|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke*2010
10.4.2010 21:46:49   
tejči28
Aja na podarim.si si našla.To pa je to,ko je tolko napisano in pol površno preberem.user posted image   Super,da obstajao taki portali,da si lahko malo olajšamo proračun,tisti ko imamo premalo.user posted image user posted image user posted image  

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
11.4.2010 8:13:55   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

tinkatonka daj ti meni povej katera ura je najboljsa za obisk sejma v siski - planiram naslednjo nedeljo it malo pogledatuser posted image

Jaz vedno pridem cca 9:20. Čeprav se baje sejem začne šele ob 9:30 so že vsaj pol ure prej prvi prodajalci tam. Nekje do 10h pol enajstih potem kapljajo še zamudniki prodajalci. Dejstvo je, da obleke če so ohranjene in normalnih cen hitro grejo. Zato je pač treba bit med prvimi. Včasih dobim super obleke, včasih pa nič. Za fante na žalost ni toliko izbire kot za punce.

aha, super , hvala za informacijouser posted image

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
11.4.2010 9:31:44   
tejči28
dobro jutro user posted image

kje pa ste vse? mi že bedimo od 7h,tamali pa je zdaj šel dremat user posted image . Včeraj smo bli celi dan okoli in je eno spanje ven spustil in bo danes not spravljal.To pa je tudi fajn.user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
11.4.2010 9:35:57   
tinkatonka
Zivjo punce!

Kako ste kaj? Jaz sem že pridna, pospravljam, perem, zdele grem še likat, za kosilo bodo pa piščanja bedrca s krompirjem vse skupaj pečeno v pečici, pa za moža bom še eno klobaso zraven dala user posted image . Moje zdravje je mogoče za malenkost bolje, ampak me še vedno kašelj fajn matra. Najhuje je ponoči in zvečer. Tak da nisem 100% da bom šla jutri v službo. Se bom šla raje pokazat še malo k dohtarju, al je šlo na bolje al na slabše. .

tejči28...ti imaš pa samo še dva dni do morfologije. Jupiiii! Najbrž komaj čakaš a ne? Jaz pa še 8. dni. Sem sama seb smešna ko tako čakam in odštevam user posted image .

brcike...jaz ga vsak dan bolj čutim.user posted image Danes stopam v 20.teden user posted image  .

Danes po kosilu me pride pa še frizerka zrihtat. user posted image  Rabim malo spremebe. Sicer ne v obliki frizure, bolj v barvi. user posted image  Ko sem se z njo menila po telefonu kdaj pride in kakšno barvo naj prinese, je pa Anej zadaj kričal, mami zeleno, zeleno, jaz bom imel zelene laske. user posted image  No Anej bo tud lep :)

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
11.4.2010 10:08:27   
katrinka
hehe...zelene laske...ta je dobrauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4805
11.4.2010 10:22:14   
malecka_mateja
jutro!

tinkatonka imava iste želje tudi jaz sanjam o svojem vrtcuuser posted image ali sedaj ko sem šla v socialne vode tudi o kakem domu za starejšeuser posted image kake velike želje sej vem, amak morajo bit da bodo lahko uresničljive.

moj mož je pa včeraj zvečer čutil brcike maše pikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image sem tak vesela, je 3 krat tak kotkretno brcnila v njegovo roko da sem bla začudena.user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem tudi pospravlja že vse, zdaj sem mela na zajterko delgacijo od mojega, zdaj počasi pa grem kuhat. danes bo svinjina z rdečim fižolom pa riž in solatauser posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
11.4.2010 10:35:50   
Anonimen
jutro punce...

komi prilezla iz postelje... bila v cartah user posted image

mi pa danes jemo juho, zrezke, restan krompir in solatko... sladica? mogoče spet kako crkljanje hehe user posted image

jaz tut že perem, sam perem za našo bebo... morem voziček celi preprat user posted image
drgač pa druga nič nimam kaj posebnega za počet, razen kosilo skuhat pa bo user posted image

zdaj pa se grem ven jezit na sonce al bo svetlo al kaj si misli zdaj, da sam neki blinka user posted image

mejte se

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4807
11.4.2010 10:58:49   
tejči28
Jaz že težko odštevam dneve do torka zjutraj,ko imam morfo.user posted image user posted image user posted image Samo na to še mislim.Kak sem nora ne.user posted image user posted image user posted image

Možek je zdaj šel v trgovino,ker bi rad jedel ribe za kosilo,me zanima kaj bo prinesel.Za zajtrk pa sma jedla palačinke,zdaj ga razvajam,ker gre jutri na teren in ga celi teden ne bo in bo tudi morfo izpustiluser posted image .Ma tako službo,da se ne da pomagat.

Bedrce in krompir skupaj v pečici njamiiiiii.To sem jaz včasih bolj pogosto delala,pa sem nekak pozabla.Zdaj pa spet ideja..Dobro je in ni dosti dela.

brcike- jaz jih čutim fajn,ko pa da mož roko gor pa se vse umiri in bi tak rada,da bi že čutil.Verjetno je pupa in se že zdaj carta z atijemuser posted image atijeva lubica pravijo pupam ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
11.4.2010 12:27:22   
maca29
lep pozdrav še od mene :)tud jaz sem danes bolj lenobna :D dragi kuha kosilo jaz pa počivam.Brcike ??U moj pikec je vsaki dan močnejši brcike čutim skoraj čez celi dan le malo gdaj spi :D tud ponoč včas začne haha pa nj mami bo že bedela samo da je pikec zdrav:user posted image user posted image najbolje je bilo ko sem lahko nejcu povedala da bo postal veliki brat .je zajuckal in delav prevale po travniku ker zdej ne bo več sam user posted image user posted image .tud jaz bom začela počas iz podstrešja pakirat stvari za malega je dost vsega :)Če bi bla punčka bi blo še treba kaj nabavit tako pa bomo meli fanta pa je stvari da boli preveč haha.

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
11.4.2010 14:20:58   
NiNiBo
Uh, klepetulje..
maca cestitam za morfo!!!!

Mi smo potem tudi v petek palacinke jedel, je bil moj tolk vesel ideje, da jih je kar sam spekel in to tolk, da bi bilo dost za cel blok. user posted image user posted image

Vceraj sva pa pospravljala, mal ze pakirala za selitev, ceprav bo sele julija. Ampak, ker me cel maj ne bo, sva rekla, da bova ze kar mal zacela. Joj to pa bo ene robe. ze sedaj je 10 skatel, pa sva samo vse knjige in stari za sport spakirala user posted image user posted image .

Finance, se strinjam vcasih je bolje kar kaj "postran"narediti, pa vendar je bolje o tem ne govoriti. Sicer jaz sem itak prepostena in potem itak nic ne naredim, ker vem da bi se skoz zrla "kaj pa ce me kdo dobi" Ceprav sem pa menja, zakaj pa ne, znajte se je treba ce se le lahko!!!

Upam, da uzivate nedeljo. Midva sva sla kar na institut, ker imava oba veliko dela in bova lepo popoldan delala. Zvecer bova pa kuhala najino naljubso jed: na cebuli in cesnu poprazim skampe, ko so mehki, dodam narezan ingver in zalijem z kokosovim mlekom. Posebej skuham tajske rezance (tudi navadne vcasih ce teh nimam), ko so kuhani jih dodam skampom+kokosovemu mleku, mal premesam pa smo ready.

Eno lepo nedeljo!!

(odgovor članu maca29)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
11.4.2010 14:39:29   
NiNiBo
Srecanje user posted image

kandidatke:
archie
katrinka
tinkatonka
mala
tannya
NiNiBo
..in seveda katerakoli se nam zeli pridruziti.

Restavracija je odprta do 19.00, zato predlagam da se dobimo ob 17:30.
Datum: sreda 28.04 ali pa petek 30.04 oz. lahko predlagate tudi kaksen dan, ki vam bolj ustreza.

Do restavracije se pride takole:

Iz smeri Ljubljana (center)
Po Celovški cesti se vozite proti Tivoliju, kjer na križišču zavijete desno v smeri proti pivovarni Union. Na koncu ceste zavijete po prednostni cesti levo na Medvedovo ulico in po 300 metrih se na desni strani nahaja restavracija.

Iz smeri Kranj-Ljubljana (šiška)
Po Celovški cesti se vozite proti Tivoliju, kjer na križišču zavijete levo v smeri proti pivovarni Union. Na koncu ceste zavijete po prednostni cesti levo na Medvedovo ulico in po 300 metrih se na desni strani nahaja restavracija.

Morda je najbolje, da malo sporocite kateri datum je najboljsi, ura pa hm je bolj zgodnja, kar pomeni da je ne moremo ravno spremeniti (ker se restavracija ob 19.00 zapre) razen ce se dobimo kje drugje?

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
11.4.2010 14:42:37   
maca29
IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo

Uh, klepetulje..
maca cestitam za morfo!!!!

:) hvala morfologija še pride 20.4 tole so pa bli ključni izvidi amniocinteze :)

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
11.4.2010 15:58:25   
benika
Morda je najbolje, da malo sporocite kateri datum je najboljsi, ura pa hm je bolj zgodnja, kar pomeni da je ne moremo ravno spremeniti (ker se restavracija ob 19.00 zapre) razen ce se dobimo kje drugje?

Jaz bi se vam z veseljem pridružila, vendar je ura zame čisto prezgodnja, sploh pa med tednom. Če se uspete zmenit za kasnejšo uro kje drugje, potem tudi med tednom ni problem. Tako pa...žaluser posted image

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
11.4.2010 16:01:06   
Jinx
Zdravo,

jaz bi se vam tudi pridružila, vendar mi je v sredo full prehitro, ker delam popoldne, za petek pa ni problema user posted image

Lp,
Jinx

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
11.4.2010 16:40:28   
Izabelina
js bi tut povezala obraze z imeni, če me uzamete s sabo :)

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
11.4.2010 19:32:36   
tinkatonka

kandidatke:
archie
katrinka
tinkatonka
mala
tannya
NiNiBo

Datum: sreda 28.04 ali pa petek 30.04 oz. lahko predlagate tudi kaksen dan, ki vam bolj ustreza.
.......

Meni je ura tudi malo prezgodnja, ker hodim v službo z busom, pa pridem šele okrog pol petih domov. Poleg tega moža nimam doma tm nekje do 18h in nimam varstva. Če bi se dalo kasneje (lahko tudi drugje), glede dneva mi je pa vseeno (no razen že omenjenega četrtka, ko spet nimam varstva). Tak da sreda ali petek. Če pa vsem ostallim odgovarja ura, bom pa probala mal babice in dedke angažirat za varstvo.

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
11.4.2010 19:59:39   
tejči28
 Srečanje- Hey mariborčanke in okolica, se bomo me tudi zmenle za kako srečanje? Sprejemam mnenja,lokacije,datume,uro.
Lahko pizzerija perla na teznu,lahko pohorska kavarna.Kaj pač poznate in če ste za? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4817
12.4.2010 7:36:54   
mala
Dobro jutro user posted image !

Glede srečanja, sem tudi jaz za kasnejšo uro tam po sedmi zvečer, ko grejo naši otročkiuser posted image spat...če se boste dogovorile za kasnejšo uro z veseljem pridemuser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
12.4.2010 7:50:51   
daga79
jutro,

mene pa zanima koliko vas je tu nosečih prvič in še niste začutile brcik jaz sem 18T 3/7 pa jih še do danes nisem - ali sem edina?????

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
12.4.2010 8:11:41   
tinkatonka
Zivjo punce!

jaz sem v službi. Sem ponoči zelo malo kašljala in sem se odločila, da grem kr delat. Sem si kupila ravno čaj Tekanne, upam, da je tako dober kot je drag in že stoji vrel pred mano. user posted image  Sinko je spet jokal doma, da noče it v vrtec user posted image , da se bo sam čuval. Tako da imamo skoraj vsako jutro jok in pregovarjanje zarad tega vrtca. user posted image  Ampak itak sem navajena tega odkar je prvič stopil v vrtec, ampak se mi vseeno vedno trga srce. user posted image

ticker...zdele sem se spomnila, da je ena spreševala, kaj pomenijo tisti T-ji. T1 pomeni prvo trimesečje, od kdaj do kdaj traja, T2 drugo timesečje, v zadnjo tretjino pa bom stopila z 13. junijem.

blazina za dojenje...jaz prvič nisem dojila (ni bilo mleka), pa te blazine nisem imela, me pa zanima kako je kaj uporabna za tiste, ki ste to dale že skozi? Kovtr sem si ponoči že začela tlačit med noge in baje ta blazina pride dobro tudi za spanjeuser posted image .

No zdaj grem pa delat. Kolegic v pisarni še ni user posted image , ampak me čaka kr nekaj branja od petka, preden zares štartam.

LP Tina

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4820
12.4.2010 8:33:09   
katrinka

kandidatke:
archie
katrinka
tinkatonka
mala
tannya
NiNiBo

Po Celovški cesti se vozite proti Tivoliju, kjer na križišču zavijete desno v smeri proti pivovarni Union. Na koncu ceste zavijete po prednostni cesti levo na Medvedovo ulico in po 300 metrih se na desni strani nahaja restavracija.

Po Celovški cesti se vozite proti Tivoliju, kjer na križišču zavijete levo v smeri proti pivovarni Union. Na koncu ceste zavijete po prednostni cesti levo na Medvedovo ulico in po 300 metrih se na desni strani nahaja restavracija.

ej a to je v blizini bivsega kina mojca - tam kjer so samo risanke vrteli pred mnogimi leti...me ze dolgo ni bilo tamuser posted image
naceloma mi ura ustreza, sem pa bolj za petek 30.4.2010user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: daga79

jutro,

mene pa zanima koliko vas je tu nosečih prvič in še niste začutile brcik jaz sem 18T 3/7 pa jih še do danes nisem - ali sem edina?????

ce mislis na konkretne brce se ne sekiri, jaz sem jih prvic v prvi nosecnosti zacutila sele v 25 tednuuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

blazina za dojenje...jaz prvič nisem dojila (ni bilo mleka), pa te blazine nisem imela, me pa zanima kako je kaj uporabna za tiste, ki ste to dale že skozi? Kovtr sem si ponoči že začela tlačit med noge in baje ta blazina pride dobro tudi za spanje .

jaz jo imam in sem zadovoljna - jo za vse uporabim - za pouster, za med noge, za noge v zrak dvignit, za dojenje, za malo...ni da niuser posted image

brce - sem v dilemi, mislim da sem vceraj prvic zacutila prvo konkretno brco - ne metuljcke samo se je lih mala mi nekaj zvijala pa me je zabolelo in potem na drugi strani kar nekaj casa bolelo - po mojem je bil skupek takih cudnih okoliscinuser posted image

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
12.4.2010 8:36:00   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: maca29

punce moje drage danes pa je meni padla skala od srca :)Prišli so težko pričakovani izvidi amniocinteze in dejali da ostajam z vami do konca user posted image user posted image imeli bomo user posted image in izvid je pokazal da je z njim popolnoma vse ok :)sem še čist iz sebe od sreče

Juhuhuhuhu!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cestitam!!!!!!!!!!!

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu maca29)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
12.4.2010 8:49:35   
archie
Srecanje: meni ustrezata oba dneva in tudi ura je ok. Iz Gornejske bom ze prisibala v Lj do pol 6. Ni blema!

Glede brcik se bom se malo izognila debati, ker sem sele na polovici 16t. Se mi pa trebuscek ze kar poznauser posted image . Ce sem "pravilno" oblecena ali ce "pravilno" sedim na kavcu.

Sem imela v petek zadnjo probo porocne obleke (nazadnje sem jo imela obleceno decembra, ko sem jo rezervirala) in sem ugotovila, da res nima steznika in da je spredaj fuuul mehka in da se mi v njej nic ne pozna trebuh user posted image . Aja, poroko imava namrec to soboto!

lep delovni dan! user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
12.4.2010 8:52:29   
barbi195

kandidatke:
archie
katrinka
tinkatonka
mala
tannya
NiNiBo

Hey, hey,

tudi mene žal ne bo, ker bomo takrat že na morju. Sem si privoščila dopust pred prvim majem in gremo na Krk v prikolico user posted image user posted image . Upam, da niste hude, obljubim pa da pridem naslednič ker me firbec matra kakšne ste v 'živo' user posted image

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
12.4.2010 8:52:57   
maca29
dobro jutro :) pride katera na user posted image hehe.Prvo kavica pa vas malo pozdravim pol pa se lotim čiščenja previjalne mizice :).Jo imam še od prej in je kompaktna z omaro pa se je zdej v teh 6 letih kar je nismo potrebovali kar neki krame not znašlo ,ki jo je treba odstranit.In glede na to da je zunaj dežek bom pa omare mal premetala mogoč še najdem kaj takega kar že dolg nisem videla user posted image user posted image .Kako ste kaj ve ??

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?