla, da ti moram napisat. Tvoja hci ima pa ime, katerega sem si jaz izbrala za drugo ime ce bova imela puncko. Meni je Ajda vsec ze zelo vecnost, in sem mojga prepricala da bo drugo ime slovensko in bo Ajda. user posted image user posted image

Niti ne poznam nobene Ajde, tako da nimam asociacije na kaksno puncko, ampak jaz sem se v ta ime zapicla pa amen. Zakaj je pa vama vsec in kako je Ajdi vsec??? Meni je zelo pomembno, da bo imela ime kateri ji bo vsec, ker je meni tudi moj ful pa se tak povsod uporaben je, tako da si za najine otroke zelim nekaj podobnega.

oooo klepetulje, dva dni vas nisem brala in sem imela zdaj kar nekaj delauser posted image

Čez vikedn sem polnila baterije, malo pospravljala, včeraj pa smo se spravili na Golovec. Je bilo prav luštno. Danes zjutraj pa je šel dragi spet na službeno pot in sva z Ajdo vstali ob 6.00 in tekmovali katera je še bolj zaspana...Sicer jo zjutraj on pelje in kadar ga ni, imava cel cirkususer posted image No, ampak Ajda vsaj joka ne, ko gre v vrtec. Včasih je jokala tako zelo, da sem imela jaz potem cel dan pokvarjen.

Srečanje: meni je ok, se bolj nagibam k petku, ker v sredo delam do 17.00.

Gibi otročka: v prvi nosečnosti sem jih začutila med 19. in 20. tednom, zdaj pa že v 16. tednu.

Lep začetek tedna, Tanja

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 4836
12.4.2010 9:44:47   
tannya

nosecniski zmenek
.....

OO Tinkatonka
, pa to si se pa tok dobr spomnila, da sem fauš, da se nisem jazuser posted image Meni je ta lokacija praktično čez cestouser posted image , da bi lahko šla kar v copatih. Pa res so tako univerzalni, da se bo sigurno za vsako kaj našlo, pa tudi cenovno so ok. Super!

Neposredna povezava do sporočila: 4837
12.4.2010 9:45:56   
Anonimen
Hej!
Da vas malce pozdravim!
Midva verjetno ne bova šla nikamor za prvega maja, bova urejala prostor za otroško sobico. Sva bila včeraj pri sestrični od mojega in nama bo dala posteljico, previjalno in še en kup drugih zadev, tako da morava zbeliti, da lahko potem postavima vse na svoje mesto. Je kar zgodaj ampak ona bi tudi rada, da čimprej odpeljeva zadeve; jaz pa ne bi rada potem prestavljala iz kota v kot... je manj dela tako....
Tale dež mi že para živce, prav želim si enega sončnega vikenda...
A se še kateri takooo zelooo vrti na momente? Jaz moram vprašati zdravnico če je to ok, ker sem se danes ene 3x komaj ulovila, da nisem padla :(

(odgovor članu NiNiBo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4838
12.4.2010 9:49:05   
tannya

tannya

Sem si ze enkrat prej rekla, da ti moram napisat. Tvoja hci ima pa ime, katerega sem si jaz izbrala za drugo ime ce bova imela puncko. Meni je Ajda vsec ze zelo vecnost, in sem mojga prepricala da bo drugo ime slovensko in bo Ajda. user posted image user posted image

Niti ne poznam nobene Ajde, tako da nimam asociacije na kaksno puncko, ampak jaz sem se v ta ime zapicla pa amen. Zakaj je pa vama vsec in kako je Ajdi vsec??? Meni je zelo pomembno, da bo imela ime kateri ji bo vsec, ker je meni tudi moj ful pa se tak povsod uporaben je, tako da si za najine otroke zelim nekaj podobnega.

Jah..pri nama je bilo tako, da sva se v resnici šele v porodnišnici odločila, da bo Ajda, prej pa je bilo to ime v ožjem izboru. Želela sva, da bi bilo ime slovensko, pa ne preveč pogosto. Meni je zdaj ful všeč in sem zdi, da naši punci res paše. Zgleda, da je všeč tudi njej in prednost je tudi to, da ga je zelo kmalu znala izgovoritiuser posted image Zaenkrat tudi ni bilo kakšnih zafrkavanj v vrtcu ali od drugih otrok. Skratka ime ti priporočamuser posted image , ker se je pri nas odlično obneslo.

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
12.4.2010 9:51:38   
tannya
1.maj - jaz bi pa šla vsaj za kakšen dan na morje...se mi zdi, da prav fizično potrebo po tem čutim....user posted image Čeprav, če pomislim na obnovo stanovanja, pa finance....tudi ne vem kako bo šlo skozi. A ve katera za kakšno ugodno varinato?

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
12.4.2010 10:00:35   
tinkatonka

OO Tinkatonka, pa to si se pa tok dobr spomnila, da sem fauš, da se nisem jazuser posted image Meni je ta lokacija praktično čez cestouser posted image , da bi lahko šla kar v copatih. Pa res so tako univerzalni, da se bo sigurno za vsako kaj našlo, pa tudi cenovno so ok. Super!

user posted image user posted image  Mi se vedno tam srečujemo. Srečanja februarčic06, sošolk s faksa, obletnic mature,.... Dobro je za jest, pa velik izbire. Da pa lahko normalno parkiraš, je pa itak luksus v LJ. Za tiste, ki bodo pa prišle bolj od daleč, kot archie, je pa tudi blizu obvoznice. user posted image

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 12.4.2010 10:14:21 >

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
12.4.2010 10:44:42   
Lenca78
Dobro jutro,
sej bi se vam tud jaz pridružla v Jurmanu sam sm premal časa med vami pa še nerodno bi mi blo k bi bla edina ogromna nosečnica tmuser posted image   sama sm namreč začela nosečnost z velik preveč kilami da zdej kak apetit mam rajš ne govorim za user posted image .
Drgač pa binabina sva očitno enako dolgo noseči in tudi jaz še nič ne čutim upam da bo kmal.
Lep dan čeprov deževen

Neposredna povezava do sporočila: 4842
12.4.2010 10:50:34   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: Lenca78

Dobro jutro,
sej bi se vam tud jaz pridružla v Jurmanu sam sm premal časa med vami pa še nerodno bi mi blo k bi bla edina ogromna nosečnica tmuser posted image   sama sm namreč začela nosečnost z velik preveč kilami da zdej kak apetit mam rajš ne govorim za user posted image .

no, no, ne bit tolk pesimisticna!! user posted image

jaz tudi nobene ne poznam (samo preko neta). pa bo ze nekako. Saj skupno temo bomo ze nasle user posted image user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
12.4.2010 10:52:44   
NiNiBo
A ti pa mislis, da se me med sabo poznamo??? In, da smo same lepe manekenke, no jaz jaz ze nisem!!!!!
Ni vazno, a si suha ali pa bolj mocna, ali si pod ali pa nad 30, vazno da mal poklepetamo, kaj dobrega pojemo (ker vemo, da se tega nobena tu ne brani), mal nasmejimo in obraze nasim "nickom" damo.

ah, ah naj ti ne bo nerodno ti se nam le pridruzi, kot izgleda bo Jurman kar prava lokacija!!! user posted image user posted image Se kaksen dan pocakam, potem nas pa postejem in rezerviram!! user posted image user posted image

Dobro jutro,
Drgač pa binabina sva očitno enako dolgo noseči in tudi jaz še nič ne čutim upam da bo kmal.
Lep dan čeprov deževen

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
12.4.2010 10:55:30   
Lenca78
Ja priznam od nekdaj sem imale probleme s samozavestjo no sam je čas da se mal k seb spravim pa recmo da velja pa se prijavim še jaz user posted image hvala za vspodbudne besede archie in NiNiBo user posted image

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
12.4.2010 11:34:56   
tinkatonka
Dobro jutro,

Eh ne seri. Pridi in bos vidla, da smo same fejst, z viska ali pa premalo kilogrami.

Jaz komaj čakam, da vas spoznam! user posted image user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
12.4.2010 12:04:32   
katrinka
nas zmenek - meni je vseeno kje - ce bo po peti uri ko imam avto in je moz doma zaradi varstva pridem kamorkoli, jaz bi tud na gorenjsko ali stajersko sla - mene to nic ne moti, tko da tm k boste rekle da bo, jaz pridemuser posted image

1.maj - najbrz kak izlet vec pa ne, na 2. maj bom pa letos zanalasc doma pa nisem na ta dan nikoli - imam namrec roj.dan, doma bom pa zato ker sva z mozem na svojem in me zanima kdo od familije bo zdaj prisel na obisk - pri nas je u navadi da se na dan ko ima nekdo roj.dan cela zlahta zglasi pri njemu doma, pri meni to prej ni blo mozno tko da me zanima kaj bo letosuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4847
12.4.2010 12:06:12   
Anonimen
Lenci ne se sekirat glede kil, sam da se dober počutiš... Pa kako bi blo to, da i sam suhice po svetu hodile... Pojdi na srečanje, če imaš možnost, zagotovo ti ne bo žal...

Jaz žal ne bom mogla na nobeno srečanje... brez prevoza, pa kot nekatere pravije v rovtah doma hehe user posted image
tu v halozah še busa prav ne poznajo hehe user posted image
zagotovo pa se kdaj vidimo, upam vsaj user posted image

archie, upam da bo v soboto najlepši dan v tem letu in ti bo april podaril sončka za tvoj velik dan user posted image

brcike... jaz sem se lih na polno včeri spraševala, kam so se skrili tisti metuljčki... in da bi ve vidle tega nagajivca al, tak me je ene dvakrat pošteno zažgal, da sem se prav mogla smejat no... no danes pa ni bilo druga kot zelo zanimivo zjutraj... sem ležala na hrbtu in se je prav potisnil ven... če je bla ritka al kaj, ne vem, bilo pa prav zanimivo, kak se je naredil hribček in pol čez neki trenutkov izginil... brcal pa ni user posted image
sem pa že 17 tednov noseča in prvič...
baje pa ga nosim čist na sprednji strani... je možno da ga zato že bolj občutim?

nič punce, grem pomit posodo do konca, pol pa grem made in šivat tašči hlače user posted image
da vidim, če še kaj obvladam te zadeve hehe, al so mi čist zakrneli možgančki hehe user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4848
12.4.2010 12:25:04   
tannya

Dobro jutro,

Eh ne seri. Pridi in bos vidla, da smo same fejst, z viska ali pa premalo kilogrami.

Jaz komaj čakam, da vas spoznam! user posted image user posted image

Točno tako, počakajte, da vidite meneuser posted image ...upam, da so vrata še vedno dovolj širokauser posted image
Tudi jaz se veselim, da se spoznamo!

Neposredna povezava do sporočila: 4849
12.4.2010 12:36:42   
Lenca78
Na zdej ste me pa čist euforično nardile da že komi čakam da vas spoznam user posted image men je vseen kdaj se dobimo tko da pač ko poveste se prkažem user posted image

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?