|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke*2010
4.3.2010 20:50:03   
sarcy21
pri dr, Strah je baje 120 evrov tko da se cene gibljejo tudi čez 100 evrov nekje pa po 60 hehe

Sam je pa tale 3d/4 boljši kot 3d uz to mal pazite ko se boste naročale če boste že plačale

3D ultrazvok pomeni : 2 dimenziji + čas
4D ultrazvok pomeni : 3 dimenzije + čas

Oboje se da posneti na CD, le da je 4D utrazvok tisti ko otročička res vidiš takega kot je, 3D je vbistvu isti kot navadni UZ.

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
4.3.2010 20:59:12   
zalcy
ja, hvala za informacijo...
bom premislila, če bom šla... ker se mi zdi full drago, za tistih par minutk, ko si pač noteruser posted image user posted image
če pa grem, grem pa na 4d... sj tisti g, ko ma 3d, ima tudi 4d, a neuser posted image

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
4.3.2010 21:15:42   
tpmc
Čao pupe! Midva sva pa danes ravno kupila voziček.
Vem, da je še prehitro, samo se mu nisva mogla upreti :)

evo link, čist isti je, z vso priloženo opremo kot je na sliki, tud iste barve

http://freenet-homepage.de/pero_shop/images/artikel/kwschwarz3-2.jpg

kako se vam zdi? ;)

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
4.3.2010 21:19:43   
zalcy
tpmc- iiiii.. kak ste nekatere že hitreuser posted image user posted image
full je lep... kaj čisto novega sta kupla al rabljenega..
kolk je pa cena blauser posted image

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
4.3.2010 21:21:30   
tpmc
TALY uu midve pa imava obe dr. Pelkič :) super, javim takoj kako je bilo :)

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
4.3.2010 21:22:27   
tpmc
ja avkcija na ebayu in sva ga dobila za 136 eur ;) + 19,90 eur postnine.

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
4.3.2010 21:25:49   
zalcy
no, vidva sta pa poceni skos prišlauser posted image
lepo... user posted image

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
4.3.2010 21:30:58   
tpmc
ja saj pravim.. nisva se mogla upreti :) user posted image

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
4.3.2010 21:54:08   
tejči28
wow lepi vozek,pa kaki veliki komplet za tako ugodno ceno.user posted image user posted image user posted image to pa bi bil greh,če ne bi kupla.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
4.3.2010 21:55:04   
tejči28
jaz na 3d/4 ne bom šla,ker se mi zdi predrago.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
5.3.2010 7:24:43   
nenka7
tudi jaz ne bom šla na 3/4D ker se mi zdi čiiiisto predrago, bo še drugih stroškov čez glavo, pa tudi UZ bo še dovolj, da bomo naše bejbije lahko še očudovale, tako da...

obleke - tudi jaz nimam pojma, kako naj to rešim... kar grem poskusiti v nosečniške trgovine je drago ko user posted image  pa še prav mi ni še nič, ker ni še konkretnega trebuščka, zredila sem se pa ITAK tako da mi tisto, kar imam doma sploh ni več nič prav user posted image  imam pa tudi jaz tako službo, da ne morem biti skos v pajkicah, ampak počasi bo pač treba v šoping... me ne skrbi za zgornji del, to mi je še vse prav, ker se cote raztegujejo, bolj mi je problem hlače, da me ne tiščijo in te fore... je pa res, hura za to, da ne bomo nosečke pozimi, to se mi zdi še večji strošek, da najdeš kakšno bundico ali pa kaj, da trebušček ni na mrzlem...

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
5.3.2010 7:31:22   
sarcy21
tpmc jaz sem tudi našla svoj voziček sam me neki zanima se da dobiti informacije prodajalca predno kupiš voziček ker bi ga nekaj vprašala da vem potem višat ceno :)

http://cgi.ebay.de/Geschwisterkinderwagen-der-Firma-Graco-Quattro-Tour-Duo_W0QQitemZ150419011209QQcmdZViewItemQQptZDE_AllesUmsKind_Baby_Kinderwagen_Buggies?hash=item2305abf689

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
5.3.2010 7:32:53   
sarcy21
nenka 7 si gledala kaj hlače iz tujine next ima ugodne cene poštnina pride pa 5 evrov :) Če boš pa kaj našla pa lahko skupaj naročimo ker bom jaz v teh dneh naročala

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
5.3.2010 7:57:52   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: sarcy21

nenka 7 si gledala kaj hlače iz tujine next ima ugodne cene poštnina pride pa 5 evrov :) Če boš pa kaj našla pa lahko skupaj naročimo ker bom jaz v teh dneh naročala

Jaz sem naročila točno en teden nazaj hlače preko nexta. Jih še nisem dobila. A mogoče veš koliko časa to traja, ker pisalo je, da so na zalogi? Sicer vem,da piše tam 10 dni za dostavo, ampak sem vseeno že mal nestrpna. Če si pri volji samo počakat, da jaz dobim v tehn dneh paket( če ne danes, mora priti pa v pon ali tor), da vidim, če sem si naročila pravo številko. Ker če mi bodo hlače OK, bom jaz še kakšne kavbojke iz tam naročila, pa še kakšne hlače za službo. No sporoči, ko boš naročala.

Lp Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 5.3.2010 8:03:08 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
5.3.2010 8:00:06   
tinkatonka
tpmc...lep voziček. Ampak sta pa res hitra,kar pa glede na ceno sploh ni dvom, da je ne bi izkoristila. user posted image  Jaz bom kot že večkrat napisano voziček kupovala v maju - z regresom. user posted image

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
5.3.2010 8:06:27   
katrinka
tmc - lep vozicekuser posted image

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
5.3.2010 8:07:04   
sarcy21
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: sarcy21

Jaz sem naročila točno en teden nazaj hlače preko nexta. Jih še nisem dobila. A mogoče veš koliko časa to traja, ker pisalo je, da so na zalogi? Sicer vem,da piše tam 10 dni za dostavo, ampak sem vseeno že mal nestrpna. Če si pri volji samo počakat, da jaz dobim v tehn dneh paket( če ne danes, mora priti pa v pon ali tor), da vidim, če sem si naročila pravo številko. Ker če mi bodo hlače OK, bom jaz še kakšne kavbojke iz tam naročila, pa še kakšne hlače za službo. No sporoči, ko boš naročala.

Lp Tina

Ja super ni problema bom počakala :)Aja pa dostava ja enkrat je bila v 6 delovnih dneh enkrat pa se je mal zavleklo ker so bli velikonočni prazniki

< Sporočilo je popravil sarcy21 -- 5.3.2010 8:12:24 >

Neposredna povezava do sporočila: 3242
5.3.2010 8:12:04   
nenka7
ja, sej midva sva tudi že naročila vozek user posted image  klinc, če pa berem, da se 3 mesece čaka nanj, ne bom potem tik pred zdajci živčna zarad vozka. sicer je pa to tako, naročila sva ga 14 dni nazaj, pa me včeraj iz BC kličejo, da ne more it naročilo naprej, ker nimajo številke kartice... jaz kar WTF!?!?!? ok, da je moj prišel domov, je še trajalo, kličem POL URE non stop nazaj, se seveda NIHČE ne javi, tako da najino naročilo vprašanje če bo šlo s tem mesecem naprej.... ah, sploh se ne bom razburjala, saj imam čas, ampak vseen mi je pa kar tisto: ok, a ste normalni, kot da niste že prej vedel, da to rabite, a prvič naročate!?

sarcy21, jaz sem totalno za, da si naročim ene hlače, pa za probo naročiva skupaj, pa si delimo poštnino, če mi bodo pa ok, pa potem še kake naročim, tako kot je tinkatonka naredila.... grem kar takoj pogledat, kaj bi imela, pa skupaj naročimo... super duper user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3243
5.3.2010 8:14:43   
tinkatonka
nenka...na kateri voziček se  čaka 3. mesece?

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
5.3.2010 8:17:47   
nenka7
na mutsyja..........
po moje bova mela srečo, če ga v 3 mesecih dobiva... ampak kot sem rekla, zato sem se pa odločila že prej it v akcijo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3245
5.3.2010 8:20:12   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: nenka7

na mutsyja..........
po moje bova mela srečo, če ga v 3 mesecih dobiva... ampak kot sem rekla, zato sem se pa odločila že prej it v akcijo user posted image

no upam, da ga pravočasno dobita. Sej pomojem je 3. mesece tisti skrajni rok za dobavo,a ne? Najbrž se vseeno kaj prej dobi?

Si me pa spomnila, d aje fajn pogledat oziroma povprašat kakšni so dobavni roki za tiste vozičke, ki se meni dopadejo. Vidim, da cca 6 tednov. Mesec in pol približno, kar je še znosno.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
5.3.2010 8:23:12   
tannya
Dobro jutro

Komaj sem se privlekla v službo...sem čisto brez energije. Pa razpoloženje mi niha, da je že prav nadležno.

Vidim, da ste se glede oblek pogovarjale, pa me zanima kje ste kupovale rabljene obleke (Tinkatonka)? Včasih je bila v centru LJ ena trgovina, ki je imela tudi rabljene nosečniške stvari in sem takrat ene fajn hlače tam kupila. Sem šla gledat tja, pa je ni več...itak. Do zdaj sem se zredila za cca 2 kg, nosečniške stvari mi še večinoma dol lezejo, moje mi že en čas niso prav...sem prav nesrečna, ker nimam nič za oblečt, pa ravno zdaj, ko imam v službi ful nekih sestankovuser posted image

Ste že kaj razmišljale do kdaj boste delale, tiste, ki ste v službi? Jaz sem se ravno včeraj pomenila s šefico in bom delala do konca junija, potem pa bom koristila dopust.

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
5.3.2010 8:31:19   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: tannya

Vidim, da ste se glede oblek pogovarjale, pa me zanima kje ste kupovale rabljene obleke (Tinkatonka)?

Ste že kaj razmišljale do kdaj boste delale, tiste, ki ste v službi? Jaz sem se ravno včeraj pomenila s šefico in bom delala do konca junija, potem pa bom koristila dopust.

Jaz brskam med malimi oglasi, kjer punce prodajajo. Potem ti pa pošljejo slikce na mejl in se odločiš. e mal riziko kupovat tako, ampak če mi pa ne bo vredu stalo, al pa da mi bo preveliko/premajhno bom pa naprej prodala po isti ceni. Jaz se sicer po kilaži nisem zredila nič, še celo 1kg sem šla dol, samo trebuh imam pa tak, da zdaj pa že vsak vidi, da sem noseča.

Glede službe pa tudi mislim delat do junija, potem pa koristit ves letošnji dopust (itak ga moram). Tako da sem nekje od 24. junija predvidoma doma. Mogoče še prej. Ker zdaj bom koristila vsaj enkrat na mesec viška ur in bom imela prost dan, tako da ne bom rabila koristit dopusta. Pa še tri dni starega dopusta imam. user posted image  Upam, pa da ne bom nič na bolniški!

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 5.3.2010 8:42:38 >

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
5.3.2010 8:33:51   
katrinka
jaz sem lani tudi koristila cel dopust pa vam povem da je bilo tok fajn ze doma biti - pa vrocina pa voznja bi me ubilo - tko pa doma uzivalauser posted image
no, letos sem pa tako skoz domauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3249
5.3.2010 8:51:29   
tinkatonka
sarcy....sem si mal pogledala tvoje izdelke na FB (upam, da nisi huda) in moram zelo zelo pohvalit tvoje majcke in seveda tudi druge izdelke! A majcke kaj tudi prodajaš, al je to bolj za tvoj hobi?? Če prav vidim so to tiste "nalepke" ki se lepijo na blago?

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?