|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MOJA PORODNA IZKUŠNJA!!!!!!!!
22.6.2005 22:37:42   
NENAJANI
Končno sem se prikopala do računalnika... Ker sva se odselila in še nimava PC-ja sem morala to obaviti pri tašči.
No v glavnem takole je bilo pri meni:
9nebesa 6.6. v ponedeljek okrog devete zjutraj so me sprejeli v porodnišnico Celje, ker sem bila pač 10 dni čez rok. Sledila sta CTG in pregled, ki sta bila normalna in nič še ni kazalo na porod.
Preživela sem lep in sončen dan v bolnici :(( in cel dan se na CTG-ju ni pokazalo nič!!!
Okrog devete zvečer pa me je začelo zbadati v križu. Ko je prišla sestra še zadnjič pogledat v sobo je rekla naj jo pokličem, če bom imela popadke. Sem jo pač vprašala, kako popadki izgledajo in mi je odgovorila, da popadki bolijo in jih ne bom sfalila!!!! PA JA!!!!!!!!!!!:zmeden:
Ob desetih zvečer sem zopet hotela iti na CTG, ker se mi je to rahlo zbadanje ponavljalo na 5 min. Ampak CTG ni pokazal NIČ!!!!! So me poslali nazaj v posteljo, češ to ni to, da me samo križ boli od postelje!!!!
Ob enajstih pa se je začelo ponavljati na 3 min. Pa jaz pametna seveda :zmeden: hodim na WC in nazaj v posteljo....... Čez pol ure pa mi je bilo že celo telo premajhno in sem skočila pod topel tuš, ker nisem mogla zaspati. Grem nazaj v posteljo, pa še vedno to nadležno zbadanje.
In sem šla v sestersko sobo in rekla naj me dajo na CTG, ker mislim da imam popadke. CTG-NIČ!!!!!! Sem potem začela sitnariti, naj me pregledajo, ker mene tolk boli (pa me ni!!!!) :ups: !!!! In glej ga čudesa- odprta sem bila že celih 5 cm:zmeden2:!!!!!! Potem so mi po hitrem postopku predrli vodo in me spakirali v porodno sobo.
Ob polnoči sva z :love: prispela v porodno, ob 2.41 pa se je že rodil najin Kristjan. Bil je ovit v popkovnino in je bil zato že cel moder, ker ni dobil dovolj kisika. Hvaležna sem vsem, ki so bili v porodni in rešili najinega sončka :rozica::rozica::rozica:
Takšna je bila moja izkušnja. Vsem, ki vas to še čaka: NIČ STRAHU!!!!! BOLEČINA NI TOLIKŠNA, DA JE ŽENSKA NE BI PRENESLA, NA KONCU VSEGA PA DOBITE NAJLEPŠE DARILO NA SVETU-SVOJEGA OTROČKA!!!!
Lep pozdrav vsem in upam, da me niste pozabile!!!!! Nena, Jani in Kristjan v 9nebesa
Neposredna povezava do sporočila: 1
22.6.2005 22:42:17   
**Petra**
Hvala bogu, da se je vse dobr končalo. Zdej se pa le veselo cartajte. Res je otročiček najlepše darilo, ob katerem mamice pozabimo na vse bolečine!!!!

Tebe so šele 10. dan po roku zadržali? Jst sm notr ostala že 6. dan!!! Ta dan mi je bil najdaljši in najbolj dolgočasen v celi nosečnosti!!

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.6.2005 22:45:59   
HuAnita
Samo, da je mimo, ne?:rozica:
Upam, da se zdaj že veselo cartate, pa da prideš kmalu na resničnostno srečanje forumovk v park v Celju.

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.6.2005 22:49:21   
Seven*
Mene pa zanimajo izkusnje s samo porodnisnico. Zaenkrat je namrec moj favorit. :)

Pa cestitke seveda vsem!!! :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.6.2005 22:49:34   
rainbow
čestitke:darilo::rozica::darilo:

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.6.2005 22:53:10   
mtd
uuuu, bravooooo!!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo:

a da je v CE tak zanič ctg? meni je pred letom lepo kazal popadke:)-, pa so tudi bili resnični, drugače pa sem zelo zadovoljna s CE porodnišnico, sem pa bila v nadstandardni sobi, ker je bilo vse polno. Prijazno osebje, vse super!!!
ej, Seven, a ti si tud s Celjskega????

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.6.2005 22:53:17   
NENAJANI
Ej, Seven ti povem da naslednjič, ko bom šla rodit ne bom niti 2x pomislila kam. Grem naravnost v Celje!!!!!
Sestre so bile res super prijazne, hrana je sicer obupna, ampak to je bolnica in ne hotel!:)-

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.6.2005 22:54:37   
Seven*
Hrana je zadnje kar me skrbi. Res!! Pa tud izgled sob. Samo da je osebje cool!

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.6.2005 22:55:09   
Seven*
MTD jaz sem iz MB. :)

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.6.2005 23:00:30   
mtd
a tako, no potem pa dobrodošla, Seven, ko boš prišla k nam povit svojo drugo štručko!!!!!
jaz sem tudi zihr, da, ko/če bomo imeli še enega, grem spet v CE, res, še čistilke so prijazne!!!
pa so me ful strašli, češ da so sestre grozne ...
mogoč kako naletiš, jaz se nimam nad čim pritoževati
lp

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.6.2005 23:05:30   
soncece24
Seven, zakaj pa ne greš na ptuj? Jaz sem od tam same lepe zgodbe slišala.

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.6.2005 23:12:33   
iva01
ko bi le moja porodna izkušnja bila tako vredi oziroma hitra,čestitam:bravo:, ja sem tud slišala da je na ptuju vredi porodnišnica, jaz sem sicer rodila v lj im mi je tam blo super

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.6.2005 7:39:44   
mia-1
Hoj
Jest bi tud neki povedala za celjsko porodnisnico:po moje je gor na oddelku pokvarjen ctg ker tud men ni nic kazal popadkov-me je tko bolelo da sem mogla predihavat pa je zdravnica rekla kaj si grem da to se ni to, pol me je pa pogledala sem bla pa 8 prstov odprta.Drugace so pa sestre na oddelku za otrocnice in zgoraj na patoloski nosecnosti ful prijazne, babicam pa itak kapa dol- vsaj v mojem primeru.Edina slaba izkusnja je bila z eno nocno sestro, ki skrbi za novorojencke.Zelo neprijazna.LP

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.6.2005 7:43:05   
ZARA
Čestitke še 1x Nena!!!
Mal te pogrešamo...

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.6.2005 8:08:20   
pika74
Eeeeej :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 15
23.6.2005 8:58:24   
cmokec
Čestitke mladi družinici :bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 16
23.6.2005 9:28:16   
monči
čestitke in veliko veselja v troje!:bravo::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 17
23.6.2005 10:54:37   
brbra
Bravo za novega škratka:bravo:Mamici pa :rozica:
Pa še ena taka ki ni vedela da ima popadke, samo pri meni pa jih je ctg ful kazal jaz pa sem se smejala:)-
Me je doktor vprašal če sem zadeta:zmeden2:ma ne bi vedla:)-

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 18
23.6.2005 11:47:49   
soseda
Čestitke NeNAJANI:bravo::bravo::bravo::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?