Anonimen -> RE: Aprilčice 2010 - 2. del (22.12.2009 14:34:10)
|
Ne morem verjeti koliko natipkate. Ce se hocem pravocasno pripravit za tortice vas morem res hitro pokomentirat. Aprilcica hvala za pohvale za fotke. Zal ni pri nas nikogar, ki bi se tako na fotkanje spoznal, ampak kot sem rekla, hrana se poje, pijaca se popije, fotke pa prstani pa ostanejo, zato midva nisva sparala. Prstane sva dala pa po narocilu delat v zlatarstvo Močnik in niti niso bili tako dragi. Mislim da nekje 700 eur. V zlatarni Celje so drazji pa meni osebno niso tako vsec, ker so serijska izdelava pa jih ima kar nekaj ljudi. Midva imava v bistvu na cetrtine razdeljen prstan pa je pol belo zlato pa pol rdece. No, pa jaz imam se tiste tri dijamantke notri. So nama bli pa pri zlatarstvu Brodnik eni ful vsec. Iz platine. Zenski 2000 in moski 1500 eur. Hahahaha!! Sem pogledala tvojo oblekico. Iber seksi je. Takega razporka in dekolteja pac zdaj ne bos mela, drugace pa ni nobene ovire, da bi bila lepa nevesta, tudi ce imas trebuscek [sm=smiley1.gif] Ena moja kolegica se je porocila visoko noseca in je mela tako lustno modro kratko oblekico. Samo gleznji so ji bolj zatekali in ni imela petk, drugace pa vse super. Sta pa vidva tak lusten mlad par, da se bo ziher vse fajn izslo! Aja, to sem ti hotela recti, da sem ti zavidam tvoje kodraste lase. Jaz bi tudi take imela ... [sm=smiley36.gif] Natasa35 sploh mi ne govori o opremljanju. Me kar stisne pri srcu. Kdaj bom potem torbo za P stimala? Ne no, saj tudi ce se res zgodi, da bi sla rodit ima moz se tri dni casa, da vse nakupi. Z mojo in njegovo mami. Haha, umrl bi revcek :) Drugace pa [sm=bravo.gif] za tvojo sluzbo!! A se rabite koga? Jaz bom na porodniski verjetno itak iskala novo sluzbo pa bi mi taka prijazna s 13 placo pa kolektivnim dopustom prav prisla [sm=smiley36.gif] Kako kaze tvoje dete? Kdaj boste potrdili spol? Marjanaj upam,da ti res uspe prej iz sluzbe pobegniti in se nam pridruzis v Zvezdi. Jaz bom sla prej samo v 1001 dar in v Spara po 2 darili tako da upam,da ne bom prevec zamudila. Nincy ti pa si pridna. Ze porodno dihanje vadis!! A je cudno? [sm=smiley1.gif] Pa [sm=bravo.gif] za stanovanje! Bos potem povedala kako vama gre opremljanje. Katy jaz se ne bi sekirala zaradi spanja. Saj otroku nima kaj bit. Ko ti pa ne bo vec pasalo spati na trebuhu, se bos pa tako zbudila. Jaz sicer zaspim na boku ampak cisto naprej na trebuh naslonjena. Za oporo :) Sem pa do pred kratkim spala tudi na trebuhu, samo me je v zadnjih 2 tednih tako napihnilo, da ne morem vec. Popek in crta. Pri meni je popek tudi nekam sumljivo pri robu, crta pa ne vem ce se mi dela. Definitvno je ful svetla (ker sem tudi jaz bolj bleda), ampak nisem cist ziher ce je to to. No, najbolj si je ne zelim. In ne izbocenega popka. Ce pa bo, bo pa za cist malo. Jaz sem imela vceraj tocno 4 mesece do PDP. Upam, da dete res pocaka, da bomo pripravljeni na njega [sm=jezicek.gif] Amelie tvoj pa je junak! 866 gramov!! No, sicer ne vem kdaj imas rok in vem, da se hitro redijo v teh tednih ampak po moje se nase dete ne bo za 400 gramov zredilo v 4 tednih. A kera ve kako to gre? Se bom pa jaz, to pa ni problema [sm=smiley36.gif] Marjana S kar poklici na UZ in vprasaj, ce lahko s tabo pridejo. Po moje je to ful super zadeva, da tudi mala dva peljes s sabo. Ne vem no, jaz bom definitivno ce bom se kdaj noseca, prvega otroka zelo vkljucevala v vso dogajanje. Se mi zdi, da jim je potem lazje sprejeti, da prihaja novo bitje k njim zivet [sm=smiley1.gif] Di di a vidva tudi isceta stanovanje? Ja, o cenah mi sploh ne govori. Zato pa sva midva hotela staro kupiti pa adaptirati ampak jih vecina misli, da je njihovo stanovanje iz zlata tudi ce bi ga bilo treba celega prenoviti, ker ga ze 50 let niso. Zato sva midva kupila novogradnjo, ki je bila za kvadraturo in lokacijo najbolj ugodna. Je pa res, da sva ga kupila za 30 tisoc ceneje kot drugi v tem naselju, ker je najino stanovanje zadnje prosto in so se ga hoteli znebiti. No ja, se vedno bova imela kredit za zjokat ampak bova pa na svojem. Pa zelim polno srece tvoji sestrici. Da bi le zdaj zanosila, da ji ne bi bilo treba iti cez te bolece postopke. Oziroma, da ce bo ze mogla iti, naj se le hitro prime. Da bo veselo pri vasi hisi! O kaksen roman. Neverjetno. [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|