katy83
|
dobro jutro punce moje. včeraj sem imela pregled pri g. in me je spet samo vaginalno pogledala, stehtala, izmerila pritisk, skratka standardni pregled. UZ nisem imela, je pa rekla, da ga imam naslednjič. Sem ravno gledala, da bo od prejšnjega UZ (morfologije) minilo točno 3 mesece. Tropical za seznam: +8,5kg, NP 04.03.2010 Jaz sem ravno včeraj na netu brskala za vso dokumentacijo, kaj in kako je treba. Pa obrazce sem si shranila, da jih počasi izpolnim. Lija34, jaz mislim, da lahko te obrazce sprintaš, vsaj tako na netu piše. Jaz bom tako naredila. Glede dokumentacije je meni vse jasno(vsaj mislim ), razen očetovskega dopusta. Prebrala sem, da to rihtaš pred porodom, po porodu samo neseš rojstni list na csd in pa dokument o podpisu očetovstva, če je zveza izvenzakonska. Prebrala sem še to, da mora oče 30 dni pred koriščenjem dopusta obvestiti delodajalca. Ampak ni mi jasno? kaj obrazec prilogo S-1, že zdaj pošlje delodajalcu, pa potem skupaj z obrazcem S-1/2 to nese na csd? bolečine v medenici - nam so v sredo na MŠ rekli, da je to normalno, saj se širijo kosti. Da pa se zavedajo tega, da je to za nas slaba tolažba. jaz imam trenutno druge bolečine in sicer sem prvi dan MŠ šla z eno izmed majčic peš iz 16.nadstropja dol. Tak sva čvekale, da se nisva niti zavedali, da je to kao napor. No, zdaj pa imava. V mečih me tak mišice bolijo, kot da bi šla na Triglav. Moj dragi pravi, da zjutraj hodim kot Rambo. MŠ - jaz sem full navdušena. Full mi je fajn. Se pa vidi, da sem še malo študentka, sem si full zapiske delala, pa še potem doma sem jih z markerji podčrtovala. danes imamo predavanje o epiduralni in o drugih oblikah lajšanja bolečin med porodom. memole - si napisala, da fajn , da sem doma? Kje pa sem bila? si se malo zmotila? Mi pa je vseeno všeč, da si navdušena. Dacy - lepi kompletki jaz sem tudi čisto nora na medvedka Puja. Moram prav pazit, da ne bo moj samo v to oblečen. Se je pa včeraj naš zgleda obrnil, saj brcike in premike čutim pod prsmi in ne več pri popku oz. levo in desno od popka. nič, punce, lepo se imejte, pa se pišemo kaj Katy
|