|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke*2010
5.3.2010 9:00:36   
lillchy123
danuser posted image

evo, jst sem mal boljš ( trkam na les) čeprou spanje je blo pa katarstrofa, ker me je celo noč tako želodec bolel user posted image . zdej pa čakam, da začne moja zdravnica delat,a  se pridem pokazat al kaj naj nardim. ker tole je pa res mal too much...
prideta dons moja starša po našga škratka, gre ćčez vikend k njima, ker sem jest tko koma.

skratka, trenutno sem mal boljš, pa sem vas mal prebrala.
vse ki mislite večje nakupe opravljati v BC :
2x letno in včasih še kakšen dodaten ikend imajo v BC akcijo, da na vsakih 50 eur nakupa dobiš bon v vrednosti 10 eur. tko da se takrat ful splača kupovat vozičke in takšne večje stvari, ker dobiš kar nekaj bonov, pa še vrednost nakupa ti gre v bonitetno lestvico in potem spet dobiš kar nekaj bonov. mi smo tako opravili vse večje nakupe do zdaj in se je res poznalo.

sam to sem hotla napisat, zdej grem pa nazaj na kavč.

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
5.3.2010 9:00:41   
nenka7
he he, tinkatonka, jest mam tud ogromen trebuh... ampak mi je pa prav vseeno, ker mi je pač všeč, da sem nosečka, he he....

delala bom pa najbrž tam nekje do začetka avgusta, ker bom morala še kak dan dopusta vmes koristiti, se poročimo maja user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3252
5.3.2010 9:00:56   
sarcy21
Huh ja majčke tudi prodajam mislm naredila sem jih že nekaj za kolegice pa to pa so mi pač stroške povrnile da bi pa kaj zaslužila z njimi pa ne hehe :) Drugače pa vse kar si videla v tisti mapi je res pač moj hobi Ja nekatere so nalepke nekatere so pa natiskane na blago 

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

Neposredna povezava do sporočila: 3253
5.3.2010 9:19:09   
Anonimen
Vidim da ste že pri dopustih in porodniški. Jaz planiram, da bi končala s službo nekako z začetkom avgusta, da izkoristim še dopust (morda kakšen teden kasneje, odvisno koliko ga bom prej koristila).
Pa po nakupih bo treba, vsaj za kakšne hlače, ker se mi je začel malce poznati trebuh. :)

(odgovor članu sarcy21)
  Neposredna povezava do sporočila: 3254
5.3.2010 9:23:28   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: nenka7

se poročimo maja user posted image  user posted image  user posted image

midva pa aprilauser posted image

jaz bi tudi raje kupila rabljene obleke, kot nove. ker za tistih nekaj mesecev mi je brez veze dajati po 50 eur za hlace.

Pri hlacah: a ste pozabile, da je bilo nekaj casa nazaj govora o enem pasu? Da ni treba menjat hlac, ampak samo pas se doda in se poveca obseg pasu.

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
5.3.2010 9:31:37   
mala2001
Sarcy, kje si pa nosečniške t-shirt majčke nabavla in kolk stanejo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
5.3.2010 9:32:25   
katrinka
se poročimo maja user posted image  user posted image  user posted image

o superuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: archie

se poročimo maja    

midva pa aprila

superuser posted image

jaz bom imela pa kmalu prvo obletnico porokeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
5.3.2010 9:34:19   
tannya

Jaz brskam med malimi oglasi, kjer punce prodajajo. Potem ti pa pošljejo slikce na mejl in se odločiš. e mal riziko kupovat tako, ampak če mi pa ne bo vredu stalo, al pa da mi bo preveliko/premajhno bom pa naprej prodala po isti ceni. Jaz se sicer po kilaži nisem zredila nič, še celo 1kg sem šla dol, samo trebuh imam pa tak, da zdaj pa že vsak vidi, da sem noseča.

Glede službe pa tudi mislim delat do junija, potem pa koristit ves letošnji dopust (itak ga moram). Tako da sem nekje od 24. junija predvidoma doma. Mogoče še prej. Ker zdaj bom koristila vsaj enkrat na mesec viška ur in bom imela prost dan, tako da ne bom rabila koristit dopusta. Pa še tri dni starega dopusta imam. user posted image  Upam, pa da ne bom nič na bolniški!

[/quote]

Jaz tudi upam, da mi ne bo treba na bolniško. Pri prvi nosečnosti sem imela ful problem proti koncu, ker me je neznosno trtica bolela. Tako sem zadnja dva meseca delala po 4 ure, pa še to bolj zato, ker sem tako vztrajala.
Jaz ima še 9 dni lanskega dopusta, ki pa ga bom izkoristila, ko bomo prenavljali stanovanje....no, tega me je pa res kar groza, sploh kopalnice. Trenutno pa tako nimam energije, da bi sploh razmišljala o temuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3258
5.3.2010 9:36:24   
tinkatonka
archie in nenka7...čestitke za poroki user posted image user posted image user posted image user posted image . ja sem se tud v prvi user posted image  pooročila - 4.mesece noseča in to je bil moj najboljši žur do sedaj. Če rabita fotografa pa povejta, moj kolega je profesionalni fotograf porok. Pa tud  user posted image  slika. Poglejte si kakšne krasne fotke nosečnic na http://www.matickuder.com/Slike/Nosecnice/nosecnice.asp. Upam, da bo tudi za mene našel čas user posted image .

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
5.3.2010 9:39:01   
archie
Tinkatonka, hvala za cestitke!
Poznam Matica in Urso se iz casov, ko se nista poznala-itak smo se pa spoznali zaradi psovuser posted image ).
Zal imam ze fotografa (rezerviranega ze od avgusta (nobeden v nasi familiji ne verjame, da so sedaj potrebne tako hitre rezervacije user posted image ...)

Neposredna povezava do sporočila: 3260
5.3.2010 9:42:25   
tpmc
no saj pravim, midva sva ga kupila ker je bilo ugodno ;)

sarcy ne vem če lahko vprašaš prodajalca kaj, jaz mislim da ne.. so pa ponavadi opisi napisani, al imas kaksno specificno vprasanje? ;)
pač v avkciji sodeluješ, pol pa če ga dobiš moreš plačat čimprej, pa ti ga pošljejo na naslov kjer si registriran.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
5.3.2010 9:42:55   
cresisy
dan!

Nama se pa zdej po NS dogaja na polno, ko lahko končno vsem poveva veselo novico, tko da morva vsak dan it kam pa povedat,hehe. Sva pa za mojga tud nardila majčke Septembra bom očka,hehe.

Glede 3D slik sva pa midva vse to že dobila na NS in vse slike in filmčke lepo na USB ključek in je vse to vključen v NS.

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
5.3.2010 9:54:22   
NiNiBo
tpmc Super vozicek in se bolj super cena. No ocitno bo treba na ebay skilit za kaj ugodnega.

Midva se cisto nic nisva gledala, tud za eno stvar ne. Za otrocicka bom cunjice dobila od sestre, pa od najboljs prijateljice. Tako, da zato me sploh ne skrbi. Tudi ostalo, kar moja sestra ne bo vec rabila, bom od nje vzela. Pri nas namrec stvari zelo krozijo v druzini. In moj otrok bo spal v isti posteljici ko sem jaz ko sem bila majhna.

Vse ostalo bova pa pogledala kje je najbolj ugodno in tam vzela, morda kar preko interneta ebay ipd. Se mi pa zdi, da je se zgodaj. Men se v bistvu se nic ne pozna. Zredila sem se v prvem mesecu in pol, sedaj pa no ja se skusam kontrolirat in sem na isti tezi. Cunje lahko se vse nosim iste kot prej, ene elegante hlace sem si v HM kupila eno stevilko vecje, vse ostalo je pa isto. Drugace pa imam to slabost, da ful rada berem knjige o nosecnosti, no sem pa tam ze malo vec zapravila.

Nosecniskih oblek ne bom kupovala, ker sem mnenja, da takoj ko si v trgovini za nosecnice placas vec kot bi drugace. Hvala bogu bo poletje, tako da kaksna lepa tunjica, "legingse", balerinke pa bo. Doma pa itak kratka majca, pa kratke hlace na elsticen pas pa bo tud uredu.

Tudi na 4D ne bova sla, ker se obema zdi predrago. Je pa tako, da ce ze spol izveva je cisto dovolj. Rada bi vsaj malo "skrivnosti" torej kako otrok izgleda prihranila do poroda. No ce bo po ocetu pa tako ali tako lepotec/lepoticka user posted image user posted image

No midva danes letiva na Nizozemsko (moj je od tam) povedat se od mojega starsem. Sva pa sprintala UZ sliko, jo dala v lep okvir, tako da bodo imeli za spomin. Uzivajte cez vikend, cim manj slabosti in cim vec lepih nosecniskih trenutkov.

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
5.3.2010 9:56:00   
tinkatonka

Poznam Matica in Urso se iz casov, ko se nista poznala-itak smo se pa spoznali zaradi psovuser posted image ).
Zal imam ze fotografa (rezerviranega ze od avgusta (nobeden v nasi familiji ne verjame, da so sedaj potrebne tako hitre rezervacije user posted image ...)

No poglej kok majhen je svet! Jaz Matica poznam še iz srednje šole. Uršo sem pa spoznala tu prek RR, ker imava obe februarčka 2006 in smo postali res dobri prijatelji. Za uršo ravno te dni čakamo, da pošlje sms, ima namreč 21.marca rok za drugega otročka.Sej najbrž itak veš to :)

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 5.3.2010 9:57:12 >

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
5.3.2010 9:58:56   
archie
ja vem, jo imam na FB med frendicami. user posted image in ravno zato vsak dan pokukam med Marcevke 2010, ce se ze kaj dogaja user posted image

jp, svet je res majhen!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3265
5.3.2010 10:04:06   
Natalija28
Dan babike.

Jaz mam namen bit do nekje konec julija v službi pol pa še dopust izkoristim. Te pa je že tak čas, da se me rešijo.user posted image Čeprav mi direktor pravi naj si dopust raje šparam in ga naj raje drugo leto koristim, ko bo čas, da pridem delat. On pravi, da nosečnicam, ki niso utegnile izkoristit dopusta, dopust ne propade, ampak se prenese na naslednje leto. (moram preverit) Plus tega mi pa pogodba konec maja poteče, pa da vidim najprej kaj bodo naredili z mojo pogodbo (da nem na koncu ostala brez). Ker njegova ideja mi je bolj všeč.user posted image Si bom ziher želela bolj dolgo bit doma z user posted image . Bomo videli kaj bo.

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
5.3.2010 10:12:43   
nenka7
joj, a ste vse čakale do NS da ste povedale? midva nisva zdržala, sva že po prvem pregledu vsem raztrobila, no moj je prej povedal kot jest, k je bil tkooo navdušen!

aja, fotografa imava pa tudi midva že, ker sva mal bol low buget štartala, je neprofesionalen fotograf, ampak bolje kot da nekdo od mojih okol skače pa slika in nima nič od same poroke...

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
5.3.2010 10:16:23   
tinkatonka
joj, a ste vse čakale do NS da ste povedale? midva nisva zdržala, sva že po prvem pregledu vsem raztrobila, no moj je prej povedal kot jest, k je bil tkooo navdušen!

Midva še do prvega pregleda nisva počakala user posted image . Smo se mal namatrali za to drugo dete, skoraj 2 leti, tak da sva bila že vodena v neplodnosti ambulanti. Aja pa na operacijo-laparaskopijo-bi mogla it januarja in sem čakala v decembru na M, namesto M sem pa dobila +. user posted image  Tak da sva takoj povedala vsem bližnjim (staršem, bratom in sestram), pa prijateljicam seveda tud.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
5.3.2010 10:16:52   
sarcy21

Hm Urša linchaich boksarji in matic  huh se mi zdi da ma on dogi oz. nekaj velikega :) Hm fantek je pa Gal :)

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
5.3.2010 10:19:00   
archie
midva nisva povedala se skoraj nobenemu. Moj je povedal svoji prici, jaz pa enemu kolegu v tujini. Potem pa najdem njegovo zeno na FB, pa ji napisem "hello, nice to see you on FB", ona pa meni nazaj Congratulations for your pregnancy!!! user posted image user posted image user posted image user posted image ko sem jaz to videla (mene namrec ni bilo doma), je bilo na sreco ze zbrisano! uf, se mi je skoraj srce ustavilo, ko sem to videla na FB napisan!

Aja, doma bova povedala drug teden, ko imam pregled (v torek) in oce ima RD. Moj je za svojo mamo ze narocil majico "najboljsa babica na svetu". user posted image

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
5.3.2010 10:19:21   
sarcy21
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

Midva še do prvega pregleda nisva počakala user posted image . Smo se mal namatrali za to drugo dete, skoraj 2 leti, tak da sva bila že vodena v neplodnosti ambulanti. Aja pa na operacijo-laparaskopijo-bi mogla it januarja in sem čakala v decembru na M, namesto M sem pa dobila +. user posted image  Tak da sva takoj povedala vsem bližnjim (staršem, bratom in sestram), pa prijateljicam seveda tud.

Tole je pa skor kot pri nas :) Tale namišlena laparoskopija dela čudeže jaz sem v decembru klicala pa mi je dala številko rekla je konec januarja in ha za novo leto + no ja kak dan kasneje ker lekarna ni bila odprta :)

Neposredna povezava do sporočila: 3271
5.3.2010 10:20:17   
archie
sarcy21, ja, on ima sedaj samo se eno dogico. Ursa pa zal samo se eno bokserko. A si potem tudi dejavna na drugem forumu (kjer ima Ursa ta nick?)

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
5.3.2010 10:22:55   
sarcy21
Ja sem bila kar nekaj časa nazaj sem rabila informacije ko smo kupovali našo bokserko oz. ko sem se zanimala za to pasmo in mi je Urša zelo pomagala :) 

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
5.3.2010 10:29:25   
nenka7
ja, tud jaz nisem na začetku skor nobenmu povedala glih zarad tega FBja.......

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
5.3.2010 10:30:26   
sarcy21
IZVIRNO SPOROČILO: cresisy

dan!

Nama se pa zdej po NS dogaja na polno, ko lahko končno vsem poveva veselo novico, tko da morva vsak dan it kam pa povedat,hehe. Sva pa za mojga tud nardila majčke Septembra bom očka,hehe.

Glede 3D slik sva pa midva vse to že dobila na NS in vse slike in filmčke lepo na USB ključek in je vse to vključen v NS.

3d/4 pravijo pregledu tam nekje od morfologije naprej pa se mi zdi da do 30 tedna (potem je že otročiček že prevelik in se slabo vidi) Nekaterim naredijo te posnetke na morfologiji ker se v tistih tednih otrok zelo lepo vidi kot da bi ga gledal zunaj in ne v matrnici :) o tem 3d smo govorili je pa fino da sta dobila že na nuhalni 3d slikce samo se kasneje še lepše vidi otročka cel obraz in vse

Ker pa ima tvoja ginekologinja tak uz ti ga bo pomoje naredila kar med morfologijo nekateri pa ga nimajo in potem se nekatere punce odločijo za obisk drugega ginekologa samoplačniško za te 3d/4 slikce in filmčke

< Sporočilo je popravil sarcy21 -- 5.3.2010 10:35:21 >

(odgovor članu cresisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?