Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:06:14
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 ja jas ne ..logo..vzdržljivost pa to da se nazaj držim da švigici glave ne ftrgam pa to daj jaz te bom prijavla. sem se sama pod drugim imenom
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:06:39
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m doris lahko greta z mojim skup na slo. ima talent. On pa ful odkar imamo doma ksilofon , igra nanj. IN vsak dan se nekaj novega nauči-je samouk. Samo z Lijo ga težko poslušave. A, zdaj pa že ksilofon Liji jemle. To pa ni lepo, naj se raje spravi delat.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:06:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m doris lahko greta z mojim skup na slo. ima talent. On pa ful odkar imamo doma ksilofon , igra nanj. IN vsak dan se nekaj novega nauči-je samouk. Samo z Lijo ga težko poslušave. ja itak...pa superstarse na rtl gleama..tak da neoma preveč fušala jaz pa bom samo po 1€ v pujsa metala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:07:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 ja jas ne ..logo..vzdržljivost pa to da se nazaj držim da švigici glave ne ftrgam pa to daj jaz te bom prijavla. sem se sama pod drugim imenom
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:07:15
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m doris lahko greta z mojim skup na slo. ima talent. On pa ful odkar imamo doma ksilofon , igra nanj. IN vsak dan se nekaj novega nauči-je samouk. Samo z Lijo ga težko poslušave. A, zdaj pa že ksilofon Liji jemle. To pa ni lepo, naj se raje spravi delat. samo res...kaj tak bo fušo celi mesec
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:07:30
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m doris lahko greta z mojim skup na slo. ima talent. On pa ful odkar imamo doma ksilofon , igra nanj. IN vsak dan se nekaj novega nauči-je samouk. Samo z Lijo ga težko poslušave. ja itak...pa superstarse na rtl gleama..tak da neoma preveč fušala
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:07:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 A, zdaj pa že ksilofon Liji jemle. To pa ni lepo, naj se raje spravi delat. pa ne samo top, še palčko ji je zlamo...je ful mala zdaj. Te pa izjavi: saj z malo tud lahko špila.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:07:54
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 ja jas ne ..logo..vzdržljivost pa to da se nazaj držim da švigici glave ne ftrgam pa to daj jaz te bom prijavla. sem se sama pod drugim imenom ljubeča sneha pa to
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:08:44
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 A, zdaj pa že ksilofon Liji jemle. To pa ni lepo, naj se raje spravi delat. pa ne samo top, še palčko ji je zlamo...je ful mala zdaj. Te pa izjavi: saj z malo tud lahko špila. kajjjjj...novo naj kupi...grobjan
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:09:26
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 A, zdaj pa že ksilofon Liji jemle. To pa ni lepo, naj se raje spravi delat. pa ne samo top, še palčko ji je zlamo...je ful mala zdaj. Te pa izjavi: saj z malo tud lahko špila. Pa še uničuje. Ni druge, v ponedeljek ga obleči pa pred vrata postavi.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:09:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 samo res...kaj tak bo fušo celi mesec nea me spominjaj od ponedeljka naprej kafe time 3x/teden
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:09:47
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m doris lahko greta z mojim skup na slo. ima talent. On pa ful odkar imamo doma ksilofon , igra nanj. IN vsak dan se nekaj novega nauči-je samouk. Samo z Lijo ga težko poslušave. ja itak...pa superstarse na rtl gleama..tak da neoma preveč fušala jaz pa bom samo po 1€ v pujsa metala ja, ja, po 50€ boš not metala samo da boma tiho
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:10:15
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 samo res...kaj tak bo fušo celi mesec nea me spominjaj od ponedeljka naprej kafe time 3x/teden Jaz sem za. se dobimo kar v ponedeljek.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:10:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa še uničuje. Ni druge, v ponedeljek ga obleči pa pred vrata postavi. točno ja...saj obleko se bo sam...pred vrata bo tud sam šel, jaz bom sam dol zaklenla pa mu ključe beg pobrala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:10:46
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m doris lahko greta z mojim skup na slo. ima talent. On pa ful odkar imamo doma ksilofon , igra nanj. IN vsak dan se nekaj novega nauči-je samouk. Samo z Lijo ga težko poslušave. ja itak...pa superstarse na rtl gleama..tak da neoma preveč fušala jaz pa bom samo po 1€ v pujsa metala ja, ja, po 50€ boš not metala samo da boma tiho
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:10:49
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 samo res...kaj tak bo fušo celi mesec nea me spominjaj od ponedeljka naprej kafe time 3x/teden ti se samo vsaki dan k eni povabi...ker zaj ko bota dopoldne sama...hudiča...lahko še kaki bratec po hitrem postopku pade
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:11:28
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa še uničuje. Ni druge, v ponedeljek ga obleči pa pred vrata postavi. točno ja...saj obleko se bo sam...pred vrata bo tud sam šel, jaz bom sam dol zaklenla pa mu ključe beg pobrala
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:11:34
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa še uničuje. Ni druge, v ponedeljek ga obleči pa pred vrata postavi. točno ja...saj obleko se bo sam...pred vrata bo tud sam šel, jaz bom sam dol zaklenla pa mu ključe beg pobrala tak glej da bo mel vse gate pa zokne čiste da se nebo obotavlo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:11:42
|
|
|
|
matcar
|
Ojla!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:11:49
|
|
|
|
tasa_m
|
vitabella.. ni zakaj A tebi L. hodi vedno tako pozno spat? Men bi L. že dol padla...bi verjetno kinkala pri kavču, če bi šla po 19.30 spat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:12:22
|
|
|
|
matcar
|
Babe,imela sem se svetovno včeraj,škoda da je blo tak kratko,moramo pa definitivno ponovit.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:13:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 samo res...kaj tak bo fušo celi mesec nea me spominjaj od ponedeljka naprej kafe time 3x/teden ti se samo vsaki dan k eni povabi...ker zaj ko bota dopoldne sama...hudiča...lahko še kaki bratec po hitrem postopku pade neee, neeeee, neeee, ko bom dopoldne SAMA bo on v SLUŽBI S 1.2 gre v službo, Lija pa v vrtec. JAz pa bom kraljica na zrnu graha
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:13:21
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ojla! Ja čer tudi tebi.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:13:34
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Babe,imela sem se svetovno včeraj,škoda da je blo tak kratko,moramo pa definitivno ponovit. tak se govori ja!!! Vitabella bo še čaga, bo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:13:39
|
|
|
|
matcar
|
One slike iz lokala pa so svetovne.Skoro sem dol padla od smeha,kako smo vzagnjale,pa pri naših letih. Kaj jih dam gor?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?