Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali se jih spomnite??? 27.1.2010 11:08:23
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Punce, sedaj pa eno vprašanje... Spomnim se enih piškotov in sicer jih je bilo kar nekaj različnih vrst. Vem, da smo jih eno obdobje ful kupovali, zdi pa se mi, da smo jim rekli...(pa ne se smejat, ker se doma tega nihče ne spomni)...BANINI! Za tele tvoje piškote se mi pa sanja ne katerbi bi bili.
|
|
|
|
RE: Ali se jih spomnite??? 27.1.2010 11:09:38
|
|
|
|
uškinamama
|
BANINI - sem poguglala in sem dobila kar nekaj zadetkov...se pa jih ne spomnem. Piškoti moje mladosti so bili pula, domačica, paris, moto
|
|
RE: Ali se jih spomnite??? 27.1.2010 11:30:11
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama BANINI - sem poguglala in sem dobila kar nekaj zadetkov...se pa jih ne spomnem. Piškoti moje mladosti so bili pula, domačica, paris, moto Jaz sem tudi poguglala, ampak ni tapravih škatel.
|
RE: Ali se jih spomnite??? 27.1.2010 11:55:07
|
|
|
|
5ra8
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco Pa čigumiji Bazoka,pa še uni čigumiji v obliki cigarete. Te se pa verjetno samo še tastari spominjamo. ej jst nism tok stara, pa se jih spomnem drgač pa ja, 505 sa crtom, odlični... pa bazooka, bronhi, čungalunga...pa še kej bi se našlo
|
|
RE: Ali se jih spomnite??? 27.1.2010 12:00:02
|
|
|
|
Metuljček Cekinček
|
Kaj pa tiste čokoladne tablice, ki so imele v sredini belo čokolado? Eurocream tablice! Letos sem jih našla na počitnicah na Hrvaškem. Sem še za domov zalogo nabavila in je izginila v treh dneh.
|
|
|
|
RE: Ali se jih spomnite??? 27.1.2010 12:01:49
|
|
|
|
uškinamama
|
ene tablice so bile alpi, pa čingumi babalu
|
|
RE: Ali se jih spomnite??? 27.1.2010 12:02:30
|
|
|
|
Anonimen
|
cigumiji softy!!!!!
|
|
|
|
RE: Ali se jih spomnite??? 27.1.2010 12:28:56
|
|
|
|
Felicita
|
jaaa, evrocrem blok... to je men še vedno tok dobro... sam uni lumpi k so (bli) kvazi to niso čist pravega okusa pa une pokalice ja, tist je blo tut zakon pa bronhiji... škoda da so jim embalažo menjal, sej dobri so pa še vedno.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Ali se jih spomnite??? 5.2.2010 10:14:50
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: Felicita uuu, jest sm glih v sredo prtresla domov 505 s crtom in bronhije... sm jih staršem ponudla sta skor solzne oči dobila drugač se jest cigaret čigumijev tut spomnim, pa sploh nism stara... po (skor) nobenem merilu drugač se spomnim tut nekih čigumijev k so bli v tubi... neka roza zadeva, ampak je bla zakon pa melisnce jest ful pogrešam to so mi bli (in še vedno so mi) eni najboljših bombonov. pa pokalic v vrečki, na jezik in je pooookalo pa tud nisem stara , aja pa še nek sladko kisel cuker v palčki, pa ena čokolada (se jo še da kupit, sam to ni to), ko je bila taka tablica brez rebrc ..njami jajajaja pokalice v vrečki!!
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.