Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 5.1.2010 21:04:14
|
|
|
|
tasa_m
|
nebo jaz sem te spraševala za krst. Mi smo ga imeli pod Pohorjem in če bi ga imeli še enkrat bi ponovili. Preprosto čudovito vse od A do Ž. Podarili pa smo takšne mini anglečke, kateri so bili aranžirani na angelčkovi knjigi pa je pisalo : datum, kraj in Lijin sveti krst. Hvala! Botra pa sta dobila malo večjega angelčka. a lačne ste? Punce šle bi na Montija in bi bile site
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 5.1.2010 21:05:34
|
|
|
|
nebo
|
Marta izvoli - skoraj podobna Želite poskusiti z dieto, ki zagotavlja do devet kilogramov manj že v dveh tednih? Če se boste načrta držali dosledno in vsak dan namenili 40 minut telesni dejavnosti, vas bodo rezultati presenetili. Do obljubljenih rezultatov ne boste prišli s stradanjem, ampak z nekoliko discipline. Čeprav dieta na prvi pogled morda deluje strogo, pa obroki niso količinsko omejeni. Sadje in zelenjava sta dovoljena v poljubnih količinah kot tudi velikost na žaru pečenih zrezkov. Okuse izpopolnite z olivnim oljem, limono, balzamičnim kisom, soljo, poprom in začimbami po okusu, kavo in čaj pa lahko namesto s sladkorjem sladkate s sladilom. Ne pozabite na malico! Če se le da, jejte vsaj pet obrokov na dan. Za malico si privoščite sadje ali zelenjavo, več energije pa boste dobili z žitnimi ploščicami. Ne pozabite niti na vodo, spijte jo vsaj dva litra na dan. Sedemdnevni prehranjevalni načrt ponovite dvakrat. Ponedeljek Zajtrk: Kava ali zeleni čaj brez sladkorja. Kosilo: Dve trdo kuhani jajci in blitva ali špinača, kuhana v slani vodi. Večerja: Zrezek, pečen na olivnem olju, in skleda zelene solate. Torek Zajtrk: Kava ali zeleni čaj brez sladkorja, mala polnozrnata žemlja. Kosilo: Na žaru pečen puranji zrezek, zelena solata in sadje po želji. Večerja: Kuhana šunka in zelenjava po želji. Sreda Zajtk: Kava ali zeleni čaj brez sladkorja, polnozrnato pecivo in rezina manj mastnega sira. Kosilo: Mešana solata z jajcem in tuno. Večerja: Zelena solata s šunko. Četrtek Zajtrk: Kava ali zeleni čaj brez sladkorja, mala žemlja in zeliščni namaz z malo maščob. Kosilo: Kuhano jajce in kuhana repa s korenjem. Večerja: Jogurt s sadjem. Petek Zajtrk: Kava ali zeleni čaj brez sladkorja, rezina polnozrnatega kruha s sirom. Kosilo: Pečena riba z zelišči, solata s paradižnikom. Večerja: Na žaru pečeno meso po želji, zelena solata. Sobota Zajtrk: Kava ali zeleni čaj brez sladkorja, mala žemlja s puranjimi prsmi. Kosilo: Piščančji file na žaru in svež paradižnik. Večerja: Zelena solata. Nedelja Zajtrk: Kava ali zeleni čaj brez sladkorja, rezina polnozrnatega kruha s sirnim namazom. Kosilo: Pečen zrezek na olivnem olju, zelena solata s papriko in paradižnikom, sadje po želji. Večerja: Jogurt s sadjem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 5.1.2010 21:05:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Dan , mi smo že iz Lj...vse je bilo ok, tudi srček je vredu in kontrola čez eno leto... . Hvala bogu, da ni nobenih težav.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 5.1.2010 21:07:24
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m nebo jaz sem te spraševala za krst. Mi smo ga imeli pod Pohorjem in če bi ga imeli še enkrat bi ponovili. Preprosto čudovito vse od A do Ž. Podarili pa smo takšne mini anglečke, kateri so bili aranžirani na angelčkovi knjigi pa je pisalo : datum, kraj in Lijin sveti krst. Hvala! Botra pa sta dobila malo večjega angelčka. a lačne ste? Punce šle bi na Montija in bi bile site Kje pod Pohorjem a misliš v Areni....kje najdem angelčke... Ej Monti ni hujšanje pač pa način prehranjevanja, jaz pa rabim teden dva, da se mi skrči želodec in da se odtujim od sladkarij...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 5.1.2010 21:08:01
|
|
|
|
nebo
|
Tasa si laufala 2 km???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 5.1.2010 21:09:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Tasa si laufala 2 km??? samo 1.5 pa zadnjih 500 sem prehodla. V lenartz še ful sneži in je ful spolzko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 5.1.2010 21:09:51
|
|
|
|
nebo
|
Dajte mi povedat kaj mojega 5 mesečnika lahko pustim spat ponoči na trebuhu??? Sedaj prvič spi tako, ampak tukaj v dnevni in imam občutek, da mu paše...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 5.1.2010 21:10:51
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo Tasa si laufala 2 km??? samo 1.5 pa zadnjih 500 sem prehodla. V lenartz še ful sneži in je ful spolzko Dobra si ni kaj, Betnavski goz, veliki krog je 2,2 km, ampak jaz ga prvič nisem prelaufala..kapo dol..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 5.1.2010 21:12:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m nebo jaz sem te spraševala za krst. Mi smo ga imeli pod Pohorjem in če bi ga imeli še enkrat bi ponovili. Preprosto čudovito vse od A do Ž. Podarili pa smo takšne mini anglečke, kateri so bili aranžirani na angelčkovi knjigi pa je pisalo : datum, kraj in Lijin sveti krst. Hvala! Botra pa sta dobila malo večjega angelčka. a lačne ste? Punce šle bi na Montija in bi bile site Kje pod Pohorjem a misliš v Areni....kje najdem angelčke... Ej Monti ni hujšanje pač pa način prehranjevanja, jaz pa rabim teden dva, da se mi skrči želodec in da se odtujim od sladkarij... v Areni ja... angelčke pa sem naročila v eni cvetličarni v Lenartu. Ja, saj pri montiju ni sladkarij. Mene ma danes malo da bi si kaj privoščla ampak NEEE se ne dam.. sem bila cel dan sam na solatki pa purančku z zelenjavo Sem prepustila prepečenec, ker sem prebrala da ni kul.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 5.1.2010 21:13:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Dajte mi povedat kaj mojega 5 mesečnika lahko pustim spat ponoči na trebuhu??? Sedaj prvič spi tako, ampak tukaj v dnevni in imam občutek, da mu paše... jaaa, pusti ga, ker mu očitno paše. Lija mi tud zadnje dneve spi na trebuhu..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 5.1.2010 21:15:05
|
|
|
|
marta82
|
ja sem jaz tudi tole bolj prijazno verzijo našla. Pri meni bo jutri tudi solata s tuno padla, ker ne maram paradižnika. Pa če se Matcar odloči, da gremo 15. v mehiško lahko jemo solato s piščančjim mesom. mmmmmmm
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 5.1.2010 21:15:05
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo Dajte mi povedat kaj mojega 5 mesečnika lahko pustim spat ponoči na trebuhu??? Sedaj prvič spi tako, ampak tukaj v dnevni in imam občutek, da mu paše... jaaa, pusti ga, ker mu očitno paše. Lija mi tud zadnje dneve spi na trebuhu.. Pa misliš, da se ne more zadušit, Lia je že velika in se sama preobrača, moj pa še ne.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 5.1.2010 21:15:58
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 ja sem jaz tudi tole bolj prijazno verzijo našla. Pri meni bo jutri tudi solata s tuno padla, ker ne maram paradižnika. Pa če se Matcar odloči, da gremo 15. v mehiško lahko jemo solato s piščančjim mesom. mmmmmmm Kak sem jaz fajn ne!!! Konec stradanja...jupi...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 5.1.2010 21:16:22
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo Dajte mi povedat kaj mojega 5 mesečnika lahko pustim spat ponoči na trebuhu??? Sedaj prvič spi tako, ampak tukaj v dnevni in imam občutek, da mu paše... jaaa, pusti ga, ker mu očitno paše. Lija mi tud zadnje dneve spi na trebuhu.. Baje da ko se zna sam obrnit ga pustiš spat tako kot želi. Prej pa ne.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 5.1.2010 21:16:42
|
|
|
|
nebo
|
Kje pa je Ly danes?????
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 5.1.2010 21:17:29
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo Dajte mi povedat kaj mojega 5 mesečnika lahko pustim spat ponoči na trebuhu??? Sedaj prvič spi tako, ampak tukaj v dnevni in imam občutek, da mu paše... jaaa, pusti ga, ker mu očitno paše. Lija mi tud zadnje dneve spi na trebuhu.. Baje da ko se zna sam obrnit ga pustiš spat tako kot želi. Prej pa ne. Torej ga raje ne bom...tudi Nike nisem prej pustila dokler se ni sama obrnila.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 5.1.2010 21:19:09
|
|
|
|
nebo
|
Kaj ste ve kje videle moje copate, me zebe v prsteke???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 5.1.2010 21:20:01
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: marta82 ja sem jaz tudi tole bolj prijazno verzijo našla. Pri meni bo jutri tudi solata s tuno padla, ker ne maram paradižnika. Pa če se Matcar odloči, da gremo 15. v mehiško lahko jemo solato s piščančjim mesom. mmmmmmm Kak sem jaz fajn ne!!! Konec stradanja...jupi... No ja ravno požrtija ne bo, je pa malo prijaznejša. Še vedno bom v glavnem upoštevala ta strogo, samo občano bom malo na to skočila, ko je kaj takega ko nimam rada. Piše pa da naj bi malice jedel (sadje pa žitne ploščice) to je ful kalorij dodatnih, ko v te dijeti nikjer drugje ni, samo v te verziji, tak da temu ne bom nasedla. Če že trpim 14 dni ma da se pozna.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 5.1.2010 21:20:51
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo Dajte mi povedat kaj mojega 5 mesečnika lahko pustim spat ponoči na trebuhu??? Sedaj prvič spi tako, ampak tukaj v dnevni in imam občutek, da mu paše... jaaa, pusti ga, ker mu očitno paše. Lija mi tud zadnje dneve spi na trebuhu.. Baje da ko se zna sam obrnit ga pustiš spat tako kot želi. Prej pa ne. Torej ga raje ne bom...tudi Nike nisem prej pustila dokler se ni sama obrnila. Jaz ga ne bi upala dokler se sam ne obrača.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 5.1.2010 21:22:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Kaj ste ve kje videle moje copate, me zebe v prsteke???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 5.1.2010 21:23:30
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: marta82 ja sem jaz tudi tole bolj prijazno verzijo našla. Pri meni bo jutri tudi solata s tuno padla, ker ne maram paradižnika. Pa če se Matcar odloči, da gremo 15. v mehiško lahko jemo solato s piščančjim mesom. mmmmmmm Kak sem jaz fajn ne!!! Konec stradanja...jupi... No ja ravno požrtija ne bo, je pa malo prijaznejša. Še vedno bom v glavnem upoštevala ta strogo, samo občano bom malo na to skočila, ko je kaj takega ko nimam rada. Piše pa da naj bi malice jedel (sadje pa žitne ploščice) to je ful kalorij dodatnih, ko v te dijeti nikjer drugje ni, samo v te verziji, tak da temu ne bom nasedla. Če že trpim 14 dni ma da se pozna. Sadje lahko ješ, kakšno jabolko in mandarina pa ti ne bosta škodila...jaz prisegam na 5 obrokov.. jaz popodan sem jedla mandarino in jabolko in se mi še ni zgodilo, da bi imela zjutraj in zvečer enako kg..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 5.1.2010 21:26:02
|
|
|
|
nebo
|
Marta koliko moraš dati ti dol?? No si želiš dati dol kg??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 5.1.2010 21:27:35
|
|
|
|
marta82
|
Saj danes sem jedla za kosilo sadje, ker je bilo na jeilniku zraven solate in zrezka. Drugače bom pa teh 14 dni tako, da bom potem lahko rekla, da sem se res držala in je rezultat takšen in takšen. Sem si zabila v glavo. Potem pa preidem na več obrokov s sadjem ipd.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 5.1.2010 21:28:32
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Marta koliko moraš dati ti dol?? No si želiš dati dol kg?? mah idealno bi bilo 15, ampak sem si zastavila 10, že to se mi zdi ogromno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 5.1.2010 21:29:06
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Saj danes sem jedla za kosilo sadje, ker je bilo na jeilniku zraven solate in zrezka. Drugače bom pa teh 14 dni tako, da bom potem lahko rekla, da sem se res držala in je rezultat takšen in takšen. Sem si zabila v glavo. Potem pa preidem na več obrokov s sadjem ipd. Si že bila kdaj na dieti??
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?