marta82 -> RE: Mariborčanke VIII.del (17.1.2010 21:25:35)
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella aha štekam zdaj hahahahah ja to me je zanimalo, tako da bi se dalo kaj zmenit? Ne vem kaj bi se ti zmenila. [sm=zmeden.gif] Z mano se da marsikaj zmenit.[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] odlično, ker sme že brala malo po netu o wii pa vsi hvalijo-pa taj bolj dam na mnenje nekoga ki sem ga že v živo vidla. vidva to pogosto uporabljata? Ma ne ravno pogosto. B tu pa tam, jaz pa do zdaj sploh nisem dosti, ene parkrat sva tenis igrala pa umetnostno drsanje sem enkrat probala[sm=smiley36.gif]. Nekak ne najdem časa ko ob večerih tu na RR visim.[sm=smiley36.gif] kako se ti pa na splošno zid? vredno denarja? je to igrica za fantke pa za pare na sploh, tk za skupno preživljanje prostega časa, pa za smeh? mojo ima počasi roj. dan pa bi mu to kupla. oziroma nama [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Od vseh teh igralnih zadev se mi zdi tole najboljše. Je za skupno zabavo, smeh. Mislim, da bi bilo odlično darilo. Lahko igra posameznik ali pa oba skupaj vse od športnik iger do družabnih pa kvizi in namizne igre pa prvoosebne in pustolovske in strateške in...ni da ni.
|
|
|
|