vitabella -> RE: Mariborčanke VIII.del (17.1.2010 20:49:11)
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella marta mene tut wii zanima. ga že imaš. kolkko stane, kako se ti zdi? To ima bolj moj dragi, jaz se bom prvič sporijela z njim. je pa fajn ja, ker imaš vse kaj hočeš - od aerobike do tenisa in joge pa razne igrice. Ni da ni. Stane cca. 200€ (sem ravnokar B vprašala). Igrice so kar drage. Ampak lahko še enkrat mojemu možeku naredim reklamo, [sm=smiley9.gif]da za ugodno ceno modificira za uporabo varnostnih kopij, tak da potem ni panike. kaj si ti to v zadnjem stavku zdaj napisala????? [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Ne razumem vprašanja.[sm=smiley9.gif] Da ni originale, piratstvo pa to. Poudarek na VARNOSTNIH kopijah![sm=smiley1.gif] Te so dovoljene. Vsak si lahko kupi original in naredi varnostno kopijo. Nič drugega nisem napisala. Zelo pazim kako se izražam, da ne kršim zakona.[sm=wink.gif][sm=jezicek.gif] aha štekam zdaj hahahahah ja to me je zanimalo, tako da bi se dalo kaj zmenit? ly: bi bolj tipokala jaz ja pa kaj se naj sama sabo menim. taj bi pač bla malo večpersonalna oseba [sm=jezicek.gif] sam pol bi šla v spalnico pa se tam sama s sabo menla [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] hvala saraya! mi lahko napišeš kere vse srednješolske programe imajo tam?
|
|
|
|