katy83
|
ooooooo, čveke. Bom kar s komentarji začela, drugače bo spet doooooooolg post. No, če katero zanima, sem kar ok, snega imam poln kufer, imam novo frizuro in v soboto sva se z dragim odločila, da greva vseeno v Graz. Pikica10 - tudi meni prsti zatekajo, večinoma zjutraj, pa glavoboli me tudi dajejo občasno. Sem gin. povedala, pa je rekla, da za otekanje ni take sile, ker je res bolj malo, pa da naj si masiram dlani v smeri proti prstom. za glavobole pa sem sama ugotovila, da me verjetno nizki pritisk daje, pa spijem čisto malo kave , pa je ok. Kepica - ojoj, se mi kar smili. Ampak tudi jaz sem mnenja, da verjetno v porodnišnici že vedo kaj delajo. Upam, ker grem jaz tudi v Mb porodnišnico. Res pa je zdaj nam lahko govorit tu, pa bit pogumene, bogica pa se matra. Sonček85 - tebi pa resnično hvala za informacije o Kepici. jaz ji ne upam niti več sms-a poslat, da ji ne bi gnjavila. Pozdravi jo lepo. Ela - naša obveščevalka je Cojka, tak da kr njej ZS pošlji, pa ti bo dala svojo številko. Nincy29 - porodniško nadomestilo ni isto kot starševski dodatek, če sem prav razbrala, ko si Tropical napisala. Če pa sem kaj zabluzla, pa se opravičujem. Cojka - imam jaz tudi občutek, da bomo letos iz bund prešaltali na kopalke. Pa držim pesti, da dobiš regres. nakazilo za paket - streptokok - meni je tudi čisto mimo, da se tako cene razlikujejo. lija34 - meni so rekli, da ko stopim v 36.teden, da moram začet gibe štet. nax05 - upam, da čimprej steče hranjenje in da Tai pride domov. Se mi kar smiliš, ko non stop letaš sem in tja. Aglaia - ja, fajn smo Mariborčanke to vreme začarale. Vsem s težavami želim, da čimprej minejo ali se vsaj oblažijo. Vse, ki ste imele preglede . Zdaj pa se spravim k likanju, pa tv zraven.
|