|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke*2010
5.1.2010 14:30:33   
tejči28
Inčy trenutno živimo v Mariboru,prej smo na Ptuju in smo kar nekak še navajeni na ptuj,pa obojne babice so iz okolice ptuja,tak da sem tudi prvič rodila na ptuju in zdaj bom tudi.
Ti si iz ptuja?

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 201
5.1.2010 14:45:46   
Inčy
Ja, ja, jaz sem iz Ptuja ... boma pa se tudi selila počasi v okolico Ormoža, ko bo hišica gotova ... tako da tud ne vem, kako se bom kaj navadla, glede na to, da sem od rojstva tukaj. Bom pa se tudi k dr. Rosiču naročila na nuhalno ... glede na to, da je moj ginekolog Šučur in tega žal ne dela, se je treba pač nekam in se mi on še zdi najbolj fajn, pa tudi sestrin ginekolog je in po njenih besedah, je super.

Več mogoče kakšne so pri njem kaj cene za NS ali 3d ultrazvok? 

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

EX Inčika

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 202
5.1.2010 15:18:13   
tejči28
Lani sem bla na NS pri dr.Pelkič in sem plačala 40€,na 3D sem bila pri dr.Rosiču in sem plačala 30€.Zdaj pa sem za nuhalno pozabla vprašat,ker me je mali cukal za nogo.user posted image Bom pa jutri še enkrat klicala,kerdop.delajo do 15.

A v Ormožu si gradita,midva še pa iščema kje bi  kupila kako malo hiško,ker zdaj smo v bloku.Imama pa tudi v mislih kje v okolici od Ptuja proti Mariboru.

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 203
5.1.2010 15:30:04   
barbi195
Hey punce, hvala za navodila kako popravit seznamček :) bo še prov prišlo user posted image user posted image .
Jaz sem sicer iz Ljubljane, mož ima pa babico v okolici Pruja... Majšprek, tako, da poznam te konce kar precej dobro, smo skoraj vsak vikend tam in vam moram povedati, da ste lahko zelo ponosne na to, da živite na tako lepek koncu Slovenije (vsaj za mene no), če bi mi2 imela službe na vašem koncu bi skoraj sigurno prišla živet na vaš konec... pa še Pohorje mate... a je že velik snega gor?

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 204
5.1.2010 15:34:34   
nadka30
dobrodošle vse noveuser posted image .Kako ste, je kaj slabosti?
Vidim da vas je veliko doma iz Štajerske. Vidim da nas je kar nekaj , ki imamo na isti dan rojstni dan, torej je to res en lep datum.Jaz sem pa danes tako fuč, komaj sem prilezla iz sluzbe, včasih imam vsega dovolj,
user posted image user posted image user posted image user posted image .čao se javim še kasneje

(odgovor članu barbi195)
Neposredna povezava do sporočila: 205
5.1.2010 15:45:41   
tejči28
Pohorje je trenutno v megli,kar pomeni,da sneži.Sem doma na takem koncu,da ga vidim čez balkon,sicer od daleč bolj ampak se vidi.user posted image

Ojej nadka to pa ni fajn,če si tako fuč in v službi.Jaz sem doma,ker sem ostala brez službe po porodniški.Sem razmišljala,da bi šla privat,zdaj pa ko sem user posted image pa ne vem kaj nardit.Ta meces še dobim nadomestilo iz borze pol pa več ne.user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 206
5.1.2010 16:10:56   
ŽanaTaja
Hej souser posted image  mojeuser posted image

No da se še jaz pohvalim, tudi jaz sem iz Mb, sem preseljena v Lj in če se le da, grem čez vikend v Mb.
Sem se pa želela tudi jaz naročit k Pelkičevi, sam itak vožnja in use, tko da sem si potem premislila in grem k dr. Strahovi v Domžale.

Tejči kje po Pohorjem si pa doma?

Nadka30 - tebe pa kar mučijo slabosti revica..a pri tamali so te tudi??? Muka je to, ko ti je slabo in moraš delat..user posted image

Jaz sem se pa danes najedla testenin..mmmmmmmmmmmmm ma jih obožujem ne sam zdaj tudi prej sem jih..user posted image

Sem razmišljala, kako si bomo boge, ravno z najhujšimi trebuhi bomo gagale čez najbolj vroče mesce...k se sam spomnim kakšna muka mi je bila pri Žanu na koncu, se sploh ne znam predstavljat kako bo to julija, avgusta, ko je vročina...pa likat pa kuhat...sej imamo klimo sam v spalnici pa je ni in tam je šele hicauser posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 207
5.1.2010 16:17:23   
Inčy
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

Lani sem bla na NS pri dr.Pelkič in sem plačala 40€,na 3D sem bila pri dr.Rosiču in sem plačala 30€.Zdaj pa sem za nuhalno pozabla vprašat,ker me je mali cukal za nogo.user posted image Bom pa jutri še enkrat klicala,kerdop.delajo do 15.

A v Ormožu si gradita,midva še pa iščema kje bi  kupila kako malo hiško,ker zdaj smo v bloku.Imama pa tudi v mislih kje v okolici od Ptuja proti Mariboru.

Hvala za informacije ... tudi, če boš klicala o še naprej dobrodošle user posted image Glede gradnje v okolici Ptuja ... uf ... mene je skoraj zabilo že, ko so mi povedali cifro za komunalni prispevek, zato sma šla kar malo ven iz najinega rodnega Ptuja in pač raje na malo večjo hiško user posted image user posted image

Nič, zdaj pa sem lačna ... nič novega user posted image user posted image user posted image ... grem papcat ... Joj, ŽanaTaja ... kakšne lušte si mi naredila s testeninami ... mnjami ... grem jih kuhat ... druge ni user posted image

EX Inčika

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 208
5.1.2010 16:26:53   
nadka30
O same štajerke, pol pa naj kdo reče da ne bomo poskrbele za mlade slovenke/slovence.No jaz sem tudi iz Pohorja iz Slov. Konjic in ne  boste verjele tudi midva iščema parcelo da boma gradilo hiško, moj ma full željo po hiški, upam da boma kmalu najdla kakšen primeren plac, ko pogledaš cene parcel ti je kar slabo.
Kakšne pa so kaj cene v okolici Ptuja, mal za primerjavo da vidim.
Inčy kako daleč sta že s hiško?
Pri nadji ni bilo nobenih slabosti ali pa se jih ne spomnim, sedaj pa mi je na trenutke orng hudo, pa kaj ko bruhat ne morem, upam da so vsaj znaki dobri.Pol me še pa na šihtu šefica fidrira pol pa ko pridem domov sem čisto fuč.
Upam da bom jutri dobila mojo G na telefon da vidim kdaj bom imela prvi pregled, upam da me ne bo pustila predolgo čakat sem aml že firbčnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 209
5.1.2010 16:51:08   
Inčy
Nadka ... nisma daleč s hiško, samo podkletena je ... spomladi začnema na "pune" delat user posted image No, moj ... jaz se bom ponucala za kako kuho in čiščenje samo user posted image user posted image user posted image  aja, pa seveda nadzorni tud mora bit user posted image Cene pa so katastrofalne vsepovsod ... parcela že sama draga ... kje še je potem komunalni prispevek. Se mi zdi, da se bolj splača kupit eno staro hišo in prenovit ali dol podret ... sicer je res edino, da je več dela user posted image

Jaz sem v bloku že vse življenje in ne mislim več bit. Moja dva sta si 20 let gradila hišo in se lepo zdaj na stara leta odselila ... meni pa nedaleč od njiju podarila parcelo, tak da nisem imela kaj dosti za razmišljat ... še varstvo bo blizu user posted image Že gradnja hiše sama je draga, še dobro, da sma z parcelo prišla tako lepo skozi. Skratka takoj, ko imam spodnje nadstropje dokončano ... kuhinjo, kopalnico in sobo grem ven iz bloka ... ker se počutim kot v kletki, še posebaj zdaj, ko sma v enosobnem stanovanju ... prej smo bili vsaj v štirisobnem ...

EX Inčika

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 210
5.1.2010 16:56:28   
tejči28
ŽanaTaja mi smo v Radvanju.
Inčy moji starši so se tudi preselili v hišo in nama za zdaj pustli stanovanje,no je 3 sobno,bi pa nekoč rada bila v hiši.Cene do katastrofa visoke,gledama pa vse možne variante,ker tukaj plačujema take zneske za plin in obratovalne stroške stanovanja,da bi v hiši ziher dala manj.

špageti.......njami...umiram na špagetih,vseeno kaka polivka,lahko tudi drobtine.

jaz pa sem ravnokar pojedla juho z rezanci in snikers.user posted image ta mali pa spančka.

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 211
5.1.2010 17:04:38   
nadka30
super, točno tako kot praviš samo da narediš osnovno; kuhinja, kopalnica,... in se seliš, tako tudi midva razmišljama. Samo najprej morama še parcelo najti in potem upam da nama bo hitro uspelo kaj zgradit, boma pa veliko delala sama, ker zna moj kar veliko stvari narediti sam. Je pa res da je hiša vreča brez dna. Ampak tako kot praviš ti bolje hišo kot pa stanovanje v bloku.Od naju nobeden ni navajen bivanja v bloku, ker sma vse življenje živela v hiši.
Sedaj ko bo še pa bejbi bo še pa tolk bolj interes da bosta kmalu v hiški.
Midva sedaj na veliko gledama zemljišča, lahko se zgodi da boma na koncu kupila kakšen star objekt to zrušila in začela na novo gradit oz. dograjevat. Bomo videli

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 212
5.1.2010 17:09:39   
nadka30
o tejči, sedaj mi pa že na veliko delate lušte z špagetiuser posted image user posted image Vidim da imamo vse bolj kot ne željo po hiški.
Tejči jaz sem po prvi nosečnosti po porodniški ostala brez dela, sedaj se mi to ne more zgodit je pa vprašaj kaj bo ko se vrnem. Pa mi je tud čist vseeno sam da bom imela še enega bejbijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , potem pa mislim da bomo obrt zaprli, sma z mojim se odločila da bosta dva kar dovolj inve punce koliko otrok si želiteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 213
5.1.2010 17:18:08   
LoveLove
Ojlaaaa...
Jp 26.september...dobr smo se ga na kup vrgle...smo delale otroke v prazničnih dneh..tko kot naši starši...hihiihihi
Vidm da mate že vse neke znake...jst nimam zaenkrat še nč posebnega...sem kr cool...upam da tako tudi ostane...moja frendica je v petem mesecu pa k da nebi bla noseča...razn da je občutljiva..ahhah skos cmera!!!
Jst sam upam da me nebo na hrano preveč metal ker sem že tako gurmanka in se moram full merkat....
po tistem koledarčku bom mela punčikooooo...drugač sm si jo zmeraj želela ker imam enih 5 najboljših prijateljic in vse imamo razbite familije ali ločene,nekaterim od nas so umrli očetje in smo vse zelo navezane na mame...zato sem si zmeraj želela hčerko da bi imela tak odnos kot ga imam jaz s svojo mamico zlato!!! user posted image
drugače pa res nima veze...fantek bo tudi sprejet z enako ljubeznijo....sam nej pride zdrav k riba....user posted image    hiihi....

Kok je luštn k je fajn!!!

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 214
5.1.2010 17:48:51   
nadka30
se vidi da tukaj ni daleč padla jablana od drevesauser posted image user posted image user posted image user posted image . Pa kje imate ta kolendarček, verjetno me daje slabovidnostuser posted image da vidim če je bilo v prvi nosečnosti prav napovedanouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LoveLove)
Neposredna povezava do sporočila: 215
5.1.2010 17:51:45   
LoveLove
evo ga...   

http://www.mama.si/bo-puncka-ali-fantek

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 216
5.1.2010 17:59:09   
nadka30
ha-ha-ha pri meni se je zmotil, takrat je kazalo da bomo dobili fantka pa smo punčko, sedaj pa tudi kaže da fantka; bomo videli najkasneje septembrauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LoveLove)
Neposredna povezava do sporočila: 217
5.1.2010 18:03:10   
nadka30
Gremo delat analizo je kateri, ki že imate doma user posted image ta test sploh pokazal prav. meni je kazalo fantka dobili punčkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 218
5.1.2010 18:19:40   
LoveLove
dost jih je že rekl da je kontra ja..hahahha to se prav da bo fantek res...hehhe

mene pa neki druzga matra..tale profil moj mi ni jasn kako do prjatlov itd......
ko sem se na začetku prjavla na ta form sem imela spodaj neke ikonce kot bližnjice..zdaj pa će grem recimo na moje ime pridem na neko bedno stran na kateri vidim samo kaj sem gdaj pisala!!kr neki..... ja..samo do albumov znam pridt!!

Kaaam sooo zginleee ikoncee...aaaaaaa......ahhah

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 219
5.1.2010 18:28:00   
nadka30
lovelove boma vse videli najkasneje septembra.
Mislim da moraš iti na moja ringaraja tam ti pa pol odpre album,...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LoveLove)
Neposredna povezava do sporočila: 220
5.1.2010 18:37:20   
LoveLove
Kok sm jst blesava...čisto vse drugo sem pretipkala.....včasih je bolš prej vprašat!! ehheh

Jp..septembra bo vse jasno....mogoče bosta pa oba, in fantek in punčka....user posted image user posted image ...hahahahaha

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 221
5.1.2010 18:38:59   
tejči28
jaz pa si želim vsaj tri otroke,če nam bo šlo skozi glede na to,da smo bolj pozno začeli.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 222
5.1.2010 18:40:32   
nadka30
a se ti mal hecaš, user posted image user posted image user posted image user posted image a si predstavljaš dva. Po mojem bi mene kap če bi mi G na pregledu rekel da vidi dva oz. triuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LoveLove)
Neposredna povezava do sporočila: 223
5.1.2010 18:42:02   
LoveLove
jih mamo v familiji in moji in v fantovi tko da upam da ne...je lažje se enmu bolš posvečat... uff....neeeeeeeee

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 224
5.1.2010 18:49:15   
tejči28
lovelove jaz imam tudi možnost za dvojčka,ampak si ne želim dva hkrati,raje vsakega posebej.ne znam si predstavljat kolko je pol to dela in vsega.

(odgovor članu LoveLove)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?