Hope2 -> RE: a bi bila to lahko že trma? (22.12.2009 7:59:01)
|
Ok, ene pač imate otroke, ki jih date v ležalnik, pod lok, med kup igrač in se zamotijo....eni otroci pa niso taki. Naš ni preživel vse skupaj niti 3 minute v ležalniku, niti 5 minut pod lokom (ne govorim naenkrat, ampak o vse skupaj v njegovem lajfu), da bi ga posedela in bi s eigral ni šans. Sem vedno občudovala dojenčke, ki so na plaži sedeli ko cveki, mame pa uživale v sončku, ali pa kje v bifejčku na kavici, tu pa tam malo pomigale z otrokom in ekola, vsi srečni[sm=smiley36.gif]. Saj mi smo tudi bili srečni[sm=smiley1.gif], samo sem mogla biti vedno na nogah, ker je puzal v vse smeri, Doma tudi vedno na nogah in otrok vedno na rokah. V vozičku ni šans. Nosila sem ga iz ene sobe v drugo, ker se je še v 5 minutah naveličal prostora. Ni kaj radoveden otrok, aktiven, rabi pozornost in zato mu jo pač daš. Si izmozgan, ampak gre. Če sem mogla na WC, sva šla v kopalnico, on se j e tam zamotil, jaz pa opravila zadevo. Ampak vedno sva imela vse pospravljeno in vse skuhano. Torej se da postoriti vse, brez otrokovega joka. Zdaj pri 13 mesecih pa se je začela trma. Če kaj ne dobi, odlaufa 5 metrov vstran, se vrže na tla in začne jokat. Ta jok je čisto drugačen od joka, ko otrok kaj rabi. Ga ignoriram. Sprobava meje, da je joj. Če je v rokah in začne s trmo, ga sploh držat ne morem, včasih zgleda kot da je najbolj razvajen otrok in mi najbolj zoprni in grdi starši. kOT JE ena rekla, otroci imajo različne karakterje in včasih mu lahko še kako lepo razlagaš, dobi še tako veliko topline, pa ne pali.
|
|
|
|