DaisyE
|
Evo ne morem bit tih... Punca je mlada...ja itak, da je. Otrok je odgovornost, normalno. Ampak kaj ji pomaga, da ji zdaj vsi to govorimo? Ko in če se bo odločila, da bo pustila tipa, ga bo, pa niti sekundo prej. Ne vem pa, če kaj pomaga, da ji vsi govorimo, kar je itak že njej jasno. Življenje je takšno kot si ga narediš, predvsem pa takšno, kot ga vzameš. Vsi imamo svoje slabe izkušnje, ampak tudi te izkušnje so nas naredile takšne kot smo. Jaz npr. mam za sabo ful podn vezo, ki je bytheway trajala osem let, pa mi ni niti za en trenutek žal, ker vem, da jaz ne bi bila, kar sem, če tega ne bi dala čez. Vsaka stvar je za nekaj dobra. Evo pa sem nabluzila. Hotla sem pa napisat samo to, da ti drugič kar naprej spi, pa se ne oziraj na njegov alarm, ker itak ne moreš prevzet odgovornosti za vse ljudi v tvojmu lajfu. Drugače pa najprej razmisli, ali si pripravljena otroka sama vzgajat, pa se potem odloči. Jaz sem namreč mnenja, da ne glede na to, kako dobra je tvoja veza in ne glede na to, kako dolgo si skupaj, nikoli ne veš, kaj bo in kako dolgo bo trajalo. Ljudje smo samo ljudje. Je pa bistveno, da se znaš soočit z vsako situacijo in se ne glede na vse imet rad. Pa naj reče, kdor hoče, kar hoče. Lepe pozdravčke vsem, pa lep preostanek večera. Pa veliko:pujs::pujs::pujs: za srečo.
|