NATAŠA35
|
u kaka debata takole, odvisno je od posameznice posebej, kdaj bo imela otroka, jaz sem zase že vedela, da bom imela veliko družino ...prvega sem imela pri 22-tih, drugega pri 25-tih tretjega pri 29-tih, tega pa bom imela pri 35-ih in mi ni žal za to...čeprav me vsi čudno gledajo, ker sem čudna, da bom imela 4 otroke, se sploh ne sekiram...nikoli pa nisem svoje mame obremenjevala z varstvom otrok, razen če mi kateri zboli, pa ne morem dobiti dopusta, na bolniško sem šla samo 1x zaradi otrok, zaradi sebe nikoli, saj vsi zaposleni nimajo toliko otrok kot midva z mojim skupaj ...privoščila sva si marsikaj in to z otroci vred, nikoli jih nisem zapostavila, vedno so bili z nama... imam pa prijateljico, ki ji je mama kuharca, oče ji je otroke prevažal naokoli, ona pa je naokoli hodila, zame to ni mama, pa me lahko kregate...če pa gledam od bratranca punco, ki je pri 31-tih prvič postala mama, pa moram reči, da sem bila jaz bolj samozavestna in pogumna, kot pa ona, ne rečem, da ste vse tudi take...še vedno ste pred njo ...meni tudi ni bilo na prvem mestu ne kariera, ne štalca, ne denar, ampak družina in nekaj najlepšega je, če ti otrok reče, ti si najboljša mama, ali če te objeme, se ti nasmehne, se vse poplača.... ok, ne bom več morila, vročina vidim, da nisem edina, ki jo to matra...jaz sem moram vedno sleči, če hodim po trgovinah in imeti malo vode s sabo, ker mi kmalu prevroče rata in pa slabo... sem bila včeraj v pikapolonci, pa sem se čudila enemu paru, ki mu je hotela prodajalka vse živo prodat , pa se njej še ni nič poznalo ...jaz moram kupiti še kak zimski pajacek, pa vozek, pa previjalke - vsaj pet, jaz imaš še tiste stare pa so prevelike, pa kovterček in imam vse poštimano....za domov pa bo po moje v belo rdeči kombinaciji, samo še ne vem...