Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:14:23
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 samo res...kaj tak bo fušo celi mesec nea me spominjaj od ponedeljka naprej kafe time 3x/teden ti se samo vsaki dan k eni povabi...ker zaj ko bota dopoldne sama...hudiča...lahko še kaki bratec po hitrem postopku pade neee, neeeee, neeee, ko bom dopoldne SAMA bo on v SLUŽBI S 1.2 gre v službo, Lija pa v vrtec. JAz pa bom kraljica na zrnu graha Ja, ja. Boš čakala doma.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:14:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz sem za. se dobimo kar v ponedeljek. lahko ja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:14:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 ja, ja, po 50€ boš not metala samo da boma tiho te bom samo ene 2-krat not vrgla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:15:07
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar One slike iz lokala pa so svetovne.Skoro sem dol padla od smeha,kako smo vzagnjale,pa pri naših letih. Kaj jih dam gor? Ja normalno.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:15:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar One slike iz lokala pa so svetovne.Skoro sem dol padla od smeha,kako smo vzagnjale,pa pri naših letih. Kaj jih dam gor? jaaaaa, ker midve z Ly sva na eni fuuullll lepi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:15:58
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar One slike iz lokala pa so svetovne.Skoro sem dol padla od smeha,kako smo vzagnjale,pa pri naših letih. Kaj jih dam gor? jaaaaa, ker midve z Ly sva na eni fuuullll lepi
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:16:02
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m vitabella.. ni zakaj A tebi L. hodi vedno tako pozno spat? Men bi L. že dol padla...bi verjetno kinkala pri kavču, če bi šla po 19.30 spat a-a ona zaspi ob 19.00 in se zbudi tam med 21.00. in 21. 30 al pa jo mama zbudi, pa se umijeva, oblečema pidžamico pojema kašico in brez joka spat. priden otrok. kera favš?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:16:12
|
|
|
|
matcar
|
Ne pa me vprašat,kak še se držim pokonci,ker bom vsak cajt dol padla.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:17:13
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ne pa me vprašat,kak še se držim pokonci,ker bom vsak cajt dol padla. Bi rekla.Idi spat.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:17:58
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar One slike iz lokala pa so svetovne.Skoro sem dol padla od smeha,kako smo vzagnjale,pa pri naših letih. Kaj jih dam gor? jaaaaa, ker midve z Ly sva na eni fuuullll lepi To ja,sta res svetski,samo ko sta pa šle,pa....Ne vem,če je za javnost,ker boste mislile,da se mi je čisto spelalo...
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:19:12
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ne pa me vprašat,kak še se držim pokonci,ker bom vsak cajt dol padla. Bi rekla.Idi spat. Ma,če pa ne morem brez vas,babike moje.Samo sem pa rabla ene pol ure,da sem vas prebrala.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:21:50
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ne pa me vprašat,kak še se držim pokonci,ker bom vsak cajt dol padla. Bi rekla.Idi spat. Ma,če pa ne morem brez vas,babike moje.Samo sem pa rabla ene pol ure,da sem vas prebrala. Ja smo kaj nekaj nakloftale.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:22:21
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar One slike iz lokala pa so svetovne.Skoro sem dol padla od smeha,kako smo vzagnjale,pa pri naših letih. Kaj jih dam gor? jaaaaa, ker midve z Ly sva na eni fuuullll lepi To ja,sta res svetski,samo ko sta pa šle,pa....Ne vem,če je za javnost,ker boste mislile,da se mi je čisto spelalo... Pa pošlji na mail.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:23:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella a-a ona zaspi ob 19.00 in se zbudi tam med 21.00. in 21. 30 al pa jo mama zbudi, pa se umijeva, oblečema pidžamico pojema kašico in brez joka spat. priden otrok. kera favš? aja, jaz sem favš ja Ampak ti privoščim. Kašico ji daš na žlico ali v flašo?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:23:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar One slike iz lokala pa so svetovne.Skoro sem dol padla od smeha,kako smo vzagnjale,pa pri naših letih. Kaj jih dam gor? jaaaaa, ker midve z Ly sva na eni fuuullll lepi To ja,sta res svetski,samo ko sta pa šle,pa....Ne vem,če je za javnost,ker boste mislile,da se mi je čisto spelalo... Pa pošlji na mail. igen!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:23:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ne pa me vprašat,kak še se držim pokonci,ker bom vsak cajt dol padla. SPAT! Takoj!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:25:00
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar One slike iz lokala pa so svetovne.Skoro sem dol padla od smeha,kako smo vzagnjale,pa pri naših letih. Kaj jih dam gor? jaaaaa, ker midve z Ly sva na eni fuuullll lepi To ja,sta res svetski,samo ko sta pa šle,pa....Ne vem,če je za javnost,ker boste mislile,da se mi je čisto spelalo... Pa pošlji na mail. Bom,ja.Samo bom jih ju3 naložla,se mi ne da danes.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:25:46
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar One slike iz lokala pa so svetovne.Skoro sem dol padla od smeha,kako smo vzagnjale,pa pri naših letih. Kaj jih dam gor? jaaaaa, ker midve z Ly sva na eni fuuullll lepi To ja,sta res svetski,samo ko sta pa šle,pa....Ne vem,če je za javnost,ker boste mislile,da se mi je čisto spelalo... Pa pošlji na mail. Bom,ja.Samo bom jih ju3 naložla,se mi ne da danes. Logo.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:26:05
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ne pa me vprašat,kak še se držim pokonci,ker bom vsak cajt dol padla. SPAT! Takoj!!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:26:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Bom,ja.Samo bom jih ju3 naložla,se mi ne da danes. razumljivo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:26:54
|
|
|
|
tasa_m
|
kje pa je zmagovalka Super talenta ??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:27:44
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kje pa je zmagovalka Super talenta ?? Nekje za odrom leži in dela hik,hik.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:28:25
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kje pa je zmagovalka Super talenta ?? pa tuuuuuuuuuuuu... je prišo pa mi je vrečo fsranih cot prneso za prat...tekma pa to...pa računalnik če met
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:28:44
|
|
|
|
matcar
|
Aja,pa da še vam povem,kaj sem danes dobila.Od mojega možeka sem dobila prstan in verižico(svarovski) pa veeeelik šopek lilij.Od ene tete sem dobila uhane iz belega zlata in rožo v tegli. Od druge tete sem dobila verižico svarovski in rožo v tegli.Od svakinje in svaka pa bluetooth slušalko. Od tašče in tasta pa še dobim,baje.Pa od mojih tudi,baje.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:29:24
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kje pa je zmagovalka Super talenta ?? Nekje za odrom leži in dela hik,hik. pa daj..včeraj niti oni glažek vina nisem butnila
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?