HuAnita -> ajd, spljuvajte me, ampak sem darila sorodnikov skenslala... (22.12.2009 18:43:00)
|
Takole je, na kratko, meni se že lani ni zdelo normalno (še manj pa potrebno!!!), da sta otroka dobila VSAK 15 daril - od sorodnikov + v službi, znancev... Potem ko sem se pred dnevi znebila 3 velikih Muellerjevih vrečk, polnih povsem ok in celih igračk, ki pa naše dece ne zanimajo, sem zdaj vse povedala, da pričakujem, da otrokom ne podarijo nič... do tega sva prišla s partnerjem po dolgem pogovoru. Naj bo eno darilo, lahko pustimo pri babici ali ali drugi - ali dobita doma, samo da gre za eno darilo, ki nam bo prišlo prav. Kupila jima bom bundico... Ker 5 kap + rokavice + šal, ene 5 nogavic, 7 sestavljank ipd... Ne vem, malo smo preterali s smislom božiča, po moje... Moja mama je zdaj ful užaljena, noče sodelovati, češ da sem njo in otroke za ne vem ka prikrajšala..., pa ji ne morem dovoopverat, da se lahko na veliko lepši način ojrof znebi tako, da mi otroke pelje recimo drsat, ali pgoledat žive jaslice - neko doživetje, da bosta tega veliko bolj vesela kot pa še ene igračke.-.. Vaše mjenje? Hvala...
|
|
|
|