Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 15:13:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Eno vprašanje... Kje v Mb bi lahko kupla kako lepo preprogo? Po možnosti s kakim lepim motivom - otroškim? v Mercator centru sem jo videla, pa Dipo, Rutar, pa na tržaški v Mercator centru spodaj v kleti jih imajo.. Mi imamo Tweetya !!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 16:02:49
|
|
|
|
arabela*
|
Ti smo se najedli...sedaj pa gremo malo na sprehod..... se tipkamo
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 16:04:50
|
|
|
|
arabela*
|
Danes mi je M tak s tavelike postle zružla......je šla najprej v kinderpet,potem ven..in sem stol imela tam nastavljen..pa je hotela dol in skozi stol in je zletela na glavo dol..kak je zružlo...me je skoraj kap zadela
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 16:25:07
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa kuham,bom zelje jedla,moj pa ima še pečenico in krompir.Umiram na zelju.Mislite,da se bom samo tega najedla? Matcar a ti se ne držiš več te diete? Čisto samo ste me pustile. Ne,ne da se je ne držim,pa si po svoje prilagajam dneve.Moram kombinirat,glede na to,da za 5 ljudi kuham.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 16:26:19
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa čakam obisk.Pride svakinja in njen. Pol pa gremo na eno pijačko,ker praznovali bomo naslednji teden v soboto.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 16:59:24
|
|
|
|
matcar
|
Sem se šla zvagat,imam še zmeraj 62 kg.Nič še ni šlo dol.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 17:00:30
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem se šla zvagat,imam še zmeraj 62 kg.Nič še ni šlo dol. dan sej bo šlo dol...more it pa amen
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 17:04:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Danes mi je M tak s tavelike postle zružla......je šla najprej v kinderpet,potem ven..in sem stol imela tam nastavljen..pa je hotela dol in skozi stol in je zletela na glavo dol..kak je zružlo...me je skoraj kap zadela ojoj, bogica mala... PIKAPOKE! tebi pa OBJEMČKE! Je pa pravi mali živec, ha?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 17:04:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem se šla zvagat,imam še zmeraj 62 kg.Nič še ni šlo dol. saj bo šlo. Važno,da se ti OK počutiš.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 17:13:24
|
|
|
|
tasa_m
|
Mene pa je fotr tak razpizdil, da bi ga lahko ... eh, škoda besed. Zjutraj je imel teren, pa sem mu sms poslala če bo me pelal pa ni nič odpisal. Pride domov, se naje pa gre spat. Sem mislila,ga pustim da se naspi, ker ponoči ni spal, pa mu pol rečem. Se zbudi ga vprašam če naju pela pa reče: nimam zdaj časa da vaju pelam, se obrne pa zaspi dalje. Pr****** ****** ej, da ga videt ne morem. Naj mi zgine nekam, ker se mi je vsral v dno duše. Jaz pa sem se tak veselila, da grem domu končno v svojo posteljo spat. T. se mi pa ne oglasi na gsm..je očitno res čist v diplomi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 17:21:08
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mene pa je fotr tak razpizdil, da bi ga lahko ... eh, škoda besed. Zjutraj je imel teren, pa sem mu sms poslala če bo me pelal pa ni nič odpisal. Pride domov, se naje pa gre spat. Sem mislila,ga pustim da se naspi, ker ponoči ni spal, pa mu pol rečem. Se zbudi ga vprašam če naju pela pa reče: nimam zdaj časa da vaju pelam, se obrne pa zaspi dalje. Pr****** ****** ej, da ga videt ne morem. Naj mi zgine nekam, ker se mi je vsral v dno duše. Jaz pa sem se tak veselila, da grem domu končno v svojo posteljo spat. T. se mi pa ne oglasi na gsm..je očitno res čist v diplomi pusti se še malo razvajat v L....sej pojsla te bo počakala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 17:36:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 pusti se še malo razvajat v L....sej pojsla te bo počakala veš kaj je proble, da je je v L. sam 4 postelje (praktilčno 3 ker je ena francoska) inas pa je 6. Te veš. Če ni atija (ker je na furi) je idealno, ko pa pride domov pa je cel ker nima kje za spat. Pa zdaj ko ga L. sračka ponoči, se mala dva tud pritožujeta sploh, ko je drug dan šola ker nista spočita, ko zna L. tud po eno urco jokat Pride stric po naju pa naju bo zapelal do Mb., ker moj foter je rajši šel bowlat z gasilci.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 18:31:10
|
|
|
|
arabela*
|
Tasa_m
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 18:32:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Je pa pravi mali živec, ha? joj..res..cel dan samo na postle hodi...pa tud ko vrata zaklenem..tak dolgo brkla in ruka..da se odprejo.. Pa sem danes rekla,da ne bom vsako sekundo ji za ritjo stala in sem jo minutko pustila...in evo je padla...ma saj ji ni nič...je malo zajokala in dalje norela
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 18:33:53
|
|
|
|
arabela*
|
takole sta uživali včeraj....
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 18:34:42
|
|
|
|
arabela*
|
Učim pa se nič...tak se izogibam tej SLO..da je že smešno
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 18:36:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem se šla zvagat,imam še zmeraj 62 kg.Nič še ni šlo dol. Saj bo.....boš vidla
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 18:42:39
|
|
|
|
arabela*
|
Tasa_m....ZS.... Grem malo migat.. .grem omaro svojo s oblačili pospravit...se tipkamo zvečer
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 19:02:37
|
|
|
|
rina22
|
tasa in saraya, hvala za odgovor - bom šla gledat saraya, zate in za m upam, da je vse ok...... tasa, te čisto razumem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 19:03:37
|
|
|
|
rina22
|
matcar, ne sekiraj se, bo že šlo dol.. pa niti nimaš dosti kg.. če bi jaz mela tolko... pobožne želje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 19:27:14
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa kuham,bom zelje jedla,moj pa ima še pečenico in krompir.Umiram na zelju.Mislite,da se bom samo tega najedla? Matcar a ti se ne držiš več te diete? Čisto samo ste me pustile. Ne,ne da se je ne držim,pa si po svoje prilagajam dneve.Moram kombinirat,glede na to,da za 5 ljudi kuham. Ampak zelja ni v te dieti. Moram bit malo motivatorka in težit. Se hecam. Ti kar jej kak ti paše.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 19:27:52
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 19:29:34
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem se šla zvagat,imam še zmeraj 62 kg.Nič še ni šlo dol. Ja saj pri tej dieti opozarjajo da se je treba striktno držat, drugače izničiš učinek.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 19:30:30
|
|
|
|
ly117
|
Jaz sem se pa dane tak slabo celi dan počutla. Glava bolela pa slabo mi je bilo. sem vzela tableto ob 18-ih zdaj sem pa vredu. Da me je glava bolela še nekako mi gre ven, lahko je bilo zaradi nespanja ali pa vremena. Da pa mi je bilo slabo to pa mi ne gre v račun, zakaj.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 19:32:32
|
|
|
|
rina22
|
ly
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?