Gina
|
Pa zakaj hočete vse na svoj način urejat reči? Eni se nikoli ne skregate, ampak ste pozabile pripomnit, da se pa potem nekdo od vaju muli, drži. To je za moje pojme še veliko hujša oblika prepiranja, bolj boleča. Kaj pa vem. Pa tole o kozorogih in vodnarjih...to je samo en planet v horoskopu - sonce. Kje pa ima človek drugih 9 planetov, pa nimamo pojma, pa tudi če bi imeli, nas nič ne briga. Je pa res, da kozorogi nikoli ne popustijo, če imajo le dovolj kozorogovih vplivov, vedno mora biti vse po njihovo. Vodnarji so pa podobni. Samo da se oni v pol rečeh prilagodijo, pri polovici gredo pa čez trupla. Pa vodnarji niso toliko direktni, nareidjo izza vogla - sploh moški. Izgledajo pa tako mirni, ampak so daleč od tega. Pa še nekaj se meni zdi. Da se ona hoče poročiti zaradi nekega občutka varnosti, to je bilo že v praljudeh, sploh v ženskah. Na to fiksno idejo nekateri nimajo vpliva, ne morejo si pomagat, da jim to ne bi bilo pomembno. Torej še enkrat. Mi nimamo pojma, kolikokrat in zakaj se onadva skregata. Mogoče pa imata samo tak način pogovarjanja, kar je pri kozorogih in vodnarjih zelo značilno, pa s tem ne mislita, da je to prepir. Je način komunikacije. Oba ne znata drugače komunicirat. Če njima to ni tako narobe, potem ne vem, zakaj bi motilo nas. Lahko pa je to prehodnega značaja. Lahko je posledica vseh težav, ki so se zgrnile na njiju. Pa še nekaj. Takole polemizirate s partnerji, če boste imele otroka, kdaj ga boste imele, koliko in kako se boste z njim ukvarjale, kaj mu boste nudile, kdo ga bo spat spravljal, kdo podojil.... ne morem verjet. Meni se je zdelo to naravna stvar, pa tudi mojemu:love:. Nisem nikoli delala doktorske dizertacije iz tega. To je ena naravna stvar - imeti otroka, ne pa projekt, ob katerem boš umrl, če ne bo šlo vse po načrtih. Kam smo prišli. zato pa ljudje nimajo otrok, ker se otroci zdijo ženskam ena težava, problem. Ne morem verjet, ampak prav je, da to slišim, ker se vsak dan kaj novega naučim, predvsem razumet tiste, ki takole komplicirajo, ker eni res več nimajo v genih ene ogromne želje po otrocih.
|