RE: ajd, spljuvajte me, ampak sem darila sorodnikov skenslala... (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


tajtaja -> RE: ajd, spljuvajte me, ampak sem darila sorodnikov skenslala... (23.12.2009 18:18:36)

Ker je pri naši hiši pet otrok in čeprav je najstarejša stara 17 let, imamo še marsikatero njeno (al Tomy, Fisher Price in podobno) igračo in potem še od vseh naslednjih. IGralnica je polna, prav tako otroške sobe od mlajših treh[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image]. In ko želim kaj podariti, moram res dobro premisliti, kaj še kupiti.
In tako sem že lani sklenila z mojo mamo, ki je eden večjih darovalcev[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image], da je pri njej MIklavž, pri nas pa Božiček oz. obratno. In tako vsak dobri mož prinese samo eno darilo.
Po nakupih sva šli skupaj, tako da sem pri njenih darilih pomagala izbirat, ker kot sama pravi, sem itak bolj na tekočem, kaj jim je všeč.
Sicer pa še itak hodi Božiček v službi, pa v vrtcu Dedek mraz, pa na vasi tudi ....
Starejši dve pa imata ob kakšni malenkosti najraje kuverto, da lahko veselo šopingirata. Ker v teh letih pa cotic ni nikoli dovolj (zato pa smo pred dnevi montirali še dodatno omaro[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] v sobo naše dvanajstletnice).




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]