|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Razkurjena!
23.6.2005 10:49:56   
viv_
Pajaca... kako lepa misel!:)-

To bom dala na seznam, zraven une od mojga :love::
"V vsaki familiji more bit en šolan in en pameten".

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Razkurjena!
23.6.2005 10:50:32   
Pajaca
JA viv pa men je enkrat ena prletela v avto (jaz pelala 15... ona 20) pa sem mela 10dni ovratnico... pa torta mi je v naročje zgrmela (aja nisem jaz vozila). Tko da tud majhne hitrosti so en:hudicek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Razkurjena!
23.6.2005 10:56:07   
kofetek2010
no, pa da še eno dodam 8)
mene pa ful razkurjo tisti, ki vozijo po levi špuri (prehitevalni) in sploh nikogar ne prehitevajo in pol mu pridem od zadaj in mu poblendam, da naj se prestavi desno, nakar zelo nejevolno to stori (in si zraven misli baba za volanom in bo z nekim malim avtom meni blendala) in ko pridem zraven njega mi pa po gasu stopi :hudicek::hudicek::hudicek: ampak sem včeraj spet enemu dedcu :hudicek: nardila štalo - oba sva tiščala po gasu, on ni mogu mimo mene, jaz ne kaj dosti naprej od njega in sem samo čakala.... prideva blizu avtov, on je bremzal kot zmešan, da se mu ni v rit zaletu, jaz sem se odpeljala naprej in se je potem lepo na distanci držal :)-

aja, če mi je kdo preveč na rit zaliman pa samo zadnjo meglenko vklopim, on po bremzi, ker misli, da bremzam, a jaz se lepo odpeljem naprej :)-

pa mirno kri na cesti, cesta ni igrišče :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Razkurjena!
23.6.2005 11:00:46   
Jančika_
Bratov prijatelj ima štiri hčerke (že to je vredno povedat:)-) in je zadnjič šel z najmlajšo v trgovino - samo dve ulici in zakaj bi jo potem dal zadaj v sedež:zmeden2:. Mala na sprednjem zicu nepripeta v desnem ovinku ODPRE VRATA!!! Se je vrgel čez in jo v zadnjem trenutku prijel za roko, ko je že padala ven! Upam, da ga je izučilo:grrr:.

Raho, carica si!:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Razkurjena!
23.6.2005 11:04:27   
Anonimen
Hvala Viv za pojasnilo drugim - seveda, da sem na gas pritisnila šele, ko sem videla, da z njegovega prehitevanja ne bo nič oz. da se bo zabil direkt v šleper, če ne bom stopila po gasu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   Razkurjena!
23.6.2005 11:43:54   
corfu
Tako se dela. Bravo!!!:bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Razkurjena!
23.6.2005 11:48:40   
lefairyon
:bravo:čisto pravilno...kaj se pa gre...ne samo da ogroža svoja lastna otroka...pol ma pa še jajca-oprostite na izrazu-nekaj očitke metat...mater bi mu napisala kazen da ne bi več pomislil na kaj tako neumnega...vsaka ti čast...:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Razkurjena!
23.6.2005 12:06:05   
bunkica
uf si dobro to opravila............ko bi le blo več takih prilik,da bi tak hitro lahko ukrepali policaji......

me pa firbec matra za njegovo faco,ko je pristopu k njemu policaj:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   Razkurjena!
23.6.2005 12:44:51   
zoya_
raho, čist prov si naredila, jest bi vse starše, ki vozijo napripete otroke spredaj ali pa zadaj samo policiji prijavila...
od mojga tamale zadnjič tko rečejo, da ko grejo v vrtec, ju mami nikol ne pripne, ampak sebe pa... sem ji samo rekla, da se naj pa sama pripne, če jo že mami noče, ali pa naj mami reče, da jo mora pripet, drugač ne gre v vrtec... sej je res vrtec za vogalom, samo tko kot je ena napisala, lahko se vrata odprejo, pa otrok ven pade, ali pa kdo 20 pripelje, pa je tud kreš...
Pamet v roke, pa otroke prvezvat. Ne smemo bit egoisti, pa samo svoji rit prvezat :hudicek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   Razkurjena!
23.6.2005 12:52:29   
L&F&B
Evo, ta je bila pa dobra. Se vsak dan vozim in kaj vse človek ne doživi na cesti. Jaz sem striktno za varno vožnjo in ponavadi ne izgubim živcev, raje odneham. Posebno če vidim, da je kak norec, jih raje spustim naprej. Si mislim, samo da gre mimo. Me je pa zadnjič na parkirišču zaparkiral nek južni bratič, tako da skoraj nisem mogla dat Lukata v stolček. Valda, da ko sem odpirala vrata sem v njegovga ruknla. Pa se je začel dreti name, da kaj se to pravi, njegov avto rukam, kje mam manire itd. Skratka bil je pameten ko sam:hudicek:, pa ga jaz zelo prijazno nazaj vprašam; kako pa naj bi po njegovem spravila otroka v stolček, brez da ga rukam. Pa on vpije, ja ne vem, ne vem. Jaz pa njemu nazaj prijazno, ja saj vidim , da ne veste, pa se odpeljem.
Doživiš svašta in kultura Slovencev za volanom je res...Doživela pa sem v zadnjem času tudi nekaj nepričakovano prijaznih gest od voznikov. Mogoče bo tudi nam kaj le prikapljalo v zavest.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   Razkurjena!
23.6.2005 12:54:47   
Mateja*
:bravo::bravo::bravo: Raho, super si naredila. Mene tud taki kreteni tako razpi...Pa kava misljo, da so, pa še z otroci v atu, kje jim pamet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   Razkurjena!
23.6.2005 12:57:56   
Mateja*
Ja na Brodu je res katastrofa, zato sem jaz začela čez Gameljne hodit, pa nikjer več ne čakam. Sem 10-15 min prej v službi. Na Brodu sem večkrat čist znorela, k so se eni kar rinl in urival.
Ja Pajaca, take je treba še dodatno ****t, jest sem ista. Bo šel pa še počasnej, če mu je tolk premal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   Razkurjena!
23.6.2005 13:04:55   
KIRA
bravo raho!:bravo::bravo::bravo::bravo: čist prav si naredila!
takim je treba pokazat, kje jim je mesto. ne ogrožajo le sebe in svojih otrok, pač pa tudi druge soudeležence v prometu!
glih tako so slabi, taki ki izsiljujejo na cesti, kot uni starki, ki se še po hitrih cestah vlečejo kot polži in tudi ti so nevarni...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   Razkurjena!
23.6.2005 17:58:39   
soncece24
Bravo raho!!!
Zadnjič sem jaz tudi, ko sva se z mojim tam bo hitri cesti mimo hoč peljala, videla na sosednjem pasu familijo v sharanu, spredaj mati pa foter, zadaj pa mali, kakih 5 let star pa na sredini med obema sedežema stoji!!!! Kr slabo mi je postalo. Sploh enosprostorci majo tako fajn veliko šipo, da bi mali poletel ko lastovka skozi okno, če bi se zaleteli. Sem htela šipo dol spustit na semaforju, pa jim povedat svoje, pa me moj :love: ni pustil, češ da je to njihova stvar.

Če bi bilo več takih kot je naša raho, bi svet bil hitro lepši in bolj varen.:bravo::bravo::bravo: pa še eno :rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   Razkurjena!
23.6.2005 22:17:29   
BigWhale
Lara,

Tako pogumna si bila in si juzne brate kar anonimno prijavila. Se jih mar bojis? Zakaj, ker so juzni?

Ampak _slici_ mi, da pa njihove izraze vseeno uporabljas...

Kako smo ljudje hecni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   Razkurjena!
24.6.2005 7:13:58   
Anonimen
ne veliki kit, ne bojim se jih, samo ne zdi se mi pa potrebno izpostavljat.

lp, lara

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?