hrchy
|
ma jaz sem itak potem cist cudna... ker mi sploh ni problem jest vseh teh stvari, ki jih tukaj omenjate... pa se kaksne zraven... S kaviarjem se mi na sreco ni treba v stacuni preseravat (da me ne bi katera postrani gledala), ker ga imamo velikokrat v sluzbi za malico - se dobro, da ga imam rada... pa ni vazno a je veliki, srednji, mali, rdeci, crni... tud vse ostale vodne stvari - od rakov do jegulj, tudi surove skoljke, bi pa rada enkrat poskusila morske jezke. Po polzih se mi pa velikokrat cedijo sline, samo kaj, ko jih je tukaj tezko dobiti. Surovo meso - sushi, biftek, carpaccio tudi obozujem in ga imam tudi dostikrat za malico ali vecerjo. O krvavici in kasi sploh nikoli nisem premisljevala, a jih imam rada ali ne, je pac taka - domaca hrana. Sem pa jedla tud ze razne bube, kobilce, pa Ankica, tud 'domaci' crvi izpod lublja so uzitni (okus po lesnikih) , pa se kaj bi se verjetno naslo, pa se ne spomnim. Ja, recimo kurje tace (ampak prav tace, v bistvu prste, tam kjer so krempli gor) Edin zolce pa vampov pa res ne jem. Glede na komentarje vas bo zdaj slo itak tricetrt sam kaj cmo, okusi so razlicni.
|