Anonimen -> RE: Aprilčice 2010 - 2. del (23.12.2009 13:46:03)
|
Hej punce. Danes pa ste malo bolj mirne z odgovori in se ni 5 strani od jutra. Pridne [sm=bravo.gif] Cojka, javi kako je blo na morfologiji! Natasaxy kot sem napisala ze DiDi, midva sva vzela kredit in trenutno tak obrok, kot imava najemnino, tako da ne bo nobene razlike v skupnem dohodku. So nama pa starsi nekaj dali in nekaj posodili. Imajo pa njegovi starsi ogromno hiso v Dravljah, ki se bo kmalu prodajala, moji pa ogromno stanovanje v Bezigrajskem dvoru, ki je tudi veliko vredno. Tako da se ne sekirava, da bi mogla res 20 let odplacevati kredit. Mislim, da bova prej odplacala. Sploh ko bom sla jaz v sluzbo po porodniski in bova dvignila obrok odplacila. Sva se kar nekako sprijaznila s tem, da ta denar dava stran pa mir. Je pa res ogromno stanovanje. Pa se novo je. No, pa najino, to je najbolj pomembno!! [sm=jezicek.gif] DiDi saj meni se ni treba opravicevati, nisem nic rekla o narkomanih. In se cist strinjam s tabo, da vcasih res dobijo ta obcinska stanovanja kaksni taki, ki si jih en zasluzijo. Prvic pa slisim, da bi se narkomanom dalo kaksna stanovanja. V LJ sem skoraj ziher, da Jankovic tega ne dela. On prodaja Celovske dvore po 3500 na kvadratni meter za eno grdo blokovsko naselje. Eh, brezveze. Saj ni vazno v kaksnem raste dete. Otrok za sreco ne rabi svojega nadstropja v hisi, ce mene vprasas. Pa ja Primorke, dajte se kaj dobivat pa slikice sem nalimajte. Da vas malo spoznamo [sm=smiley1.gif] Aja, se glede fotografa. To je tako zelo poceni, da bi se jaz sla. Jaz ti to priporocam, ker to je res poceni. Kje si to nasla? A imajo kaksno spletno stran? Getreal saj se mi je zdelo, da si pol-pol. No, naslednjic mores priti. Je bla vceraj tudi Pupa. One je tudi 50-50 [sm=jezicek.gif] Sem pa cist pozabila, da je tvoj sportnik. Potem pa itak ni cudno, da se mu ze mesa ob smuckah. Cakaj, da mala zacne s kolesom pa rolerji pa skiro. Pa potem odbojka pa rokomet pa aerobika pa ... hehe [sm=smiley36.gif] Ela23 jaz te cist stekam. Vidva le bodita na svojem in pocasi si boste ze tako ustimali, da bo za vse dovolj prostora. Midva bi tudi lahko sla k njegovim in tasca velikokrat rece, da ne bosta vec dolgo mogla biti sama v taki veliki hisi, ampak jaz grem res rajsi pod most v skatle zivet. Pa je tasca cist sprejemljiva, ampak mi je super, da bo vsaj 10 km stran. Pa moja mami tudi. Ampak ona itak nima casa za nic. Je se mlada pa veliko dela pa se predava zraven in vcasih nima casa niti za svojega moza, kje sele zame pa za mojega. Tudi za vnukico po moje ne bo glih take drame. Ko bo prisla na obisk bo, drugace bo pa mir. Tasca je pa v penziji in ima veliko prevec casa [sm=smiley36.gif] Aprilcica10 jaz sicer nikoli nisem zivela v hisi, je pa moj in vedno rece, da je s hiso samo delo in stroski. Ampak je pa vajina in vasa mala druzinica bo notri zivela in zato se vcasih marsikaj lazje pretrpi. Glede prstanov pa res, kot je rekla tudi Marjanaj, Mocnik je kar poceni. Zlatarna Celje je dosti drazja. Vama priporocam, da gresta malo pogledat se v kaksno drugo zlatarno pa bosta imela priblizno sliko o ceni. Sicer je pa tako, ce vama zdaj zmanjka si kupita neke bolj simbolicne rinke (oziroma sploh ni treba, da je prstan. Moja kolegica je svojemu mozu uro zapela na roko kot simbol, ker on pac ne nosi. Lahko mu das karkoli svojega in on tebi, to je bojda celo v zakonu nekje napisano). No, zdaj nekaj simbolicnega, ko pa bosta bolj pri denarju in bo tudi mali/mala vecji pa se bosta imela obnovitev zaobljub in si bosta takrat vec privoscila. Midva sva za najino poroko zmetala veliko veliko denarja, kar mi sicer ni zal, ampak ce bi vedela, da bom cez 2 meseca zanosila in cez pol leta stanovanje kupovala bi mogoce prisparala kaksnega jurja al pa dva. [sm=zmeden.gif] Mamika25 Kam pa greste na pocitnice? Jaz sem ful hotela, da greva midva vsaj malo nekam ven pa zgleda, da bova res doma. Penzionista [sm=smiley36.gif] Spet roman od mene.Pa se sem pozabila miljon stvari. Nic novega [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|