|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke*2010
15.3.2010 13:59:49   
benika
lumpa, ne se preveč sekirat zaradi otročkove rasti. Jaz sem imela v vseh 3user posted image  isto...otrok zaostaja v rasti in nikakor niso bili veliki za PDP po ZM. Tudi tokrat zaostaja za 13 dni po ZM. Ampak jaz se ne sekiram več, res ne. Škoda živcev.

Še en kveščen....tiste ki ste na FB, a vas lahko dam med prijatelje?

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
15.3.2010 14:21:28   
Natalija28
benika - ti kar dodajaj. Pol boš pa tak vidla keri ne bo pasalo se pač ne bo odzvala tvojemu povabilu. Pa mislim, da ne bo problema. user posted image

Joj, jaz bom pa znorela. Te slabosti so vedno hujše!!!user posted image No, bruham še edino ne. Prejšnji teden je celo 3 dni blo popolnoma brez slabosti. Zaj je pa za popi... Ne vem več kaj naj... V službi zelo težko funkcioniram.

lp

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
15.3.2010 14:34:35   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: benika

A vozicek boste vse kupile? Kolk pa jeseni (od rojstva do pomladi) se pride v upostev? Za lepe jesenske dneve, drugace pa itak ne, a ne? In a vozicek se lahko uporablja za novorojencka in kasneje za starejsega otroka? A se spremeni ali je treba novega kupit?

Archie, voziček je obvezna otroška oprema. Glede na to, da živiš v rovtah, boš pač izbirala med vozički, ki so primerni za tak teren (kovinsko ali aluminijasto ogrodje, velika napihljiva kolesa, ipd).  Otroček je lahko zunaj v vsakem vremenu, razen v dežju ali sneženju ter močnem vetru. Svež zrak še nobenega ni pokopal, pa tudi otroka ne bo. Sicer pa se pri večini vozičkov dobi zraven ali se dokupi dežna prevleka s katero zaščitiš otročka v vozičku.

se podpisem pod toleuser posted image

fb - tista ki to rihta - jaz sem poslala prosnjo za prijateljstvo za septembrke pa nic se...a me ne marateuser posted image hehe

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
15.3.2010 14:35:27   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: benika

lumpa, ne se preveč sekirat zaradi otročkove rasti. Jaz sem imela v vseh 3user posted image  isto...otrok zaostaja v rasti in nikakor niso bili veliki za PDP po ZM. Tudi tokrat zaostaja za 13 dni po ZM. Ampak jaz se ne sekiram več, res ne. Škoda živcev.

Še en kveščen....tiste ki ste na FB, a vas lahko dam med prijatelje?

na fb me kar dodaj

se ne sekiram prau preveč, sam rada bi vedla pri čem sem

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
15.3.2010 14:37:05   
tinkatonka

tiste, ki vam je slabo...prav sočustvujem z vami, ker meni je blo "za umret", ko sem non stop visela na školjki in bruhala. po 20× na dan - katastrofa. Sem bila prav vesela, da so me sprejel v bolnico in dal na flaše, ker tisto pa res ni bilo za zdržat. Sej slabosti minejo, vem pa da se vleče. En dan se boste pa zbudile,pa slabosti ne bo več!! Držim pesti,d a bo to čimprej.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
15.3.2010 14:44:22   
bambinca
haha, tisti dan bo pri meni proti koncu poletjauser posted image user posted image user posted image user posted image

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
15.3.2010 15:09:16   
corfu
Tudi jaz sočustvujem z vsemi ki vam je slabo, meni je zdaj ravno na meji druga nosečnost pa je bila ubitačna, praktično sem bila večino dneva na WC-ju...

Čakam moža, da pripelje otroka, potem pa greva na NS, komaj čakam user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
15.3.2010 15:13:20   
tejči28
corfu držim pesti za dober pregled.user posted image user posted image

benika lahko me dodaš na fbju saj te bom sprejela,samo grem bolj poredko gor,tak da boš vedla.user posted image

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
15.3.2010 15:20:47   
maca29
ja alisa :D sva tam na bibi čvekali že :D in ja če je katera na faceboku me lahk doda :)

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
15.3.2010 15:46:15   
NiNiBo
Ko ste ze ravno pri vozickih, a lahko tiste ki imate izkusnje nam, ki nimamo izkusenj napisete cist na kratko na kaj je bit treba pozoren pri nakupu vozicka&co.

Jaz bi rada vozicek za aktivne starse, ker vem da bomo sli mi takoj ven ko bo mogoce. Vecinoma imamo alsfalt, vendar jaz ne zelim bit samo na alsfalt vezana, ker bi rada sla kdaj pa kdaj tud kam drugam kot samo po vasi user posted image

Ko sem gledala imam obcutek (dejte me popravt) da najprej imas vozicek z globoko kosaro (kolk casa?), potem presaltas na sportni vozicek (za dolg casa), uporabna pa je tudi lupinica za npr. v avto, ko je otroski sedez se prevelik (kdaj je priblozno to?). Torej naceloma ce to velja kupujes 3 v 1?? A sem jaz to prav zastekala???

A je potem se kaj takega, da je fino kupit zraven?

(odgovor članu maca29)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
15.3.2010 15:50:30   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo

Ko ste ze ravno pri vozickih, a lahko tiste ki imate izkusnje nam, ki nimamo izkusenj napisete cist na kratko na kaj je bit treba pozoren pri nakupu vozicka&co.

Jaz bi rada vozicek za aktivne starse, ker vem da bomo sli mi takoj ven ko bo mogoce. Vecinoma imamo alsfalt, vendar jaz ne zelim bit samo na alsfalt vezana, ker bi rada sla kdaj pa kdaj tud kam drugam kot samo po vasi user posted image

Ko sem gledala imam obcutek (dejte me popravt) da najprej imas vozicek z globoko kosaro (kolk casa?), potem presaltas na sportni vozicek (za dolg casa), uporabna pa je tudi lupinica za npr. v avto, ko je otroski sedez se prevelik (kdaj je priblozno to?). Torej naceloma ce to velja kupujes 3 v 1?? A sem jaz to prav zastekala???

evo, to tudi mene vse zanima!! user posted image

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
15.3.2010 15:50:59   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

mi secer mamo asfalt, a sva kupila en tak treking voziček in gremo tudi v gozd in v hribe z njim. men je bil voziček res ena najbolj uporabnih stvarri in se mi zdi, da je to tudi tista stvar, ki jo rabiš res dobro naštudirat, ker jo potem kar dolgo uporabljaš.

kater vozicek pa imas? In ali si zadovoljna z njim?

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
15.3.2010 18:26:49   
daga79
lumpa user posted image user posted image tudi midva sva se skoraj fiksno odločila za implastov voziček...

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
15.3.2010 18:46:57   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: daga79

lumpa user posted image user posted image tudi midva sva se skoraj fiksno odločila za implastov voziček...

men je ful všeč, sploh v jabolčni zeleni, samo ni pa še rečen da ga bom imela sam res mi je kul

(odgovor članu daga79)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
15.3.2010 18:48:26   
alisanikela
danes dopoldan bi morala imeti pregled, pa je imel ginekolog urgenten dopust, baje je bilo nekaj narobe user posted image tako da je prestavljeno na jutri in si predstavljam kakšna gužva bo user posted image
danes je 6 let od smrti mojega 1. sončka, umrl je še v nosečnosti, v 23. tednu, razlog ni bil nikoli znan user posted image user posted image
lep večer user posted image

Alisa nas našteje 5, vendar jaz pravim da nas je več: v našo družino štejem tudi dojenčka na poti in bratca, ki nas gleda iz nebes.

(odgovor članu daga79)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
15.3.2010 18:49:34   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo

ja, 3 v 1. user posted image prou si zaštekala. v košari maš dojenčka prve mesece- nekje do 6.meseca. nekateri sicer tega ne kupijo in kupijo tak voziček, pri katerem se športni del čisto spusti v vodoraven položaj. ampak glede na to, da bomo rodile jeseni, bo za nas še kako uporabna, saj je otroček noter skrit pred vetrom, mrazom.. zadeva je zelo uporabna kot prenosna posteljica v teh prvih mesecih. športni del je potem uporaben od 6 pa vse do 2,5 leta. če boste še uspele takrat spravt mulčke notr, ker potem nočejo več.user posted image lupinica pa je nekje do 9 meseca. je pa super, da se jo da paše tudi na voziček, če greš recimo k zdravniku, v trgovino, na banko... za vsakodnevna opravila, ko skačeš sem in tja. lahko notri otročka fino zadekaš, da ga ne zebe, ne rabiš ga zbujat, če ti recimo v avtu zaspi, itd.. ni pa lupinica nadomestek za košaro.. ker predvsem za varno vožnjo, da ga pa cel dan v lupinici voziš pa ni priporočljivo zaradi hrbtenice. otroček mora namreč ležati na ravni podlagi.

na kaj paziti pri izbiri vozička.
1. na funkcijo- ali ga rabiš za po mestu, za v hribe, ali boš zraven rolala... s tem se že precej zoža izbira.
2. kako enostavno in na kako majhno se zloži, ter kako težek je. če imaste manjši avto, potem pred nakupom preverite, če ga boste lahko stlačili vanj! prav tako če je ful težek in ga moraš nosit po stopnicah....
3. kako zahtevna je nastavitev pač košare ali lupinice in odstranitev le-te, na kakšen način se spreminja naklon športnega dela..
4. meni je zelo pomembno, da imaš poleg "nožne" tudi "ročno" zavoro, potem fiksacija oz. vrtljivost prednjega kolesa, kako voziček zavija, kako je vodljiv..
5. izgled in seveda cenauser posted image

evo. upam, da sem vam kaj pomagala.

ps- zelo je praktična tudi zimska vreča za na športni del, pa dežna prevleka za vse tri, pa dežniček za sonce..

< Sporočilo je popravil lillchy123 -- 15.3.2010 18:57:53 >

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
15.3.2010 18:50:30   
lumpa6
user posted image tale barva

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
15.3.2010 18:53:35   
benika
Lumpa, krasen vozekuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kje pa nej vas najdem na FB? Pa o kakih septembrkah ve to govoriteuser posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
15.3.2010 18:59:16   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: alisanikela

danes dopoldan bi morala imeti pregled, pa je imel ginekolog urgenten dopust, baje je bilo nekaj narobe user posted image tako da je prestavljeno na jutri in si predstavljam kakšna gužva bo user posted image
danes je 6 let od smrti mojega 1. sončka, umrl je še v nosečnosti, v 23. tednu, razlog ni bil nikoli znan user posted image user posted image
lep večer user posted image

moje sožaljeuser posted image user posted image user posted image user posted image , jaz sem svojega izgubila v 18t nosečnosti tako da vem kako izgleda, moj mali bi 10.3 praznoval 3 leta tako pa sva ga pokopala v parku zvončkou v ljubljani ima svojo ploščico z imenom in datumom , ime mu je Andraž in še vedno ga zelo pogrešamo

(odgovor članu alisanikela)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
15.3.2010 18:59:18   
tejči28
lumpa lep voziček in lepa barva.user posted image

alisanikela,to pa ni fajn,da ti prestavi pregled,ko se že veseliš,je pa treba razumet,če je bil urgentni dopust. Jaz imam tudi jutri pregled.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
15.3.2010 19:00:46   
tejči28
žal  mi je za tvojega otrokeca.user posted image user posted image user posted image To more bit grozno,na sredi nosečnosti izgubiti dojenčka.  

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
15.3.2010 19:03:22   
alisanikela
jaz nimam FB-ka user posted image
mi smo imeli za Aliso in Nika voziček Peg perego pliko P3, za Elo pa še vedno imam (1 leto je stara in se še vozimo user posted image user posted image ) Peg perego GT3 in bomo tega tudi prakticirali pri novem user posted image pliko P3 je lažji in manjši, ni pa za gozdne proge in daljše sprehode, glede na to da smo kar športna družina in gremo skupaj na kolo, oziroma na rolarje itd. user posted image

Alisa nas našteje 5, vendar jaz pravim da nas je več: v našo družino štejem tudi dojenčka na poti in bratca, ki nas gleda iz nebes.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
15.3.2010 20:24:57   
tejči28
Mi pa še razmišljamo kaj bomo naredli glede vozička,ker bo dominik star 2 leti in če bom šla v mesto ali v nakupovalni center,ga bom mogla nekam pripet vsaj za nekaj časa,ker če bom sama si ne znam predstavljat letat za njim z vozekom,pa tak se bo zmantral in rad se vozi. Zdaj pa bomo vidli al bomo vzeli kako voziček za dva otroka.ne vem še.

(odgovor članu alisanikela)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
15.3.2010 22:57:24   
mery15031981
Pozdravljena dekleta oz.souser posted image

Jst se vam po dolgem času malo javljam,berem vas še za pisanje pa že zmanjka časa,glede na to da sem na forumu tudi pri junijkah 2009,pa da ikmam doma 9 mesecev starega sinkota.No ja saj vem kaj boste rekle,da vsak izgovor mi pa tudi prav pride.

Natalija28-če zares rabiš voziček za v"ROVTE"kot je ena napisala ti priporoča da si nabaviš QUINNY FRESTYLE,to je ZAKON,,mapak res Zakon voziček za vse terene,vsaj po mojih izkušnjah.Se pa popolnoma strinjam s tem kar ti je napisala Katrinka,kar se tiče biti zunaj z otrokom od septembra do spomladi,čim več svežega zraka otroku zagotovo ne bo škodilo

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
16.3.2010 6:54:41   
katrinka
dobro jutro
user posted image

vozicek
- jaz res zivim v nemogočih pogojih za vozickanje pa imam vozicek - sicer je starejsi model in sem ga dobila podarjenega, a nam nic ne manjka...si zelim kakega novejsega lepsega, mogoče pri tretjem otroku...hehe, pri nas ni plocnikov, po cesti ne morem ker je sicer 40 omejitev a ravnina in vsi divjajo in je prenevarno, spodaj po njivah pa tudi ne morem...tako da jaz moram dati otroka in vozicek v avto in se kam odpeljat - zal tako je, sem ful zalostna samo ne morem drugace...pa nisem nikoli pomislila da ne bi imela vozicka - ja kako pa drugac bi slo...jaz ne vemuser posted image

(odgovor članu mery15031981)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?