Anonimen -> Razkurjena! (23.6.2005 10:16:04)
|
Poslušajte to! Danes se veselo nekje okoli pol devetih peljem v službo - po predpisih 50 km/h, ko za mano pripizdi nov, srebrn mercedes, katerega voznik, seveda ponosen na svojega lepotca, začne nervozno blendati (češ, kura, kaj voziš po naselju 50). Pogledam v retrovizor in ugotovim, da ima v avtu dva otroka - prvi - komaj, da se mu je videla frizurica - sedi na sprednjem zicu, deklica, stoji odzadaj med dvema sedežema (zelo pametno). Seveda tip totalno nervozen, ker s svojim kalosom "oviram promet" nekaj krili in se razburja, potem pa, ne da bi razmislil, s svojim velikim mercedesem hop na drugi pas, da bi me prehitel, v tistem pa izza ovinka prikurita dva šleperja. Jaz seveda na gas, da se bo postavil nazaj za mano, on pa začen trobiti in še bolj stiskati po gasu - skoraj me je kap. Pripreljem se pred službo, ko tip pelje za mano in me začne kar skozi okno nadirati, kdo mi je dal vozniško. Mislim... Jaz pa ne dva ne tri, pograbim mobitel, pokličem na policijo in ga ovadim - so ga kar na licu mesta kaznovali zato, ker vozi 2 leti starega otroka na sprednjem zicu, ker otrok ne sedi v otroškem sedežu in še bi lahko naštevala (aja - na koncu pa so ugotovili, da ima ta bleščeči mercedes zlizane gume). Tako, sedaj sem se izpljuvala in mi je takoj boljše.
|
|
|
|