ronja
|
motijo me strije in z temi se ne morem sprijaznit, me ubijajo. Vedno sem nosila dekolte, zdaj ga več ne morem ker se mi vidijo strije in mi je grozno. Joj, punči, ob globokem dekolteju ti garantiram da bojo strije zadnje, kar bojo ljudje opazili, sploh pri tvoji velikosti premoženja . Sva se že vse pomenila šla zamenjat in je sam rekel da mi pa ta dost lepše paše, pa sem si vzela kar dvauser posted image mi je še enega dokupil ko je videl da pa to res dost boljše (lepo udobno in seksi), en je črni z tako lepo čipko , en pa zeleno moder. no, vidiš, saj se vse da zmenit! Samo lepo mu moraš rečt, ne pa da ga nazjaš, da naj si najde tako, ki bo šla v perilo, ki ga je izbral. Lahko iz tega naredita eno tako tradicionalno zadevo, da gresta skup modrce zbirat, če mu je to všeč, seveda. Pa poglej: maš lepe velike prsi, pač majo kako strijo, j* ga, nobene niso popolne . Sicer praviš,d a si kar zadovoljna s svojo postavo. Ampak, ljuba duša, saj ni cel tvoj seksapil samo na joških zgrajen! Tudi prej ni bil! Saj te razumem: meni je bil prej najbolj na meni všeč popek, pa valjda takoj po porodu niti približno ni zgledal tako kot prej (zdaj je že precej blizu normalnega, ni pa več moj najljubši/najlepši del ), ampak kaj češ, telo se spreminja. Zakaj bi to nujno moralo bit slabo? Če pogledam lubijeve slike izpred let, ko sva začela, ma je bil tak pokovec, misliš, da bi mi bil všeč zdaj tak? Mi je že bolj všeč, da ma mal bolj izrazite poteze... Verjetno je pri njih isto, zakaj ne bi bilo? Jasno, da so xkoraj vsem lepi kaki fajn naštimani fotomodeli, ampak to je za gledat, ne za uporabljat, a ne? je rekla ena,ki je med drugo in tretjo nosecnostjo nosila "gate"za oblikovanje postave,drugace pa cel predal sexi tangic,ki so samevale Glede na to, da je tudi 3. zanosila, ga to očitno ni tako zelo motilo anonimna 2, mislim, da je razlika, ali te moški sili nosit določene obleke za vsak dan ali pa si mu pač v nečem seksi in bi te rad kdaj v tem videl - in te ne sili (očitno je ni silil, če sta šla skup zamenjat). Moj bivši je bil tipičen moški in je oboževal mini krilca, samostoječe nogavice,... in NIKOLI nisem tega nosila! Ker nisem hotela, da bi nekaj nosila zaradi njega, nisem se hotela počutit kot okrasek. Zato me ni videl drugače kot v kavbojkah Ampak se mi zdi, da nisem imela čisto prav. Lubi nima nobenih takih želja oz. so mu seksi stvari, v katerih se res počutim udobno. Ampak ne gre zato, da bi morala bit vsa vzhičena ob darilu, ampak zato, da ni prav človeka, ki ti dobro hoče, tako zatret, da mu rečeš, naj si najde babo, ki bo v to pasala... Take stvari lahko krhajo odnos, če se potem ne zmenita. Mene moja sprav čist do konca v navadni trikrat razvlečni trenirki...jebi ga, če ma pa hudo ritko.. To je pa ko bi lubi napisal . Še z istimi izrazi
|