|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
19.12.2009 15:48:40   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Tisa se je tut sankala....je bla tko vesela....res....fajn.....pol je bla pa tolk utrujena da je nazaj grede kar na sankah zaspala user posted image

Tarja....ah ja ...veselko...sva angelčke delali,....

Ajvy super za tako uživčkanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Se paše takole mal otročkom posvetit in se z njimi igrat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
19.12.2009 15:50:59   
Urša08
Tamika in Sjmm ja danes sem boljše hvalauser posted image Sem si vzela dan čist na izi brez tega kaj je treba narest in se prepustila toku. Je bil pa do sedaj en super dan user posted image user posted image user posted image user posted image Hvala vama res sta zlati user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
19.12.2009 15:52:51   
Urša08
Onasiss kako je z Evitino nogico?

Kolumbo a je tvoj že končal s predbožičnim čiščenbjem? Če je pa če ma še kej volje ga kr k meni pošlji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
19.12.2009 16:00:00   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Tamika in Sjmm ja danes sem boljše hvalauser posted image Sem si vzela dan čist na izi brez tega kaj je treba narest in se prepustila toku. Je bil pa do sedaj en super dan user posted image user posted image user posted image user posted image Hvala vama res sta zlati user posted image user posted image user posted image user posted image  

ni kaj user posted image user posted image user posted image user posted image ...sem te pogrešala user posted image ... sem ti poslala zs user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za nejca in atija

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
19.12.2009 16:26:42   
Katjusa
čebela 1000x hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če mam še kak sladoled v dobrem te ga zbriš, drgač pa ti jst dolgujem sladoleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

delo kliče lepo se mejte in uživajte v snežnih radostih
user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 19.12.2009 16:32:05 >

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
19.12.2009 16:42:42   
SURF
Urša-te čisto razumem,js imam skoraj vsak dan občutek da ne sfolgam,pa mi moj pravi da naj si toliko ne planiram,ker potem ko mi ne uspe vsega sem pa slabe volje in ima čisto prav,ampak še vedno mi pridejo ti dneviuser posted image

Onassis-user posted image ja res je tale tvoj facauser posted image drgač pa ded pačuser posted image .

Ajvy-Kje ste kupilo sani s naslonjalomuser posted image si napisala,da je Tarja zaspala v njih,predvidevam da so takeuser posted image js jih iščem od merkurja naprej pa jih ne najdem.?
Lep dan ste imeliuser posted image .

Kayica-Tudi moja Patricija obožuje tako omo(taščo)kot babi (mojo mami)kar vriska ko prideva v spodnji štuk,in steguje rokice...čeprav si midve večkrta prideva navzkriž,nisva glih kolegiceuser posted image ji zaupam tamalo,jo ima izredno rada,zadnje čase se tako zaigra z njo,pa saj ne rečem saj me včasih malo špikne...si mislim,kaj pa če mene nima tako rada,kaj pa če ima njo bolj,so to boleči občutki,nadležni...nevem zakaj so kdaj pa kdaj prisotniuser posted image se pa ne oziram na njih,ker če razmislim s trezno glavo,sem vesela,da jo imajo radi,da se ji z vsem srcem posvečajo,vem da je takrat na varnem in tudi če bo kdaj potrebno kakšno varsto vem da bo na varnem  in zadovoljna...pa nekak v sebi ..nevem...kako naj napišem.....jo imam tako rada,da ni možno da ona mene nebi imelauser posted image Mami je le ena samauser posted image .

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
19.12.2009 16:58:47   
sjmm
Helov bejbe!!!!!

Let it snow...let it snow.....no, tale snegec nam je dons mal prekrižal plane, sva se s prijateljico fuuul menille že kr en cajt, da se dobimo danes pri njih...so se preselili v novo hiško, ima 2 mala mulčka....tam nekje Dramlje pri Celju....no, seveda nismo šli, sva se vsaj 3x slišali kako je stanje in je bilo vse slabše...smo bili kr mal user posted image user posted image user posted image user posted image ,no, pa smo se lepo najužinali, pol pa v sneg in je bilo prov lušno!!!!!!!!!! Maj je bil toook navdušen, da je na konc kr zaspaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No zdej smo se pa načajčkal in nakofetkal,pa dopoldan sem v zamrzovalniku locirala eno potičko..še s kostanjevim nadevom, pa smo se zravn čajčka mal pocrkljali...zdej pa mali spančka, ta velki so pa čist v lego kocke padl...se igrajo smučiščeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, urša.....fajn, da si bol u izi dons...men tud kr paše...si nism nič posebnih planov delala za ta vikend, pa sm kr bolše volje, sej itak bo treba darila prpravt, pa kej spečt, kej pospravt....vse nas bo počakalouser posted image user posted image user posted image user posted image

super za vse k smo dans na snegcu užival !!!!!!!!!!

Baj za zdaj!!!!!!

Zdej greva pa z mojim pakt podpisat kva je treba še po stanvanju pošlihtat, da ne bo zmeri kovačeva kobila bosa...bom grozila, ha, hauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ej, onassis...ma, me je tvoj nasmejaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...moj...ista kopija, zgleda, da so ju hkrat štancaluser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
19.12.2009 17:09:51   
baki
haj da se malo javim.sem privlekla ven smrečico.ne vem če jo nebova s katjo pol okrasile.drgač se postavla v četrtek sam je kr dolg cajt.se je sam par dni prej.nevem če je lani že nisem mela postavlene tak cajtuser posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
19.12.2009 17:51:09   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

Helov bejbe!!!!!

Let it snow...let it snow.....no, tale snegec nam je dons mal prekrižal plane, sva se s prijateljico fuuul menille že kr en cajt, da se dobimo danes pri njih...so se preselili v novo hiško, ima 2 mala mulčka....tam nekje Dramlje pri Celju....no, seveda nismo šli, sva se vsaj 3x slišali kako je stanje in je bilo vse slabše...smo bili kr mal user posted image user posted image user posted image user posted image ,no, pa smo se lepo najužinali, pol pa v sneg in je bilo prov lušno!!!!!!!!!! Maj je bil toook navdušen, da je na konc kr zaspaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No zdej smo se pa načajčkal in nakofetkal,pa dopoldan sem v zamrzovalniku locirala eno potičko..še s kostanjevim nadevom, pa smo se zravn čajčka mal pocrkljali...zdej pa mali spančka, ta velki so pa čist v lego kocke padl...se igrajo smučiščeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, urša.....fajn, da si bol u izi dons...men tud kr paše...si nism nič posebnih planov delala za ta vikend, pa sm kr bolše volje, sej itak bo treba darila prpravt, pa kej spečt, kej pospravt....vse nas bo počakalouser posted image user posted image user posted image user posted image

Baj za zdaj!!!!!!

Zdej greva pa z mojim pakt podpisat kva je treba še po stanvanju pošlihtat, da ne bo zmeri kovačeva kobila bosa...bom grozila, ha, hauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ej, onassis...ma, me je tvoj nasmejaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...moj...ista kopija, zgleda, da so ju hkrat štancaluser posted image

tole je pa v mojih koncih ker sem jst iz Drameljuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
19.12.2009 17:52:09   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: baki

haj da se malo javim.sem privlekla ven smrečico.ne vem če jo nebova s katjo pol okrasile.drgač se postavla v četrtek sam je kr dolg cajt.se je sam par dni prej.nevem če je lani že nisem mela postavlene tak cajtuser posted image user posted image

mi bomo kr lepo počakali....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image razmišljam, da bi sam jaslice nardiluser posted image nekak se mi ne da te smrečice razn če bi kako manjšo imamo namreč veliko od tal do stropauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
19.12.2009 18:16:30   
Urša08
Jaz pa zdele ene piškotke pečem, mjami že lepo diši iz pečice user posted image user posted image user posted image user posted image Nejc je omagal in je že v postelji, možek pa tuduser posted image očitno prvi sneg dela svojeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
19.12.2009 18:47:18   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: baki

mi bomo kr lepo počakali....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image razmišljam, da bi sam jaslice nardiluser posted image nekak se mi ne da te smrečice razn če bi kako manjšo imamo namreč veliko od tal do stropauser posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi mi bomo počakali,sem pa letos kupila smrečko skoraj do stropauser posted image pa en kup okraskov,pa limone,limete in pomaranče bom danes sušila,pa še iz slanega testa bom delala....aja lučke moramo še kupit.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
19.12.2009 18:47:48   
SURF

Jaz pa zdele ene piškotke pečem, mjami že lepo diši iz pečice user posted image user posted image user posted image user posted image Nejc je omagal in je že v postelji, možek pa tuduser posted image očitno prvi sneg dela svojeuser posted image user posted image user posted image

evo pa si na svojih tirihuser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
19.12.2009 18:48:52   
SURF
sjmm-js pa mislim ,da si Onasiss,ker je prej imela tak avataruser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
19.12.2009 18:49:46   
brkn83
Pozdravljene.

No končno sem prišla mal do računalnika. Smo se zdele zunaj sankali, dopoldan pa sva z Nikom šla na Božička v Planet Tuš. pa je bilo super, najprej so imeli eno predstavo, potem pa je prišel božiček in razdelil darila med otroke.

Zdej grem pa hitro še mal pospravljati, saj so prazniki že skoraj pred vrati js pa še nisem nič kej naredila, no pa še peka keksov me čaka, tk da bo naslednji teden še kr veselo.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
19.12.2009 19:31:51   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

Pozdravljene.

No končno sem prišla mal do računalnika. Smo se zdele zunaj sankali, dopoldan pa sva z Nikom šla na Božička v Planet Tuš. pa je bilo super, najprej so imeli eno predstavo, potem pa je prišel božiček in razdelil darila med otroke.

Zdej grem pa hitro še mal pospravljati, saj so prazniki že skoraj pred vrati js pa še nisem nič kej naredila, no pa še peka keksov me čaka, tk da bo naslednji teden še kr veselo.

mi pa nismo pol šli ni šans da bi prišli nazaj domov tak, da smo raje doma ostal.... pa tak sem si želela florčija peljatuser posted image user posted image user posted image
a še bo kej v celju?

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
19.12.2009 19:31:56   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

evo pa si na svojih tirihuser posted image user posted image

tudi jst sem peklauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
19.12.2009 19:33:39   
Onasiss

Pri nas tudi diši iz kuhinje....user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
19.12.2009 19:34:29   
Onasiss

ja samo moj ni hotel kokic jest....user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
19.12.2009 19:43:14   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

tvoj ni bil tok lačenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
19.12.2009 19:45:14   
piskot
cer.

koncno mal casa. se vedno vam ne uspem sledit. stanje pri nas je tako, da nismo upali danes ven. martin je sicer brez vrocine, sam me je pediatrinja ful prestrasila pred to skrlatinko, da mora otrok pocivat, zato ga nisem upala danes ven spustit, ker bi sigurno norel po snegu.

ana ima zdaj kapljice za oci, bomo videli ce bo kaj pomagalo. pa vceraj ponoci je zacela kasljat. cez dan nic, ponoci pa. zdajle spet kaslja.

danes sva z martinom piskote pekla, pa mal smo se po stanovanju prekladali. dolgcas, ampak kaj ces. pa tako lepo je zunaj.

onasis, sunny imata kaksen namig, kako otroku brez pomoci vstaviti kapljice v oci?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
19.12.2009 19:59:03   
brkn83

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

Pozdravljene.

mi pa nismo pol šli ni šans da bi prišli nazaj domov tak, da smo raje doma ostal.... pa tak sem si želela florčija peljatuser posted image user posted image user posted image
a še bo kej v celju?

mislim, da bo še v city centruu, sam kdaj pa ne vem

urša - si pa pridna. super potem pa lahk pridemo mal poskusit. Katere kekse pa pečeš. No mene to še tudi čaka, sam se še nisem odločila kaj bom pekla.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
19.12.2009 20:34:37   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

tvoj ni bil tok lačenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hja, še niso bli prazniki, pa se je nazaj držu, ha,hauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
19.12.2009 20:35:32   
sjmm

pridna...sej sm vedla, da neki boš pa mogla po planu nardituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
19.12.2009 20:36:16   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

Helov bejbe!!!!!

Baj za zdaj!!!!!!

tole je pa v mojih koncih ker sem jst iz Drameljuser posted image user posted image user posted image user posted image

o, fajn, pol pa drgič kr še k vam pridemouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?