|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
24.2.2010 10:31:12   
tintin
jaz pa glede starosti mamic mislim takole: vsak po svoje, tudi odvisno od življenjske poti, želja, ciljev...obeh partnerjev. Midva sva bila ob rojstvu prvega stara 27 in 31, zdaj sva pa 2 leti in pol starejšauser posted image Želja po otrocih se je pri meni prebudila nekak po 25, prej sem študirala (no magisterij sem končala na prvi porodniški), potovala,....Mi je pa lepo zdaj, tako kot mi je bilo prej....samo na drug način. Potovanj in podobnih zadev je občutno manj (predvsem zaradi denarja), so pa druge vrste zadovoljstva.

Kepica...če je otroček živahen in tvoj trebuh raste je ziher vse ok.

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
24.2.2010 10:31:37   
nejanejc
Hejla,

jst sem tud pol ze stara za prvega otroka, cez 30.. Prej ni blo pogojev, takih al pa drugacnih, zelja je bla, amapak to ni glih dovolj...

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
24.2.2010 10:41:01   
babyloverka
IZVIRNO SPOROČILO: nejanejc

Hejla,

jst sem tud pol ze stara za prvega otroka, cez 30.. Prej ni blo pogojev, takih al pa drugacnih, zelja je bla, amapak to ni glih dovolj...



nisi stara, kdo pa je to rekel?
jaz se opravičujem če sem katero užalila, sploh nisem mislila tako. poanta tega kar sem rekla jaz je bila, da se ene v mlajših letih zrelejše od katerih stajerših in da je prav da se vsak sam odloči kdaj bo imel otroka saj vsak pri sebi najboljše ve kako in kaj.
res nisem mislila da je katera stara, sploh pa ne prestara. če ste ve čutile da je prav da počakate do 30 leta to vsekakor podpiram, jaz sem to pač začutila prej in hvalabogu imam tudi redno službo in streho nad glavo ter vredu partnerja tako da je to to.

_____________________________

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
24.2.2010 10:48:37   
nejanejc
ne, nisi me užalila :) Sama sme si otrok zelela, ampak prej kot po 30 ni blo pogojev... No, takih, ki bi si jih za otroka zelela.

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
24.2.2010 11:00:40   
ela24
Ojla!

Evo mene iz pregleda. Čeprav je z user posted image menda vse vredu sem kar slabe volje. Čeprav so mi v bolnici skoz merili krvni sladkor in je bil vedno ok, moram še enkrat na test z glukozo in pa kao na dieto.user posted image Nič več mi ni jasno. Rekli so mi samo dieta. Nič, kaj lahko jem, kaj ne ipd. Tako, da se mi itak ne sanja. Enkrat sem imela sladkor 7,7 in zdaj mi zaradi tega morijo.
Ne vem, zakaj se mi zdi to pretirano...
Niti nisem izvedela, koliko bi naj bil user posted image težki, ker ko so mi zadnjič v bolnici merili je imel 2240g, danes mi je rekla 2000g. Ampak da ona vedno manj izmeri, ker ima drugačne nastavitve. Tako, da si bolj težko primerjam, koliko bi naj imel dejanskouser posted image

Naslednji pregled imam 10.3., na teži sem vse skupaj pridobila 0,7kg.

Nisem pa še nič dobila napotnice za porodnišnico. Edino da moram na nek test za hepatitis. A to ste vse morale it, ali kako je s tem? Pa seveda spet tisto ogabno glukozo pituser posted image
Obrnjen je na glavico, ampak jaz na ultrazvoku ne vidim nič. Ali ima tako slab ultrazvok ali pa jaz nimam pojma.

Kar se pa tiče pripravljenosti za otroka. Tudi jaz lahko rečem, da sem si ga pri 23 že želela. Žal nam ni takoj uspelo, tako da me sedaj vleče že proti 25user posted image Je pa ziher razlika, če imaš ti že nekaj let partnerja, s katerim skupaj živiš in se lahko zaneseš nanj, če imata oba službe in rešen stanovanjski problem.
ker danes je pač tako, da upoštevamo cel kup stvari ko se odločamo za user posted image . Eni imajo pač prej izpolnjene pogoje, drugim se zaradi študija ali česa drugega pa lahko precej zavleče.
Da bi pa rekla, da imam občutek, da bom zaradi tega prikrajšana..Ga nimam, zaenkratuser posted image
Sem pa res že nekaj let bolj taki tip, da nisem neki fen divjega nočnega življenja. vedno sva dosti hodila okoli, potovala. Tako, da marsikaj še bova, nekaj bomo pa tudi prilagodili. Bomo pač hodli par let k sosedom na morje, ko pa malo zrastejo, pa bomo šli tudi kam dalje.
Imam pa tudi srečo, da sta obe babici blizu in komaj čakata, tako, da kak kino večer si bova ziher lahko privoščila. Nisem pa pristaš, da bi babice vzgajale otroka in bi to bilo preveč, ampak tu pa tam, pa ziher paše.

Uh sem se načvekala. Zdaj bi pa mogla za diplomo delat, pa kuhat,pa ...bom šla kar eno urco ajatuser posted image

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
24.2.2010 11:12:26   
nizy
uuufff  kakšna debata user posted image user posted image
jaz sem se poročila pri 18-ih , prvo pupo dobila pri 21-ih, drugo pri 26-ih, tretjo pa 28-ih, no četrta bo pa pri 31-ih , ker  tudi jaz praznujem 23.4 rojstni dan , PDP mam pa 27.4user posted image user posted image user posted image

si pa ne predstavljam , da bi zdaj šele  prvega otoka imela user posted image ,..... sva pa res zelo mlada začela , pa takoj stanovanje kupila , takrat so bili popularni krediti za mlade družine , no sva ga tudi že izplačala user posted image user posted image user posted image , .....kar se pa tiče službe za nedločen čas , user posted image jo je 15 let imel v eni firmi , ker pa zaradi  odnosov v firmi ni zdržal več, si je poiskal drugo in zdaj že 2 leti  dela samo pogodbeno, kar nama spet ne paše  ne dobiva kredita za večje stanovanje user posted image ,.

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
24.2.2010 11:12:41   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: ela24

Uh sem se načvekala. Zdaj bi pa mogla za diplomo delat, pa kuhat,pa ...bom šla kar eno urco ajatuser posted image


user posted image  user posted image  user posted image  ha ha ha, super odločitev!

kdaj pa greš spet delat glukozni test? to je pa res brezveze ... mene je tudi še vedno strah, da bi mi kaj s tem cukrom težili, čeprav je bil 100-gramski ogtt okej.

a se še kateri dogaja, da je nehala pridobivat težo? meni je tako 'lepo' šibala gor, zdaj se je pa v zadnjem mesecu čisto ustavilo. upam, da je vse okej. user posted image  no, saj imam v četrtek pregled, pa bom vidla.   

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
24.2.2010 11:16:33   
nizy
aja, pa men je tut ful vroče , hodim v kratkih rokavih in bundi , ...smo šli zvečer mal po trgovinah , sm tko zakuhala , da bi naraje še tisto bundo v BC dol dala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
24.2.2010 11:20:29   
katy83
ojla punce.

No, danes pa sem že bolje. user posted image  
Vidim, da se vas kar večina strinja z menoj glede "folka", tak da hvala. user posted image

Ker je moj dragi še danes doma, bom čas izkoristila za njega, pa nekaj že v sobici za user posted image  dela, tak da grem jaz tudi še nekaj zadnjih cotik dat prat, popoldan pa imava še zadnjič MŠ. user posted image

Jutri pa se pripravite na moje komentarje. user posted image  oziroma na branje romana. user posted image

lep dan vam želim.
Katy

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
24.2.2010 11:58:22   
tropical
Jaz se tud nikoli nisem predstavljala da bom imela otroka pri 31, ampak kot je rekla nejanejc ni bilo pogojev, takšnih in drugačnih. Tud jaz bi raje imela pri 22 no tam okrog. to je bila moja zelo velika želja, ki sem jo imela takrat, ampak če ni možnosti ne moreš. Vedno sem  si želela da bi mela veliko družino, ampak pota peljejo že tako, da verjetno to ne bo mogoče. En ss je za mano in sedaj sem se bala kako bo s to nosečnostjo ali bom dočakala 9 mesecev, ali bo use uredu.
Leta tečejo, ma pri  40  jih pa ne bom mela, ker mislim da bom že prestara . Tako da  bomo verjetno ostali kar pri dveh, če se stvari ne obrnejo na boljše.  Delo, pa še kaj zraven.


(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
24.2.2010 12:04:21   
tropical
katy meni govorjio prijateljce skoz naspi se sedaj, ker pol bodo nočne. Pa kot da jih sedaj nimam, ker moj 2,5 letnik ne spi ponoči in sva skoz ponoč zunaj neki časa preden zaspi.
Tako da ne oziraj se na tiste besede. Jaz sem full uživala v 1 nosečnosti, še posebno pol ko se je otrok rodil.

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
24.2.2010 12:24:41   
amelie
Meni mama in tašča obe pravita, da nikoli prej in pozneje nista imeli toliko časa in tako pospravljenega stanovanja kot pri prvem otroku user posted image  

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
24.2.2010 12:29:05   
nizy
a je katera že nabavljala povijalne pleničke , sm včeraj v BC njadla ampak ena stane 2.09€, so mogoče kje ceneje user posted image user posted image

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
24.2.2010 12:36:37   
amelie
Jaz sem jih ravno v BC kupila, tiste, ki so v rumeni, zeleni, modri in roza barvi, samo ne vem, koliko stane ena. Drugje jih niti videla nisem do zdaj.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
24.2.2010 12:46:52   
*m*o*j*c*a*
hehe ktera debata je zdej..user posted image nam vsaj dougcajt ni..user posted image user posted image
js se čist strinjam da je popolnoma od osebe odvisno kdaj se odloči za otroka..in smo si tut full različni..npr.js sem si skoz želela bit mlada mamica..in se mi je pri 22ih zdelo čist kul, da bom že mela svojo prvo bejbiko..ene npr. pa niso za to..in ni to nč narobe..sej to je res še mladost..včeri me je tista izjava pogrela sam zato, ker je blo slišano tk, kao da ko maš otroka pa ni več uživancije..kar ni res..tolk svobode za letanje okol res nimaš, sam lahk pa glih tk uživaš na polno..odvisn pač kak si urediš vse skup..vsaka ženska pač ma svoje obdobje ko začuti ta materinski čut..user posted image ene prej, ene kasnej..mal noro se mi sam zdi, da ene zvezdnice še pr 45 al pa čez kr tuhtajo, da bi še kej mele..zadnjič je celo za madonno neki pisalo..user posted image ok, sej lahk da si mediji kej zmislijo, sam pr njej nikol ne veš..sam tile zvezdniki tk lahk vse, ker majo pač dnar..men se zdi, da je nosečnost pr 40 že kr tvegana, kaj šele pr 45 al pa več..ne rečem za tiste, ki se velik let trudijo in jim pač takrat rata..

_____________________________

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
24.2.2010 12:49:51   
Anonimen
Pozdravljene user posted image !

Včeraj smo imeli pregled, naša user posted image je pridobila na kilaži, ima okoli 1700g, tudi zrasla je. user posted image user posted image user posted image Pregled sem imela popoldan, pred pregledom sem se pa nabasala pudinga in pila vročo čokolado. Skoraj so me že poslali na glukozni test, ampak HB so prej vprašali če sem pojedla kaj sladkega pred samim pregledom. Merila je tudi S/F, in namerila 31. Dobila sem 2 napotnici, eno za porod, drugo za ctg v porodnišnici. Dali so mi tudi vse izvide, da jih vložim v MK in še tabelico kjer naj vpisujem gibe (10 v 12 urah). V 3 tednih sem se zredila za 2,7 kg, sestra je kar zavila z očmi, ginekologinja pa se je samo smejala moji izjavi, da se krofom pač nisem mogla upreti. user posted image user posted image user posted image
Delala mi je samo uz, ginekološkega pregleda ni bilo, škoda. Saj me v nožnici al kak bi rekla čudno ščipa, ne morejo pa to biti brce saj ima naša user posted image glavico spodaj. user posted image Ščipati pa me je začelo šele danes. Ima še katera takšno težavico s tem ščipanjem?

Joj, tud mene kuha, vroče mi je nonstop, sploh se ne morem ohladit.


  Malenaa89(20)Marjeta na DR. Polju(1. ,0. )user posted image   +11,2 17.03.

Pa še vprašanje:

Se je katera odločila spisati Porodni načrt?

user posted image za vse s težavami!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Di_Di za poroko!



< Sporočilo je popravil Malenaa89 -- 24.2.2010 12:51:22 >

(odgovor članu amelie)
  Neposredna povezava do sporočila: 3591
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
24.2.2010 13:02:29   
tintin
Jaz imam za vsak slučaj 2 povijalni, čeprav v Kranju takoj po rojstvu pogledajo kolke in takoj izveš ali je treba na široko povijat ali ne.

Amelie
: meni se je teža ustavila že od zadnjega pregleda, saj od 27t nisem pridobila nič.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
24.2.2010 13:31:02   
tropical
IZVIRNO SPOROČILO: amelie

Jaz sem jih ravno v BC kupila, tiste, ki so v rumeni, zeleni, modri in roza barvi, samo ne vem, koliko stane ena. Drugje jih niti videla nisem do zdaj.


V pikapolonici jih tud majo, sam jaz cene nisem gledala, ker mam to od treh let nazaj že doma.

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
24.2.2010 13:38:22   
photo
OMG kok ste se načvekale... še dobro, da sem v službi že vse poštimala (moj predzadnji dan) in sem si lahko 'privoščila' zdajle 2-urno branje foruma. Sej me kar oči pečejo...

Ah, leta, ja. Moj bo zdaj prvi otrok, pa sem ŽE 33. In si NE predstavljam, da bi ga imela pri 22-ih. Takrat sem komaj 4.letnik faxa vpisala. In potem, se je študij mal zavlekel, pa mal je blo treba sveta vidit, pa pol niso ble rešene stanovanjske zadeve, pa službe od nikoder in je starost kar hitro narasla na 30. Pol je pa sledila ena ponesrečena nosečnost in je bilo takoj spet leto okrog. S tem je tako, kot je ena že napisala. Vsak zase ve, kdaj je najbolj primeren čas.

Drugače pa, ali ste v službi pripravile kakšen prigrizek, preden ste odšle? Jaz bi ga jutri, sam se mi ful ne da s tem ukvarjat, ker sem se že 10 dni nazaj, ko sem imela rojstni dan... Mogoče bi pa sam kakšne tortice kupila?

Tortice --> včeraj ugotovila, da imam nenormalno kruto pot do doma iz službe, saj grem mimo 4 slaščičarn. Najprej mimo Platoja, potem Zvezda, potem Slon in še Dobnik. Zame je še toliko huje, ker sem na insulinu in naj ne bi pretiravala z vnosom cukra. Oh, ja....

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
24.2.2010 13:47:24   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: tropical

IZVIRNO SPOROČILO: amelie

Jaz sem jih ravno v BC kupila, tiste, ki so v rumeni, zeleni, modri in roza barvi, samo ne vem, koliko stane ena. Drugje jih niti videla nisem do zdaj.


V pikapolonici jih tud majo, sam jaz cene nisem gledala, ker mam to od treh let nazaj že doma.



jaz jih mam tut še doma ,. sam so še tiste tastare , k sm jih mela 9 let nazaj metrske in rabiš pol ure za par povijalnih speglat,.....jaz bi zdaj samo ene par novih nabavla ,ker so krajše pa ožje kot tastare .... do zdaj še nobena pupa ni imela kolkov 1a, je bilo zmeraj potrebno povijanje user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
24.2.2010 13:50:47   
tropical
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

IZVIRNO SPOROČILO: tropical

IZVIRNO SPOROČILO: amelie

Jaz sem jih ravno v BC kupila, tiste, ki so v rumeni, zeleni, modri in roza barvi, samo ne vem, koliko stane ena. Drugje jih niti videla nisem do zdaj.


V pikapolonici jih tud majo, sam jaz cene nisem gledala, ker mam to od treh let nazaj že doma.



nizy tud jaz mam one ta dolge k morš spodvihavat,  samo po eni strani so mi bile boljše, ker te so nekam kratke ta nove.

jaz jih mam tut še doma ,. sam so še tiste tastare , k sm jih mela 9 let nazaj metrske in rabiš pol ure za par povijalnih speglat,.....jaz bi zdaj samo ene par novih nabavla ,ker so krajše pa ožje kot tastare .... do zdaj še nobena pupa ni imela kolkov 1a, je bilo zmeraj potrebno povijanje user posted image


(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
24.2.2010 13:57:33   
NATAŠA35
u kaka debata user posted image user posted image

takole, odvisno je od posameznice posebej, kdaj bo imela otroka, jaz sem zase že vedela, da bom imela veliko družino user posted image user posted image ...prvega sem imela pri 22-tih, drugega pri 25-tih tretjega pri 29-tih, tega pa bom imela pri 35-ih in mi ni žal za to...čeprav me vsi čudno gledajo, ker sem čudna, da bom imela 4 otroke, se sploh ne sekiram...nikoli pa nisem svoje mame obremenjevala z varstvom otrok, razen če mi kateri zboli, pa ne morem dobiti dopusta, na bolniško sem šla samo 1x zaradi otrok, zaradi sebe nikoli, saj vsi zaposleni nimajo toliko otrok kot midva z mojim skupajuser posted image user posted image ...privoščila sva si marsikaj in to z otroci vred, nikoli jih nisem zapostavila, vedno so bili z nama...

imam pa prijateljico, ki ji je mama kuharca, oče ji je otroke prevažal naokoli, ona pa je naokoli hodila, zame to ni mama, pa me lahko kregate...če pa gledam od bratranca punco, ki je pri 31-tih prvič postala mama, pa moram reči, da sem bila jaz bolj samozavestna in pogumna, kot pa ona, ne rečem, da ste vse tudi take...še vedno ste pred njo user posted image user posted image ...meni tudi ni bilo na prvem mestu ne kariera, ne štalca, ne denar, ampak družina in nekaj najlepšega je, če ti otrok reče, ti si najboljša mama, ali če te objeme, se ti nasmehne, se vse poplača....

ok, ne bom več morila, user posted image user posted image


vročina vidim, da nisem edina, ki jo to matra...jaz sem moram vedno sleči, če hodim po trgovinah in imeti malo vode s sabo, ker mi kmalu prevroče rata in pa slabo...

sem bila včeraj v pikapolonci, pa sem se čudila enemu paru, ki mu je hotela prodajalka vse živo prodatuser posted image , pa se njej še ni nič poznalouser posted image ...jaz moram kupiti še kak zimski pajacek, pa vozek, pa previjalke - vsaj pet, jaz imaš še tiste stare pa so prevelike, pa kovterček in imam vse poštimano....za domov pa bo po moje v belo rdeči kombinaciji, samo še ne vem...


_____________________________

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
24.2.2010 14:04:02   
tatly
mi ne dela netuser posted image user posted image user posted image sem kot izgubljena ovcka-mam pa vsaj malo volj pospraavljenouser posted image in cotike so ze skoraj vse oprane za novo clanicouser posted image user posted image se likanje in bo.

_____________________________

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
24.2.2010 14:26:14   
Bobek75
Živjo,

amelie - meni so se ustavili kg, od 29 do 32 t sem šla pol kg dol. user posted image user posted image pa vsaka po cca. 30 dkg goruser posted image , tako, da ni panike. Mi ni jasno, kako se nisem zredila, ker večinoma ležim, pa še krofi so bili vmes veliko na jedilnikuuser posted image .

leta - mi smo imeli prvega user posted image pri 26/27. Do takrat sva oba diplomirala, imela službe in za silo tudi streho nad glavo. Ampak tudi pri 20 ni slabo imet user posted image .  Ko ima user posted image 15 let in ti 35, ga/jo lahko spremljaš na žureuser posted image .

delo z otroki -  itak, da si ob tem, ko imaš otroke, nekoliko omejen pri vseh aktivnostih. Naprimer se za kaj zmeniš, pa ti ravno eden user posted image zboli. Ampak odkar imava user posted image , se mi še ni pripetilo, da bi obžalovala odločitev za user posted image - zato pa čakamo sedaj 3 in 4 (no 4 nismo imeli v načrtu, ampak jo dobimo gratisuser posted image ). Pa z user posted image se da veliko prepotovat in videt. No, kakšna Tajska, Indija,... prvih nekaj let odpade, ampak mene v kakšno eksotiko ne zvlečeš niti, če sem samauser posted image . Pa šotorjenju se tudi nisva odpovedala, samo večji šotor sva kupila.
Pa user posted image so ful dober izgovor za 35-letnico na toboganih. Tako, da če vidite kakšno ne zelo mlado mamo, ki spremlja svojo jezno 6-letnico na tobogan, sem to jaz in moja mlajša, ki se me otepa, da je dovolj velika, da gre sama na tobogan in jaz, ki ji prišepetavam, da jaz to vem, ampak, da sem jaz prestara za med mularijo na toboganih in da naj mi proooosim pusti, da grem z njouser posted image .

luna - če je še katera podvržena luninim vplivom pozor, v nedeljo je luna, tako, da čimveč počitka in čimmanj jezeuser posted image .

Lepo bodite!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
24.2.2010 14:31:36   
memole
Ejla!

Kako kej?
Kaj počnete?

Jaz sem ok danes,sam ta vročina me pa še vedno daje kot bi bila v menopavzi!user posted image user posted image user posted image
Drugače me pa v zimskem času vedno zebe in morem imet najmanj 30 stopinj v stanovanju!user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem Laro imela pri 22 se nama je pa ponesrečilo oz nisva načrtovala nama pa ni žal čeprav sem bla jaz takrat brez službe,stanovanje je blo od firme koder je moj delal,pa tudi pretirano okoli po svetu nisva hodila,bi šla marsikaj pogledat sam cene so take da te na rit vrže nimam pa neke hude želje oz niti nisem imela nekih hudih želj da bi pa jaz zdej najprej rada pol sveta videla potem pa bomo vidli naprej!Rekla sem si da bi prvega otroka imela pri 25 pa nismo dočakali do takrat je prišla prej!Zdej bomo imeli še enega pa čeprav v podnajemu ker svojega stanovanja nimamo,na obali je pa težko pridet do stanovanja če nimaš zelo dobre plače saj je kredit potem zelo majhen in za tisti denar še ene stare barake ne dobiš!Za neprofitno se pa lahko pod nosom obrišeš!
Vsak pa sam zase ve kdaj je pravi čas za otroka!user posted image

No danes sem dobila odločbo za porodniško in paket oz denar!
Na porodniško grem 3.4. do 16.7 2010 in mi zdaj ni nič jasno,a ni porodniška eno leto?
Zakaj za vraga samo do 16.7.2010?
A mam samo jaz tako al ma še kera od vas porodniško samo za par mesecev v tem letu?



_____________________________

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?