NENAJANI -> MOJA PORODNA IZKUŠNJA!!!!!!!! (22.6.2005 22:37:42)
|
Končno sem se prikopala do računalnika... Ker sva se odselila in še nimava PC-ja sem morala to obaviti pri tašči. No v glavnem takole je bilo pri meni: 9nebesa 6.6. v ponedeljek okrog devete zjutraj so me sprejeli v porodnišnico Celje, ker sem bila pač 10 dni čez rok. Sledila sta CTG in pregled, ki sta bila normalna in nič še ni kazalo na porod. Preživela sem lep in sončen dan v bolnici :(( in cel dan se na CTG-ju ni pokazalo nič!!! Okrog devete zvečer pa me je začelo zbadati v križu. Ko je prišla sestra še zadnjič pogledat v sobo je rekla naj jo pokličem, če bom imela popadke. Sem jo pač vprašala, kako popadki izgledajo in mi je odgovorila, da popadki bolijo in jih ne bom sfalila!!!! PA JA!!!!!!!!!!!:zmeden: Ob desetih zvečer sem zopet hotela iti na CTG, ker se mi je to rahlo zbadanje ponavljalo na 5 min. Ampak CTG ni pokazal NIČ!!!!! So me poslali nazaj v posteljo, češ to ni to, da me samo križ boli od postelje!!!! Ob enajstih pa se je začelo ponavljati na 3 min. Pa jaz pametna seveda :zmeden: hodim na WC in nazaj v posteljo....... Čez pol ure pa mi je bilo že celo telo premajhno in sem skočila pod topel tuš, ker nisem mogla zaspati. Grem nazaj v posteljo, pa še vedno to nadležno zbadanje. In sem šla v sestersko sobo in rekla naj me dajo na CTG, ker mislim da imam popadke. CTG-NIČ!!!!!! Sem potem začela sitnariti, naj me pregledajo, ker mene tolk boli (pa me ni!!!!) :ups: !!!! In glej ga čudesa- odprta sem bila že celih 5 cm:zmeden2:!!!!!! Potem so mi po hitrem postopku predrli vodo in me spakirali v porodno sobo. Ob polnoči sva z :love: prispela v porodno, ob 2.41 pa se je že rodil najin Kristjan. Bil je ovit v popkovnino in je bil zato že cel moder, ker ni dobil dovolj kisika. Hvaležna sem vsem, ki so bili v porodni in rešili najinega sončka :rozica::rozica::rozica: Takšna je bila moja izkušnja. Vsem, ki vas to še čaka: NIČ STRAHU!!!!! BOLEČINA NI TOLIKŠNA, DA JE ŽENSKA NE BI PRENESLA, NA KONCU VSEGA PA DOBITE NAJLEPŠE DARILO NA SVETU-SVOJEGA OTROČKA!!!! Lep pozdrav vsem in upam, da me niste pozabile!!!!! Nena, Jani in Kristjan v 9nebesa
|
|
|
|