|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke*2010
5.1.2010 18:55:25   
nadka30
lovelove in tejči pol imata pa veliki možnosti da bosta dobili kar dvojni paket, v naši familiji ni dvojčkov ima pa moja tašča sestro dvojčičo, sam misli da to gre bolj po ženski strani.Po mojem če imaš naenkrat dva tako ne veš kaj bi delal, je pa verjetno boljš če imaš v prvo dvojčke, user posted image user posted image user posted image
Kaj ap tebi tejči je test na mama forumo pokazal prav v prvi nosečnosti?

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 226
5.1.2010 19:01:18   
Anonimen
user posted image Zdravo punce,

joj, koliko nas ze je!user posted image user posted image user posted image  Septembra bo guzva v porodnisnicah!

No, jaz sem se narocila na pregled, ki ga imam 11.1. ob 18.15 in sem ze zdaj takoooo zivcna. Ker sem imela septembra SS, me zdaj velikokrat skrbi... kolegica mi je danes rekla, da ne smem negativno razmisljat, ampak hudica - lazje govoriti, kot storiti. Pozitivna stvar je, da se mi zdi, da imam tokrat nekoliko vec znakov, ampak to se zmeraj ni zagotovilo.

Nadka, ZanaTaja... se mi fajn zdi, da smo spet skupaj. Tudi jaz sem bila Aprilka, zdaj pa nam je zgleda v istem mesecu spet ratalouser posted image user posted image user posted image . Kako pa se vidve pocutita v primerjavi s prejsnjo user posted image ?

Kitajska karta... no, meni je ze prvic pravilno pokazala user posted image , tokrat pa mi spet kaze user posted image ... Nekoc sem si zelela parcek (user posted image  plus user posted image ), zdaj pa mi je cisto vseeno - samo, da bo z user posted image  vse vredu in, da bo user posted image  zdrava.

Ok, babike, lepo se imejte!

Lp

(odgovor članu tejči28)
  Neposredna povezava do sporočila: 227
5.1.2010 19:01:59   
ŽanaTaja
Tejči a v Radvanju si..no pol sva pa blizu ko pridem jaz k mojim staršem v Mb...gremo velikokrat pod Pohorje...user posted image

Kje pa si tam v bloku a v teh ta novih? Sej drugih itak ni!

No tudi midva imava namen zidat...sva skoraj že kupila eno energetsko varčno hišo v Vodicah novogradnjo...čist huda, sam se še neki jajčkamo glede cene, ker ta ki nama jo je ponudil je absolutno previsoka.
So pa cene tuki v Lj, 3x večje kot pa v Mb in okolici...

Men so v tem kolendarčku napovedali začuda pravilno, tokrat mi kaže punčko no bomo videliuser posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 228
5.1.2010 19:06:56   
nadka30
Anonimna pa nam ne bi povedala katera si, v aprilu nas je bilo toliko, in mislim da se nas je največ tudi poslovilo, lahko javiš tudi  zs, Ja lažje je govoriti kot storiti, tudi mene včasij zajamejo slabe misli. Jaz imam dober filing, sam če tistega če ne bi bilo zraven bi bilo še tolk boljš, moram priznat da me je strah ob enem pa se veselim prvega pregleda, upam da mi jutri uspe dobiti mojo g da mi pove kdaj naj pridem na prvi pregled.Čepra vem da ne bom mirna vse do konca nosečnostiuser posted image user posted image

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 229
5.1.2010 19:07:59   
LoveLove
Ma po moje te čist izmučta...to že res rabiš pomoč,..mogoče če živiš pri mami qali tašči..hihi
tko si pa iz bloka ne predstavljam da najprej tist ogromen voziček ven vlečem pol oba otroka..aja pa še psa... woohuu..cel žur.....

Kok je luštn k je fajn!!!

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 230
5.1.2010 19:11:32   
nadka30
user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: LoveLove

Ma po moje te čist izmučta...to že res rabiš pomoč,..mogoče če živiš pri mami qali tašči..hihi
tko si pa iz bloka ne predstavljam da najprej tist ogromen voziček ven vlečem pol oba otroka..aja pa še psa... woohuu..cel žur.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja po mojem rabiš kar orng pomoč, a si predstavljaš da imaš doma otroka starega cca2-3 lete nato rodiš dvojčke, po mojem se ti zmeša, ker ne veš kaj bi dela,.
Ja in mislim da rabiš pomoč, ker po mojem teško sam sfolgaš razen če imaš doma super možauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LoveLove)
Neposredna povezava do sporočila: 231
5.1.2010 19:14:50   
ŽanaTaja
Anonimna - čestitke in bravo za nas triuser posted image user posted image user posted image user posted image  Upam, da tokrat prevozimo brez problemov do koncauser posted image
Se nama moraš čimprej razkrit da vidiva če se te še spomnima al si bila tam tudi anonimna????

To glede teh dvojčkov...ma jih ima moja kolegica sta bili oktobra stari eno leto, ma vam povem, da ona to tako fura, da jo prav občudujem, in še to sama ker njen je nek trener in je ful velik od doma..ma svaka ji čast res. in spet noseča, julija dobijo sineka...
Jaz se ne vidim v tem, po moje, bi me sam peljali mal na pregleduser posted image user posted image ker vam pove, da če bi bila sam približek Žan Taiu, sem direkt za v zaprt prostor...samicauser posted image user posted image

Je pa tudi pri men možnost dvojčkov, ker je moja babi dvojčica...tko da se nimam kaj velik za hecat...user posted image user posted image
Jaz po mojem v naš blok niti ne pridem s tisitm vozičkom ali pač...bom prav jutri pogledalauser posted image

(odgovor članu LoveLove)
Neposredna povezava do sporočila: 232
5.1.2010 19:16:27   
LoveLove
Super mož že pomaga..sam če pa dela skor cel dan je pa težko...mooo..ne,sej bo sam ena beba!!dost je...

Nadka,kako se nardi ta kvadratek (z mojim besedilom) sem tudi to že probavala pa nočem kake bedarije ušpčit!!???

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 233
5.1.2010 19:20:06   
nadka30

Super mož že pomaga..sam če pa dela skor cel dan je pa težko...mooo..ne,sej bo sam ena beba!!dost je...

Nadka,kako se nardi ta kvadratek (z mojim besedilom) sem tudi to že probavala pa nočem kake bedarije ušpčit!!???

klikni citiraj, potem pa piši pod tistim kar je v oklepaju(quote)-mislim da tako piše, ker drugače boš pisala v okvir.
Ja vsaka čast tisti, ki jim ratuje, no jaz si sebe glih ne predstavljam, ne bom pa rekla nikoli, ker potem se točno to zgodi.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LoveLove)
Neposredna povezava do sporočila: 234
5.1.2010 19:22:05   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

joj, koliko nas ze je!user posted image user posted image user posted image  Septembra bo guzva v porodnisnicah!

No, jaz sem se narocila na pregled, ki ga imam 11.1. ob 18.15 in sem ze zdaj takoooo zivcna. Ker sem imela septembra SS, me zdaj velikokrat skrbi... kolegica mi je danes rekla, da ne smem negativno razmisljat, ampak hudica - lazje govoriti, kot storiti. Pozitivna stvar je, da se mi zdi, da imam tokrat nekoliko vec znakov, ampak to se zmeraj ni zagotovilo.

Nadka, ZanaTaja... se mi fajn zdi, da smo spet skupaj. Tudi jaz sem bila Aprilka, zdaj pa nam je zgleda v istem mesecu spet ratalouser posted image user posted image user posted image . Kako pa se vidve pocutita v primerjavi s prejsnjo user posted image ?

Kitajska karta... no, meni je ze prvic pravilno pokazala user posted image , tokrat pa mi spet kaze user posted image ... Nekoc sem si zelela parcek (user posted image  plus user posted image ), zdaj pa mi je cisto vseeno - samo, da bo z user posted image  vse vredu in, da bo user posted image  zdrava.

Lp

meni se pa mal dozdeva, kdo bi se lahko skrival pod tem vzdevkom ampak bom počakala da se nam sama odkriješuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 235
5.1.2010 19:23:33   
LoveLove
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

klikni citiraj, potem pa piši pod tistim kar je v oklepaju(quote)-mislim da tako piše, ker drugače boš pisala v okvir.
Ja vsaka čast tisti, ki jim ratuje, no jaz si sebe glih ne predstavljam, ne bom pa rekla nikoli, ker potem se točno to zgodi.user posted image user posted image user posted image

to sem že enkrat počela pa mi ni ratal..mogoče sem tistle qute zbtrisala.. mo..
hvaalaaaaa.....

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 236
5.1.2010 19:25:36   
nadka30
lovelove vidiš da greuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sedaj pa res ne more iti nič več narobe, da ne boš mislil kako dolgo sem jaz rabila da sem to pogruntalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LoveLove)
Neposredna povezava do sporočila: 237
5.1.2010 19:32:43   
nadka30
In kako smo septemberke, kako se počutite je kaj znakcov. Meni pa danes ni slabo, upam da ne bom hvalila dneva pred nočjouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 238
5.1.2010 19:39:23   
tejči28
nadka meni je za prvo pokazalo,da bom imela punčko,pa sem dobila fantka,zdaj mi kaže da bom imela fantka in bo mogoče punčka.Mi je vseeno,moj fantek je priden za zdaj,je bolj miren po meni.user posted image

ŽanaTaja ja relativno novi bloki so ja.

LoveLove boš vidla,da e boš vse naučila delat,da boš pravi profi pol ratala.

Možek se zdaj igra s tamalim in se tak smejčka,je tak lepo poslušat ta mali smehec.Pa to malo telesce gledat kak šiba sem pa tja po sobi.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 239
5.1.2010 19:43:52   
tejči28

user posted image user posted image user posted image user posted image

NICK, STAROST,  NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP)

01.09. anonimna 29, 3 user posted image , doma1user posted image P ,NP 11.1.
           volley, 3 user posted image , doma2user posted image P in F

02.09. tejčika 30, 2 user posted image doma1user posted image F, NP 19.1.,NS 26.2.

03.09. barbi195 2 user posted image , doma1user posted image F ,NP 21.1.

04.09. nadka30, 3 user posted image , doma1user posted image P
           limonita, 1 user posted image , NP 11.1.
           reny19  2 user posted image
           aTri 30, 3 user posted image , doma1user posted image P, NP 26.1.

05.09.

06.09. žanaja, 1user posted image
          LoveLove, 1user posted image , NP 22.1.

07.09.

08.09. ŽanaTaja, 2 user posted image , doma1 user posted image F; NP 12.1., NS 25.2.
           Inčy 2 user posted image ; NP 15.1.

09.09. Blanči 4 user posted image , doma1 user posted image P
Rižka 1user posted image ,NP 8.1.

10.09. kesi, 2 user posted image , doma 1user posted image

11.09. kajča, 5 user posted image , doma 2user posted image   F in P

12.09.

13.09. sarcy21, 25 2 user posted image , doma 1user posted image F,NP 18.1.

14.09. klavdijak1, 3 user posted image , doma 2user posted image F; NP 03.2., NS 01.3.
          tannya, 2 user posted image , doma 1user posted image

15.09.

16.09.

17.09.

18.09.

19.09.

20.09.

21.09.

22.09.

23.09.

24.09.

25.09.

26.09.

27.09.

28.09.

29.09.

30.09.

user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka

(odgovor članu tejči28)
  • Neposredna povezava do sporočila: 240
    5.1.2010 19:47:21   
    nadka30
    IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Lp

kdaj imaš rok poroda, je to tvoja prva nosečnost, da te lahko uvrstimo na seznam septemberk

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 241
    5.1.2010 19:51:10   
    LoveLove
    Tejči28 in Nadka30  uf ja itak se bom ulaufala sej se povsod v te računalniške sam včasih mi je smotan kej stisnt pa bedarije nardit pa rajš vprašam...hihi

VSEGA BO PUNCE V TEH 9 MESECIH..AHHAHA

Meni res čist nič ni...ne slabo ne apetit..nič od nič...
    Evo,..konc šihta ..zdej pa domov Hary Potterja gledat...
    Lahko noč punce se ga spet jutri kej poročamo!!!kaj nam dogaja,sm pa tja te fore... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejči28)
    Neposredna povezava do sporočila: 242
    5.1.2010 20:00:07   
    nadka30
    Jaz se tudi počasi poslavljam, moram našo tavečo spravit spat, pa še sama sebe moram položit v posteljo.
    Čao in lepo se imejteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LoveLove)
    Neposredna povezava do sporočila: 243
    5.1.2010 20:02:36   
    tejči28
    lahko noč lovelove in nadka30.Se beremo jutri.

(odgovor članu nadka30)
    Neposredna povezava do sporočila: 244
    5.1.2010 20:24:44   
    Gala4
    Pozdravljene!

danes se vam tudi jaz oglašam z  veselo novico. Božiček je tudi nama prinesel user posted image  črtici in to že prvi mesec spočetjauser posted image . pri ginekologu sem že bila in se je na ultrazvoku videla vgnezditev v maternici, sem pa sedaj v 4. tednu. Na drug pregled sem naročena v 9. tednu. koliko sem si sama zračunala imam rok nekje okrog 04.09.2010. Vidim da nas je septemberk 2010 kar nekaj.

Želim vam vsem lepo nosečnost, tistim, ki pa še čakate, pa da čimprej zagledate user posted image .

Lep zasnežen večer vam želim

(odgovor članu ŽanaTaja)
    Neposredna povezava do sporočila: 245
    5.1.2010 21:00:16   
    RENY19
    cestitama gala in ti zelim cim bolj zdravo nosecnost

(odgovor članu Gala4)
    Neposredna povezava do sporočila: 246
    5.1.2010 21:10:39   
    tejči28
    reny19 a te kaj mučijo slabosti?

(odgovor članu RENY19)
    Neposredna povezava do sporočila: 247
    5.1.2010 21:26:34   
    Inčy
    Dobrodošla Gala4 user posted image user posted image user posted image - predvsem zdravo nosečnost ti želim in veliko čvekanja med nami user posted image user posted image user posted image

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

EX Inčika

(odgovor članu tejči28)
    Neposredna povezava do sporočila: 248
    5.1.2010 22:29:03   
    sarcy21
    pr nas je tudi kar nekaj dvojčkov v družini moja babica je rodila dvakrat dvojčke, moja teta ima dvojčke, moja sestrična ima dvojčke, od mojegasrčka sestrična ima dvojčke.... tko da hm no upam da jih mi nimamo :) čeprav je blo pri prvem tako da sta bila dva pa je potem en odmru si želim tri otroke ampak 3 x po 1

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
    20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
    1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu Inčy)
    Neposredna povezava do sporočila: 249
    5.1.2010 23:15:42   
    RENY19
    tejci    ne bos verjela nic me ne muci ful mi je to cudno , niti slabine, edino  vrti se mi ful.  prva nosecnost  je bila polno simpotomov  zdaj pa nic :)  no ja lahk da  pride se.   fajn se pocutim  moj pravi da sem mickeno tecna hahaah :)   ti mas kej ?

(odgovor članu sarcy21)
    Neposredna povezava do sporočila: 250
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
    Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
    VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
    Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!

Kopanje novorojenčka.
    пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?