Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 13.1.2010 10:52:37
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ ČUFTI: sestavine: -1 kg mešanega mletega mesa(to je cca. za 4 odrasle osebe) - jajce -1 čebula -1l paradižnikove omake(tetra pak) Prepraženo čebulo in jajce primešaš k mesu in narediš kroglice. Omaka:V posodo dam par kapljic olja in čez zlijem paradižnikovo omako in počakam da zavre.Dodam ajvar ali kečap in cca. 3 deci vode,začinim(sol in začimbe za sarme) in počakam da zavre.Nato dam z žlico čufte v omako(omaka mora obvezno vreti ker drugače čufti razpadejo!) in kuham cca. 30 minut na zmernem ognju v pokriti posodi. to je to aja:lahko daš na olje predno zliješ omako,tudi žlico sladkorja in počakaš da kalmelizira,ampak ja cuker vedno zažgem zato dam raje ajvar ali pa kečap jaz dam v meso še riž Tamika ja jaz dam tud notri še riž, pa eno začimbo za mleto meso, no pa omakico malce drugače naredim a se riž prej skuha
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 13.1.2010 10:54:42
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tamika jutro No ti maš 4 mulčke majhne doma povej kako je s trmo in kako jo obvladaš? Sjmm a se ti kej spomniš pri tvojih 3? ne me na to spominjat , prvi ok, drugi trma, trma, trtji sredina, četrti nasvet... se pridružujem tvojemu, no mi smo delali tako, kot si napisala knjiga.. Izbruhi togote in druge oblike otoškega vedenja: MACKONOCHIE UPAM, DA KAJ POMAGA ups In kdaj je trma pri drugem popustila? ga je držala kar lep čas, pa majko je bil še malček
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 13.1.2010 10:55:42
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ ČUFTI: sestavine: -1 kg mešanega mletega mesa(to je cca. za 4 odrasle osebe) - jajce -1 čebula -1l paradižnikove omake(tetra pak) Prepraženo čebulo in jajce primešaš k mesu in narediš kroglice. Omaka:V posodo dam par kapljic olja in čez zlijem paradižnikovo omako in počakam da zavre.Dodam ajvar ali kečap in cca. 3 deci vode,začinim(sol in začimbe za sarme) in počakam da zavre.Nato dam z žlico čufte v omako(omaka mora obvezno vreti ker drugače čufti razpadejo!) in kuham cca. 30 minut na zmernem ognju v pokriti posodi. to je to aja:lahko daš na olje predno zliješ omako,tudi žlico sladkorja in počakaš da kalmelizira,ampak ja cuker vedno zažgem zato dam raje ajvar ali pa kečap jaz dam v meso še riž Tamika ja jaz dam tud notri še riž, pa eno začimbo za mleto meso, no pa omakico malce drugače naredim jaz tudi
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 13.1.2010 10:55:54
|
|
|
|
brkn83
|
pozdravljene. No naša noč nič kej dobro prespana, pa vseen sem se malo spočila. Bova pa se zdele odpravla malo ven, dokler je še uredu vreme. Popoldan pa itak ne bova mogla ven, ker imam js delo, ati gre na trening, nik pa k babici. Mogoče bo šel z babico in dedijem malo na sneg. Prave čveke ste, da ko pridem vidim da bo že 10 del odprt.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 13.1.2010 10:56:23
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa urša si dobila pošto? si jih že nabrala 50. Sem dobla slikice in ovitke ja mislim da dva dni nazaj Hvala ti. Joj 50 jih še ni sam morm preštet kok mi jih še fali. Ti boš mojo pošto jutri dobila - sem jo včerej oddala ti še dosti manjka ti še pomagam zbirat? grem preštet Tvojih 18 mam, svojih pa ne najdem je moj pospravljal ga morm vprašat kam jih je dal
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 13.1.2010 10:57:09
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ ČUFTI: sestavine: -1 kg mešanega mletega mesa(to je cca. za 4 odrasle osebe) - jajce -1 čebula -1l paradižnikove omake(tetra pak) Prepraženo čebulo in jajce primešaš k mesu in narediš kroglice. Omaka:V posodo dam par kapljic olja in čez zlijem paradižnikovo omako in počakam da zavre.Dodam ajvar ali kečap in cca. 3 deci vode,začinim(sol in začimbe za sarme) in počakam da zavre.Nato dam z žlico čufte v omako(omaka mora obvezno vreti ker drugače čufti razpadejo!) in kuham cca. 30 minut na zmernem ognju v pokriti posodi. to je to aja:lahko daš na olje predno zliješ omako,tudi žlico sladkorja in počakaš da kalmelizira,ampak ja cuker vedno zažgem zato dam raje ajvar ali pa kečap jaz dam v meso še riž Tamika ja jaz dam tud notri še riž, pa eno začimbo za mleto meso, no pa omakico malce drugače naredim a se riž prej skuha riž je surov, se skuha skupaj z mesekom
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 13.1.2010 10:57:26
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ ČUFTI: sestavine: -1 kg mešanega mletega mesa(to je cca. za 4 odrasle osebe) - jajce -1 čebula -1l paradižnikove omake(tetra pak) Prepraženo čebulo in jajce primešaš k mesu in narediš kroglice. Omaka:V posodo dam par kapljic olja in čez zlijem paradižnikovo omako in počakam da zavre.Dodam ajvar ali kečap in cca. 3 deci vode,začinim(sol in začimbe za sarme) in počakam da zavre.Nato dam z žlico čufte v omako(omaka mora obvezno vreti ker drugače čufti razpadejo!) in kuham cca. 30 minut na zmernem ognju v pokriti posodi. to je to aja:lahko daš na olje predno zliješ omako,tudi žlico sladkorja in počakaš da kalmelizira,ampak ja cuker vedno zažgem zato dam raje ajvar ali pa kečap jaz dam v meso še riž Tamika ja jaz dam tud notri še riž, pa eno začimbo za mleto meso, no pa omakico malce drugače naredim a se riž prej skuha ja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 13.1.2010 10:57:49
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša......prepozno sem videla tamika,urša......jaz dam tudi začimbe v meso,če je le mleto,če je pa masa za čevapčiče pa ne.....riža jaz ne dam,ker pol mi je preveč podobno filanim paprikam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 13.1.2010 11:00:50
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa urša si dobila pošto? si jih že nabrala 50. Sem dobla slikice in ovitke ja mislim da dva dni nazaj Hvala ti. Joj 50 jih še ni sam morm preštet kok mi jih še fali. Ti boš mojo pošto jutri dobila - sem jo včerej oddala ti še dosti manjka ti še pomagam zbirat? grem preštet Tvojih 18 mam, svojih pa ne najdem je moj pospravljal ga morm vprašat kam jih je dal A NISI DOBILA 2 MOJI POŠTI MISLIM DA BI JIH MOGLO PRIT ŠE NEKI ČEZ 20 SEJ NISEM ZIHER K NISME ŠTELA
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 13.1.2010 11:01:41
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša......prepozno sem videla tamika,urša......jaz dam tudi začimbe v meso,če je le mleto,če je pa masa za čevapčiče pa ne.....riža jaz ne dam,ker pol mi je preveč podobno filanim paprikam NI PANIKE ups črke....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 13.1.2010 11:02:52
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša......prepozno sem videla tamika,urša......jaz dam tudi začimbe v meso,če je le mleto,če je pa masa za čevapčiče pa ne.....riža jaz ne dam,ker pol mi je preveč podobno filanim paprikam NI PANIKE ups črke.... sem še na 10tko nalimala da boš hiher videla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 13.1.2010 11:39:30
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tamika jutro No ti maš 4 mulčke majhne doma povej kako je s trmo in kako jo obvladaš? Sjmm a se ti kej spomniš pri tvojih 3? pri prvi so nam vreli živci...je skoz govorila...ne, ne jz sem se tko naučila in tko znam...ni blo šans ji kej v glavo vtepst...itak je tko še dona...sam, če smo kam šli je bla pa k angelito in, po večini, če sva bili sami tudi...zadeva ratala ful bed k smo Jančka dobili, a je bil zelo priden in nezahtevan dojenček...sam, da je bil sit Jan....še nikol trmast v 11 letih...sem tok vesela...ja mamin sinko Miha....scrkljanček na kubik.....bil dolgooooo, trmast glih ne...ni bil nikol v vrtcu....sam se je rad pod mamino kiklo skril....je pa imel in še ima ta glavno besedo med našimi ta velkimi tremi....je dost Sašo podoben....no, glih po tleh se ni nikol noben metal...se spomnim...sva vedno nakupovala z vsemi tremi, pa jz sem vsa poletja do Mihčevega vstopa v šolo bla sama z njimi čez poletje v kampu...ati je bil bol stric za obiske...tko, da se lahk in jih lahk kr pohvalim....sam štos je tud v tem, da jz včas popustim oziroma imam kar dosti volje, da sem jim vsako problematično stvar nekako približala...tko, da moj nasvet je samo potrpljenje.....to še zmeri pride najbolj prov....tud zdej k so že večji
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?