|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke*2010
16.3.2010 6:56:36   
katrinka
a ja - dons ponoci me je krc zbudil - tiste ki ste ze rodile - tisti ne ''''ta pravi'''' popadki...me je kap zadela...pa dons sem vstopila v 16teden...itak da je prekmalo...pri hcerki sem po 0tednu jih zacutila...upam da je bila samo prebava - ima katera podobne tezave...malo me je strah...sicer se je vse pomirilo...samo vseenouser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
16.3.2010 7:36:27   
malecka_mateja
katrinka jaz mam skoz težave z temi krči, sem ponoči ena dva taka mela da me je s postle vrglo jaz pijem magnesol pomaga pa še tablete buscopan imam,jaz sem zaradi teg abila v 11tednnu v bolnici. ja če se večkrat pojavi bi jaz šla se malo pokazat.

jaz sem cel dan včeraj školjko objemala še dobro da je tjaša že velika dA me pusti počivat, je skoz me cartala pa lupčkala pa božalauser posted image prava mala miška je, točno ve da nisem ok in je res bila skoz pridna.

jaz mam tudi implastov voziček sej že veste. je pa tudi primeren za rovte in vse terene. ker ima vsa kolesa napihljiva.

grem še malo počvat, upam da bo počutje danes malo boljše

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
16.3.2010 8:04:38   
archie
aha, ocitno ni bilo samo meni slabo vcerajuser posted image po 14 dneh sem spet bruhala in utrujenost se je vrnila user posted image ...
naj ze zgine straaaaan user posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
16.3.2010 8:21:07   
tinkatonka
Živjo punce!

Kako ste kaj? Vidim, da spet pišete o slabostih user posted image . Naj vam čimprej minejo.

Jaz vsako jutro pridno mljaskam polnozrnato žemljico in poli salamo. prej skoraj nikoli nisem jedla salamo (samo na kakšnih zabavah, ko so bili narezki), potem sem bila pa v bolnici zaradi dehidriranosti in prva hrana (in edina, ki je bila tam sploh užitna), ki mi je pasala je bila salama in kruh za zajtrk. Zdej pa kr skoz to papcam za zajtrk. hhehehehe. No in potem sem "sanjala" tudi o tistem pravem gostem breskovem soku in že imam pred sabo liter fructalovega 100% soka.mmmmm mnjami, mnjami, še bi mami - bi rekel moj sine.

vozički...jaz tud iščem enega z napihljivimi kolesi, velikimi gumami, imam pa še en pogoj - da mi gre sploh v avto, ker imava bolj manjhen avto in ga letos še ne nameravama menjat, ker je star šele 4 leta. Cene avtov so pa tok padel, da se nama res ne splača, čeprav razmišljava o nakupu večjega. Prav prevelikega pa spet ne, ker so zdaj nabili te davke!

tifol ali elevit...a ve še jemljeto to? Jaz sem jemala Tifol, pa mi je bilo po njem še bolj slabo, zato so mi svetovali naj zamenjam in sem šla na Elevit. Ampak moja G. itak priporoča, da bi jemala Tifol celo nosečenost, ker folne premalo užijemo preko hrane in jo je treba dodajat, sploh pa v nosečnosti. Ko pojem to škatlico Elevita pa grem nazaj na Tifol.

zdaj pa delat.

Lp Tina  

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
16.3.2010 8:23:20   
kajča
dobro jutro user posted image ,

jaz se vam po dolgem času spet javljam. Včeraj sem dobila rezultate NS + DHT (1:3000 z upoštevano nosno kostjo). Ker so rezultati slabši kot pri NS (1:3300 brez upoštevanja nosne kosti, 1:7000 z upoštevanjem nosne kosti) sem se odločila še za samoplačniški AC. To je naš tretji otrok in si res pod nobenim pogojem ne želim presenečenj. Sej vem, da je lahko z otrokom veliko stvari narobe, ampak tisto kar je možno ugotoviti, želim vedeti. Čeprav sem skoraj prepričana da je vse ok, me v nobenem primeru za rezultat ne skrbi. Malo me le skrbi, da bi prišlo do splava.

Naročena sem pa že 23.3, ko bom noseča 15t2d.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
16.3.2010 8:31:03   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

katrinka jaz mam skoz težave z temi krči, sem ponoči ena dva taka mela da me je s postle vrglo jaz pijem magnesol pomaga pa še tablete buscopan imam,jaz sem zaradi teg abila v 11tednnu v bolnici. ja če se večkrat pojavi bi jaz šla se malo pokazat.

aha, sem jih imela tm okoli6-7tedna, potem se je pomirilo...bom tole spremljala pa pol na pregledu rekla g - sem ji zadnic ze omenila a sem tudi rekla da jih ni vec...bomo videli..hvalauser posted image

kajča - upam da bo vse okuser posted image

tifol - jemala sem ga preden sem zanosila in prve tri mesece, moja g pa pravi da potem ni vec potrebno zato ne jem vec...tudi pri hcerki nisem po treh mesecih...se pa strinjam da folne na splosno premalo zauzijemo...saj ne more skodit ce jes se naprej...zakaj pa neuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3856
16.3.2010 8:44:23   
archie
jaz se vedno jemljem centramed mami (kupim v DMu). Imam pa doma ze na zalogi Centrum mami, ko mi zmanjka prve.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
16.3.2010 9:02:45   
corfu
Jutro

NS je za mano in je vse okuser posted image

Jaz jem Elevit, ampak ne vsak dan , ker seveda kakšen dan pozabim, se pa trudim jesti veliko sadja, zelenjave...zanimivo kako so si G različni, moj pravi da treba zdravo se prehranjevat in telo dobi vse kar potrebuje...

Uživaj življenje...

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
16.3.2010 9:12:48   
marella1
Meni je bilo tudi včeraj slabo za znoret, pa sem mislila, da je že mimo user posted image .
Mi imamo Stokke voziček še od Lane. Smo bili zelo zadovoljni in že komaj čakam, da ga spet spravimo v pogon.

Se pa spomnim, da je enkrat na začetku ena rekla, da bi imela Stokke-ja (mislim da ŽanaTaja), če je še zainteresirna naj mi napiše ZS. Imamo namreč še enega novega rdečega na zalogi.

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
16.3.2010 10:00:24   
NiNiBo
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

Tole je bilo pa res izcrpno. Evoti sedaj so pa meni stvari veliko bolj jasne. user posted image

Hvala

IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo

Ko ste ze ravno pri vozickih, a lahko tiste ki imate izkusnje nam, ki nimamo izkusenj napiset_e cist na kratko na kaj je bit treba pozoren pri nakupu vozicka&co.

Jaz bi rada vozicek za aktivne starse, ker vem da bomo sli mi takoj ven ko bo mogoce. Vecinoma imamo alsfalt, vendar jaz ne zelim bit samo na alsfalt vezana, ker bi rada sla kdaj pa kdaj tud kam drugam kot samo po vasi user posted image

Ko sem gledala imam obcutek (dejte me popravt) da najprej imas vozicek z globoko kosaro (kolk casa?), potem presaltas na sportni vozicek (za dolg casa), uporabna pa je tudi lupinica za npr. v avto, ko je otroski sedez se prevelik (kdaj je priblozno to?). Torej naceloma ce to velja kupujes 3 v 1?? A sem jaz to prav zastekala???

A je potem se kaj takega, da je fino kupit zraven?

ja, 3 v 1. user posted image prou si zaštekala. v košari maš dojenčka prve mesece- nekje do 6.meseca. nekateri sicer tega ne kupijo in kupijo tak voziček, pri katerem se športni del čisto spusti v vodoraven položaj. ampak glede na to, da bomo rodile jeseni, bo za nas še kako uporabna, saj je otroček noter skrit pred vetrom, mrazom.. zadeva je zelo uporabna kot prenosna posteljica v teh prvih mesecih. športni del je potem uporaben od 6 pa vse do 2,5 leta. če boste še uspele takrat spravt mulčke notr, ker potem nočejo več.user posted image lupinica pa je nekje do 9 meseca. je pa super, da se jo da paše tudi na voziček, če greš recimo k zdravniku, v trgovino, na banko... za vsakodnevna opravila, ko skačeš sem in tja. lahko notri otročka fino zadekaš, da ga ne zebe, ne rabiš ga zbujat, če ti recimo v avtu zaspi, itd.. ni pa lupinica nadomestek za košaro.. ker predvsem za varno vožnjo, da ga pa cel dan v lupinici voziš pa ni priporočljivo zaradi hrbtenice. otroček mora namreč ležati na ravni podlagi.

na kaj paziti pri izbiri vozička.
1. na funkcijo- ali ga rabiš za po mestu, za v hribe, ali boš zraven rolala... s tem se že precej zoža izbira.
2. kako enostavno in na kako majhno se zloži, ter kako težek je. če imaste manjši avto, potem pred nakupom preverite, če ga boste lahko stlačili vanj! prav tako če je ful težek in ga moraš nosit po stopnicah....
3. kako zahtevna je nastavitev pač košare ali lupinice in odstranitev le-te, na kakšen način se spreminja naklon športnega dela..
4. meni je zelo pomembno, da imaš poleg "nožne" tudi "ročno" zavoro, potem fiksacija oz. vrtljivost prednjega kolesa, kako voziček zavija, kako je vodljiv..
5. izgled in seveda cenauser posted image

evo. upam, da sem vam kaj pomagala.

ps- zelo je praktična tudi zimska vreča za na športni del, pa dežna prevleka za vse tri, pa dežniček za sonce..

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
16.3.2010 11:04:15   
Anonimen
jutro souser posted image

dans pa je lep dan, tak da si bom privoščila en sprehod po teznu user posted image

krči - jaz jih imam zaradi prebave... ti vetrovi me občasno ubijajo ampak se da preživet hehe user posted image
      sam smo pa zanimive, ko smo zanosile smo kot nore iskale nosečniške znake, zdaj pa bi jih najraj odgnale... žal bomo mogle potrpet za bebija user posted image

voziček - jaz sem tut doma na bregu in je skoraj en km makadama do glavne ceste, ampak mi tam najbolj ne diši vozičkat, ker se vozijo ko budala po teh ovinkah... sam sebe morš ahtat, kaj pa še le voziček... torej kot je ena že rekla, voziček in dojenčka v avto pa nekam se zapeljat user posted image
sej ne škodi če gremo kam v park med ljudi user posted image

glede folne kisline, elevita in podobno... jaz tega nič ne jem... preden me pričnete obsojat, enostavno ne prenesem... razmišljam pa pač, če moje telo ne sprejme, potem bebiju tut nebo lih neka korist, če se posledično ne bom mogla normalno prehranjevat in odvajat blato, ter da bi bruhala itd... je pa res da prav vsaki dan jem sadje in vse kar mi zapaše user posted image
in kljub temu imam zdravega bebija v bušiju user posted image

(odgovor članu NiNiBo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3861
16.3.2010 11:51:33   
malecka_mateja
laliela kaj is iz tezna?potem sma čisto blizu tudi jaz sem iz tezna user posted image s katerega dela jaz sem pri perliuser posted image

jaz sem danes za odtenek bolj esam nič ne upam jest in pit ker še vedno je slabost prisotna, sem si sicer zdaj skuahal prigano juho in upam da mi ostane drugega danes ne bom jedla, da se mi malo želodec umiri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
16.3.2010 11:55:30   
Anonimen
jaz pa sn tebi čist kontra na drugo stran tezna na koncu, v bližini vrtca... nasproti omw-ja user posted image
če veš kje mislim user posted image

sam ne bom več dolgo tukaj, konec meseca vam pobegnem nazaj na podeželje user posted image
sem bolj tip za svobodo in naravo hehe user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3863
16.3.2010 12:01:22   
Natalija28
kajča - glede na to kakšen rezultat si mela, mislim, da ti na AC ne bi bilo treba it. Meni je G reko, da vse kar je nad 1:1500 je zelo dobro. Tak da... Drugače pa, če želiš samo še boljšo potrditev z AC pol pa kar idi. Vse je/bo vredu. Nič ne skrbi. 

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
16.3.2010 12:24:16   
blanči
Lep sončen dan.

Vidim, da ste se razpisale že o vozičkih. Jaz ga bom imela kar od hčerkice. Je takšen kot na spodnji sliki samo da je oranžno sive barve, ker takrat do zadnjega nisva vedela ali bo punčka ali fantek. Je znamke Hoco Ranger in pri nas jih imajo v Rutarju, drugje jih še nisem zasledila, vendar so v Avstriji, kjer jih delajo dosti cenejši. Z njim sem bila zelo zadovoljna in je primeren za vse terene. Če katero zanima je več na njihovi spletni strani: http://www.hoco.at/

user posted image

Čestitke vsem za dobre rezultate NSuser posted image user posted image user posted image

Zunaj je tako lepo vreme, meni se ne da biti v službi, no saj še samo jutri, v četrtek imam G pregled pol pa koristim selitveni dopust in sem do srede doma.

Izkoristite dan, sonce vabi....

Blanči

14.03.2007 se je zgodila najina sreča - Anja
29.08.2010 se nam je pridružila še Eva

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
16.3.2010 15:25:59   
LoveLove
Ahoooooooy!!!!!
Evo mene: Vratiaaa se Šimeee..... user posted image user posted image user posted image
Tejči28 sem videla da te je zaskrbelo zame....user posted image Hvaaalaaa...sem vredu...res je da sem bila od slabosti vsa munjena + en ornk prehlad čez da se mi je kr bledlo...tko da se mi iskreno povedano ni dalo prmajat do kompa!!!No zdej sm pa kot rožca...samo utrujena normalno dosti prej!!!

Za podatke sem iz Litije ne iz Lj,..nohalna je šla super čez 1:21000 ,za spol pa na žalost še ne vem....sem bla skos tolk prepričana da bo punčka da sem že kr v ženskem spolu govorila..hehe..pol mi je pa G rekla da bi se lahko lulek videl ampak da nebo nič rekla ker je res detece še premajhno....
da počakam do naslednjič!!.tako da moram še en mesec trpeti!!! Pregled imam 13.4.10 !! Iz nohalne sem dobila posnetke je pravi pijanček...je kolcal in cucljal prst!!

Sem videla da imamo par angelčkov..kaj je pa bilo??spontani splavi??? joj sploh ne upam pomislit.... žal mi je za vse!!!user posted image

Kok je luštn k je fajn!!!

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
16.3.2010 15:27:47   
mala
Danes sem imela NS, vse je o.k.user posted image , otroček živahen NS nizka, tako, da ne bom šla na nobene dodatne preizkave.
Spol se ni dobro videl, tako, da bomo morali počakati na morfologijouser posted image .

Kar se tiče počutja, so slabosti še prisotne, utrujenost je malo ponehala. Sploh ne morem verjet, da ste ene že v 16-17tednu, jest sem šele stopila v 12-ega, ve pa boste kmalu na morfologiji...ne morem verjet, da gre tako hitro.

Vsemuser posted image , ki čakate na NS in AC želim super rezultate...drugim čestitke za dobre rezultate na NSuser posted image

Pozdravljene tudi nove septemberkeuser posted image

Katrinka čimveč počitka in naj se krči ne pojavijo dokler ne bo časuser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
16.3.2010 15:52:48   
Gala4
Pozdravljene souser posted image

Tudi jaz se vam malo javljam spet. Danes sem imela pregled pa mi je delal ginekološki kao pregled in je rekel da imam malo izcedka. Dobila sem ketonal, da naj ga vzamem če me bo peklo ko bom šla na vodo ali srbelo. Ampak me nene nič tak da nem niti jemala zaenkrat. Dobila sem pa tudi spazmex, ker me malo matrajo krči, ampak jaz mislim, da je to od širjenja maternice in pa medenice, ampak je reko, da moram to 2 dni jemat in pa da naj čim več počivam user posted image Izvidi za toksoplazmozo pa so vredu, je potrdilo, da je stara okužba. pa me zanima, a še kero drugo v predelu jajčnikov in nasploh spodnjem delu trebuha občasno boli oz. zapika??
upam, da ni nič resnega. Lepo bodite in čim več božajte svoje trebuščke.

pa user posted image pa

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
16.3.2010 17:21:20   
tpmc

IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

laliela kaj is iz tezna?potem sma čisto blizu tudi jaz sem iz tezna user posted image s katerega dela jaz sem pri perliuser posted image

KAAJ JAZ TO ČUJEM user posted image user posted image jaz sem teznčanka že od rojstva in doma pri perli :)

Neposredna povezava do sporočila: 3869
16.3.2010 18:09:40   
Anonimen
vidvi pa sta pravi... sosedi skor, pa ne vesta drug za drugo hehe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tpmc)
  Neposredna povezava do sporočila: 3870
16.3.2010 18:16:34   
maca29
no dan malo pozen še iz moje strani.Amnio je za mano zdej pa čakanje na izvide :)mal je neprijetn občutek ko se razboli za to grem nazaj počivat.Morda se vam jutr kaj več oglasim.Pridne bodite in čuvajte sončke user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
16.3.2010 18:23:09   
tejči28
user posted image    

user posted image

user posted image

NICK, STAROST, NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), NUHALNA SVETLINA (NS),MORFOLOGIJA (MF)

01.09.2010
user posted image anonimna, 29, 3user posted image , doma1user posted image P ,
user posted image volley, 3user posted image , doma2user posted image P in F
user posted image tejčika,MB 30, 2  user posted image , doma1 user posted image F, NP 13.4.+Morfo. 
user posted image ily, NM, 34, 4user posted image ,doma2user posted image 2P, NP 17.3.,
user posted image lumpa6 ,LJ, 7 ,doma 5 2P in 3F ,AC 12.3.

02.09.2010  
user posted image mami2010,21,1 user posted image

03.09.2010
user posted image bambinca,LJ, 32, 3user posted image , doma 2user posted image ,NP 13.4. user posted image
user posted image Blanči,CE, 34, 4user posted image , doma1user posted image P, NP 18.3.
user posted image barbi195, LJ,30, 2user posted image , doma1 user posted image F , NP 18.3.
user posted image limonita, 1 user posted image ,NP 15.3.

04.09.2010
user posted image malecka_mateja,MB, 2user posted image ,doma1user posted image P,NP18.3.
user posted image Gala 4, 1 user posted image ,
user posted image kiara24, 2 user posted image , doma1 user posted image P,
user posted image reny19,29,, 2 , doma 1 F,

05.09.2010
user posted image ratatuj,29,1user posted image , NP 8.3.
user posted image tinkatonka,LJ,28, 2user posted image ,doma 1user posted image F, NP 2.4.
user posted image maca29, AC 16.3.

06.09.2010
user posted image nadka30,CE ,3user posted image , doma1user posted image P, NP 1.4.

07.09.2010
user posted image katrinka,LJ ,2user posted image ,doma 1user posted image ,NP 2.4.
user posted image žanaja, 1 user posted image ,

08.09.2010
user posted image Klemcy,MB, 27, 1user posted image , NP 13.4. ,NS 5.3. dr.Rosič,Ptuj
user posted image ŽanaTaja,LJ, 33, 2 user posted image , doma1 user posted image F, NP         user posted image
user posted image Inčy,Ptuj, 25, 1user posted image NP 1.4.,
user posted image Tinkapinka, 3user posted image ,doma 2 user posted image ,
user posted image benika,KR, 31, 3user posted image ,doma 2user posted image

09.09.2010 
user posted image janjja, CE,28, 2user posted image ,doma 1user posted image P,NS 1.3., NP 26.3.
user posted image luna2010, 1user posted image ,                                          user posted image

10.09.2010
user posted image wada,34, 2user posted image , NP 10.3., GP 25.3.
user posted image kesi, 2 user posted image , doma 1 user posted image
user posted image natalija28,Ptuj, 1user posted image , NP 6.4.
user posted image zalcy,CE, 21, 1user posted image , NP 25.3.
user posted image daga79, 1user posted image , NP1.4., NS + DHT 26.2.

11.09.2010
user posted image LoveLove,Litija, 28,  1 user posted image , NP 13.4.
user posted image kajča,KR, 31, 5user posted image , doma2user posted image F in P, AC 23.3.           user posted image
user posted image Bepi,KR, 22, 1user posted image , NP 24.3. ,

12.09.2010
user posted image mašna, 24, 1 user posted image , NP 10.3. NS 4.3.
user posted image bragi, 31, 1user posted image ,
user posted image cresisy, 28, 1user posted image ,NP 19.3.,NS 2.3.
user posted image mery15031981,28,2user posted image ,doma 1user posted image ,
user posted image klavdijak1, 3user posted image , doma 2user posted image F, NP 8.4., morfo. 3.5. user posted image

13.09.2010
user posted image sarcy21, 25, 2user posted image , doma 1 user posted image F,

14.09.2010
user posted image tannya,LJ, 36, 2 user posted image , doma 1user posted image ,NP 23.3.,

15.09.2010
user posted image mala2001, 2 user posted image , doma 1user posted image F, NP 31.3. , NS 11.3.
user posted image LucRezia, 29, 1 user posted image ,NP 25.3.
user posted image anonimna 34, 2user posted image ,doma 1 user posted image ,
user posted image tpmc,MB,22, 1user posted image ,NP 30.3.,                               user posted image
user posted image božička09, LJ,27, 1user posted image , NP 16.3.                       user posted image

16.09.2010
user posted image Lucky Mum,30, 2user posted image , doma 1 user posted image F , NP 23.3.,

17.09.2010
user posted image kokica09,2user posted image
user posted image teja80,29,1user posted image ,NP 1.4.,NS 8.3.
user posted image marella1, KR,29,2user posted image ,doma 1user posted image P,         ,     user posted image

18.09.2010
user posted image TamaraJ, 5user posted image ,doma 1user posted image F,
user posted image T.Z.,CE, 26, 1user posted image , NP 25.3. ,                         .user posted image

19.09.2010

20.09.2010
user posted image Jinx,LJ, 26, 1user posted image , NP 1.4.,
user posted image laliela,MB, 23, 1user posted image ,
user posted image taly26,MS,1user posted imageNS 15.3. dr.Pelkič

21.09.2010
user posted image corfu,3user posted image ,doma 2user posted image ,F in P, NS 15.3., NP 8.4.
user posted image nadiž, 2 user posted image ,doma 1user posted image F,

22.09.2010
user posted image nosečka maja, 2 user posted image ,doma 1user posted image P,
user posted image parižanka, 1user posted image

23.09.2010
user posted image archie,KR, 28,1 user posted image ,NP 6.4.,NS 18.3.
user posted image pikicaT, KR, 2 user posted image ,doma1user posted image ,NP 12.4.
user posted image belicof
, 1user posted image
user posted image p.h.,
4user posted image ,doma 3user posted image 2F in P,
user posted image sanje2,MB, 27, 3user posted image , doma 1user posted image , NS 16.3.
user posted image karbobo, 2user posted image ,NS 18.3.
user posted image alisanikela, 4user posted image ,doma 3user posted image ,2P in 1F, NP 15.3.

24.9.2010
user posted image patty81,28,1user posted image ,NP 23.3., NS 19.3.
user posted image
strgi,1user posted image

25.09.
2010
user posted image
ninibo,31, 1user posted image , NS 19.3.

26.09.2010
user posted image sonček_25,30, 3user posted image

27.09.2010
user posted image najcom,2user posted image ,doma 1user posted image F

28.09.2010
user posted image
mala, LJ, 26,5user posted image ,doma 3user posted image ,NP 31.3. ,NS 16.3.
user posted image nenka7,LJ,32, 1user posted image ,NP 24.3., NS 17.3.

29.09.2010
user posted image
liya,2 user posted image ,doma 1user posted image , P

30.09.2010
user posted image
lillchy123, 31, 2 user posted image ,doma 1 user posted image F , NP 23.4.,AC 19.4.  
user posted image
binabina, CE, 25,2 user posted image ,NP 15.4., NS 17.3.
user posted image
ina79, 30,1 user posted image ,NP 17.3. (PDP 2.10.)
user posted image Kozica, 1user posted image

Skupno število srečk user posted image : 79           2 user posted image , 7 user posted image in 70 user posted image

Žal so se morale posloviti  user posted image user posted image user posted image
amm4 user posted image ,rižka
user posted image , _sanika user posted image , 5ra8 user posted image ,julija30 user posted image , camino79 user posted image

user posted image

user posted image

Linke najd
ete na prvi strani!user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
16.3.2010 18:27:28   
tejči28
ojla,

danes sem imela pregled vse ok,srček smo slišali user posted image user posted image , za izcedke pa mi je dal vagisan globule.Res so nadležni ti izcedki,pa občasno me srbi in peče.

tifol-jaz ga bom jemala celo nosečnost,prvo sem elevit,zdaj tifol,mogoče bom pol kere druge,če se bom teh naveličala,keri dan pa tudi pozabim.

krči- mene tudi ful špika spodaj,včasih tak da se morem vsest.

Danes ponoči pa sem imela ful trd trebuh,me je skoraj kap kaj bi to pomenlo,kot pred popadki.Pa sem šele v 16t.

Nasledni pregled imam 13.4. in takrat imam tudi morfologijo.user posted image user posted image user posted image

lovelove,samo da si ok.user posted image

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
16.3.2010 18:35:40   
mery15031981
tinkatonka-jst sem lani v prvi nosečnosti tudi jedla tifol,in mi ni bilo uredu,potem pa mi je moja ginekologinja naj raje jemljem Elevit ker naj bi bil boljši ker ima še več vitaminov kot tifol . . no in res sem bila po elevitu kot nova,tako da ga jem tudi sedaj in ga tudi bom celo nosečnost

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
16.3.2010 19:05:45   
malecka_mateja
tpmc upam da nisma prav sosedi, jaz sem v bloku pri perli!pa ti jaz sem dogoška 69 lahko greva kaj na kavo.mogoče se poznava.

(odgovor članu mery15031981)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Posvojitev
Vitaebella

Če sami ne bi mogli imeti otrok, bi se s partnerjem odločila za posvojitev?

Da (59%)

Ne (5%)

Ne vem (31%)

Odšla bi vsak svojo pot (2%)

Sva že posvojila (0%)

Nič od naštetega (3%)

Število vseh glasov: 439

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!