|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali se jih spomnite???
15.12.2009 11:56:52   
KatMat
ENO VPRASANJE....SE KATERA SPOMNI TEHLE BONBONOV???
http://www.kras-slovenija.si/proizvod/15_bonboni/34-505

a obstajajo boljši bonboni na svetu??? kupila sem jih prav zadnjic...dam enga v usta in....spomini,spomini...ravno okoli bozica nas je mami vedno razveselila z bonboni 505 z črto....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ali se jih spomnite???
15.12.2009 11:59:43   
uškinamama
OU JE, 505 s crtom user posted image , rondo, zmajček, iglu, roli-pop, bazooka, bronhi....no vsaj vem zakaj sem taka kot sem user posted image

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.12.2009 12:00:35   
Ploha
ja se, jih še vedno velikrat kupim user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.12.2009 12:27:40   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

OU JE, 505 s crtom user posted image , rondo, zmajček, iglu, roli-pop, bazooka, bronhi....no vsaj vem zakaj sem taka kot sem user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.12.2009 13:25:47   
mini86
oh ja to so stari cajti...user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.12.2009 19:13:03   
Raho
ofkors. poleg jadranke napolitank moja najljubša hrana maldosti

pa še superminti in pepermintiuser posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.12.2009 22:11:38   
muco
Pa čigumiji Bazoka,pa še uni čigumiji v obliki cigarete. Te se pa verjetno samo še tastari spominjamo.user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.12.2009 8:13:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: muco

Pa čigumiji Bazoka,pa še uni čigumiji v obliki cigarete. Te se pa verjetno samo še tastari spominjamo.user posted image

hvala!

(odgovor članu muco)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
16.12.2009 8:13:55   
Anonimen
pol so prsle se čunga lunga.......njamiiiiiiiiiiš!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
16.12.2009 8:27:27   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

hvala!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil KatMat -- 16.12.2009 8:28:00 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.1.2010 21:24:19   
riba84

hvala!

pa saj nismo tak stare :-)     ja ja uni cigareti so bli tabolši

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.1.2010 21:30:16   
Felicita
uuu, jest sm glih v sredo prtresla domov 505 s crtom in bronhije... sm jih staršem ponudla sta skor solzne oči dobila user posted image drugač se jest cigaret čigumijev tut spomnim, pa sploh nism stara... po (skor) nobenem merilu user posted image drugač se spomnim tut nekih čigumijev k so bli v tubi... neka roza zadeva, ampak je bla zakon user posted image pa melisnce jest ful pogrešam user posted image to so mi bli (in še vedno so mi) eni najboljših bombonov.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu riba84)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.1.2010 22:23:01   
mika

Ti čigumiji še obstajajo...pred kratkim jih je nekdo (ne spomnim se kje smo bili) imel v skledi s sladkarijami.

(odgovor članu muco)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.1.2010 22:25:18   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

uuu, jest sm glih v sredo prtresla domov 505 s crtom in bronhije... sm jih staršem ponudla sta skor solzne oči dobila user posted image drugač se jest cigaret čigumijev tut spomnim, pa sploh nism stara... po (skor) nobenem merilu user posted image drugač se spomnim tut nekih čigumijev k so bli v tubi... neka roza zadeva, ampak je bla zakon user posted image pa melisnce jest ful pogrešam user posted image to so mi bli (in še vedno so mi) eni najboljših bombonov.

pa pokalic v vrečki, na jezik in je pooookalo
pa tud nisem starauser posted image , aja pa še nek sladko kisel cuker v palčki, pa ena čokolada (se jo še da kupit, sam to ni to), ko je bila taka tablica brez rebrc ..njami

< Sporočilo je popravil barika -- 26.1.2010 22:26:32 >

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.1.2010 22:29:51   
rija

ravno sem hotela bazooko omenituser posted image  ja, pa cigaret čigumiji...

ko sem bila v ene 3 razredu so prišli v trgovine munchmelowsi....nam je prodajalec prodajal po kosih iz škatle user posted image

...vox populi...

(odgovor članu muco)
Neposredna povezava do sporočila: 15
26.1.2010 22:30:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barika

pa tud nisem starauser posted image , aja pa še nek sladko kisel cuker v palčki, pa ena čokolada (se jo še da kupit, sam to ni to), ko je bila taka tablica brez rebrc ..njami

barika, pokalice so šeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!
pri liziki pridejo,...
pa čunga lunga sem vidla zadnjic v nasi stacuni!user posted image

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
26.1.2010 22:31:29   
barika

IZVIRNO SPOROČILO: barika

barika, pokalice so šeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!
pri liziki pridejo,...
pa čunga lunga sem vidla zadnjic v nasi stacuni!user posted image

to imate v vaših rovtah še neke stare zaloge, mi v mestu smo bolj fancy, pa ni več videt tega user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.1.2010 22:32:16   
barika
bom naslednjič pogledala, če se  v kakšnem kotu še kje skrivajouser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 18
26.1.2010 22:34:50   
Anonimen
barika, ne, ker je nova pakunga:Duser posted image

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
26.1.2010 22:35:31   
skuštrana
pa melisnce jest ful pogrešam user posted image to so mi bli (in še vedno so mi) eni najboljših bombonov.

Meni tudi. Moja pokojna babica jih je vedno imela user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 20
26.1.2010 22:36:57   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: rija

ravno sem hotela bazooko omenituser posted image  ja, pa cigaret čigumiji...

ko sem bila v ene 3 razredu so prišli v trgovine munchmelowsi....nam je prodajalec prodajal po kosih iz škatle user posted image

munchmelow  jaz še vedno kupujem. sem se tako razveselila, ko so jih spet začeli prodajatuser posted image .....pa smoki od crvenke....ni ga boljšega...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 21
27.1.2010 10:47:09   
uwaga
A še kje prodajajo bonbone Sladka tajna?

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 22
27.1.2010 10:51:46   
Kliki
Seveda se jih spomnim saj jih še prodajajo ali ne?

(odgovor članu uwaga)
Neposredna povezava do sporočila: 23
27.1.2010 11:01:16   
pety78
Punce, sedaj pa eno vprašanje...
Spomnim se enih piškotov in sicer jih je bilo kar nekaj različnih vrst. Vem, da smo jih eno obdobje ful kupovali, zdi pa se mi, da smo jim rekli...(pa ne se smejat, ker se doma tega nihče ne spomni)...BANINI!

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 24
27.1.2010 11:06:35   
Hanuši

user posted image pa melisnce jest ful pogrešam user posted image to so mi bli (in še vedno so mi) eni najboljših bombonov.

Jaaaaa melisnce. Teh pa sploh ni več. Sem povsod spraševala.

505 s crtom so pa tko al tko ZAKON. Smo jim rekli vložkiuser posted image , k so mel eni vir pr stran tako črto

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.