|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ali se jih spomnite???
27.1.2010 11:08:23   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Punce, sedaj pa eno vprašanje...
Spomnim se enih piškotov in sicer jih je bilo kar nekaj različnih vrst. Vem, da smo jih eno obdobje ful kupovali, zdi pa se mi, da smo jim rekli...(pa ne se smejat, ker se doma tega nihče ne spomni)...BANINI!

Za tele tvoje piškote se mi pa sanja ne katerbi bi bili.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 26
27.1.2010 11:09:38   
uškinamama
BANINI - sem poguglala in sem dobila kar nekaj zadetkov...se pa jih ne spomnem. Piškoti moje mladosti so bili pula, domačica, paris, moto

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 27
27.1.2010 11:30:11   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

BANINI - sem poguglala in sem dobila kar nekaj zadetkov...se pa jih ne spomnem. Piškoti moje mladosti so bili pula, domačica, paris, moto

Jaz sem tudi poguglala, ampak ni tapravih škatel. user posted image

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 28
27.1.2010 11:55:07   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: muco

Pa čigumiji Bazoka,pa še uni čigumiji v obliki cigarete. Te se pa verjetno samo še tastari spominjamo.user posted image

ej jst nism tok stara, pa se jih spomnem user posted image user posted image

drgač pa ja, 505 sa crtom, odlični...

pa bazooka, bronhi, čungalunga...pa še kej bi se našlo user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu muco)
Neposredna povezava do sporočila: 29
27.1.2010 12:00:02   
Metuljček Cekinček
Kaj pa tiste čokoladne tablice, ki so imele v sredini belo čokolado? Eurocream tablice! Letos sem jih našla na počitnicah na Hrvaškem. Sem še za domov zalogo nabavila in je izginila v treh dneh.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 30
27.1.2010 12:01:49   
uškinamama
ene tablice so bile alpi, pa čingumi babalu

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu Metuljček Cekinček)
Neposredna povezava do sporočila: 31
27.1.2010 12:02:30   
Anonimen
cigumiji softy!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu uškinamama)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
27.1.2010 12:28:56   
Felicita
jaaa, evrocrem blok... to je men še vedno tok dobro... sam uni lumpi k so (bli) kvazi to niso čist pravega okusa user posted image pa une pokalice ja, tist je blo tut zakon user posted image pa bronhiji... škoda da so jim embalažo menjal, sej dobri so pa še vedno.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
5.2.2010 10:14:50   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: barika

IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

uuu, jest sm glih v sredo prtresla domov 505 s crtom in bronhije... sm jih staršem ponudla sta skor solzne oči dobila user posted image drugač se jest cigaret čigumijev tut spomnim, pa sploh nism stara... po (skor) nobenem merilu user posted image drugač se spomnim tut nekih čigumijev k so bli v tubi... neka roza zadeva, ampak je bla zakon user posted image pa melisnce jest ful pogrešam user posted image to so mi bli (in še vedno so mi) eni najboljših bombonov.

pa pokalic v vrečki, na jezik in je pooookalo
pa tud nisem starauser posted image , aja pa še nek sladko kisel cuker v palčki, pa ena čokolada (se jo še da kupit, sam to ni to), ko je bila taka tablica brez rebrc ..njami
jajajaja pokalice v vrečki!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 34
5.2.2010 10:15:52   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: pety78

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

Jaz sem tudi poguglala, ampak ni tapravih škatel. user posted image

jaz se tud ne spomnim teh....pri nas je vladala domacica

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.