Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 čebela-sej naši tud teče iz noska, pa sej jim po večini vsem v takem času...upam da se vidimo veš malo tudi kiha in noče da okužimo druge otroke-sej pravim lahko da bo do konca tedna že ok čebela tako stanje je kar pri večini v tem času jst če otrok kiha ne hodim k drugim otrokom, smo mel poleti dovolj sranja..... mislim, da bom premisla o srečanu še prehitro zbolimo ne da bi še otročka posebej izpostavljala kihecim..... Katjuša sej drugač mojedva sta trenutno brez smrkelčka in ostalih stvari. Sam glede kihanja pa prvič slišim da je to znak bolezni Jaz včasih kihnem pa nisem bolna Sicer pa kokr veste pa naredte eno je kihanje kr tko eno pa če ti iz noseka teče in kihaš čez cel dan..... jst tud kdaj kihnem ..... sam če je zraven še povečan izcedek iz nosa gre verjetno za kak lažji prehlad in s kihanjem se tak prehlad hitro širi in kako s edrugi odzovejo nanj je različno.... mi smo s kihanjem poleti orn zboleli k je botrček pripeljal 2 kihajoča otroka s sabo..... sej vem da kompliciram sam res nebi rada zdej smo glih boljši.... beni je bil cel december bogi in ni fino noseka čisti in ponoči ne more dihat..... a vidiš katjuša,prav zaradi takih komentarjev me je "groza "it na srečanje......včeraj je full kihala,danes je le 2x(do sedaj) in če se stanje ne poslabša-prideva na srečanje......je pa razumljivo da je v takem vremenu en kup prehladov in ok,če se tega bojite....pa še nekaj:glih tako lahko florjan prinese prehlad domov brez zamere,ampak malo sem "užaljena" ker sem se veselila da se po dolgem času vidiva,in mi ni prav da ti ki ne kompliciraš,otroke zavijaš v vato še enkrat brez zamere in prosim da se ne spotikate ob tole DDDDDDDD nebi o tem kdo otroka zavija v vato.... pač ne bom otroke peljala med otroke ki kihajo..... in četud florjan lahko prinese in ne bo ne prvič ne zadnjič..... brezveze, zdej mene napadat k sem pač povedala, da če tako razmišljate da kihanje ni nič ne bom prišla na srečanje..... če vam kej ni prav je takoj napad jst bi se mogla pa z vsem vedno strinjat.... ne se mi opravičevat in ne me napadat.... seznam je na 175 strani in mejte se fajn.... ne, da se mi da sem vedno neumna in da otroke zavijam v vato.... a moj otrok je vse od 5 meseca... in je vsak dan zunaj tudi ko je kašljal in je na tleh...... pač kihanje je lahko znak prehlada in da mu nekdo v fris kiha pač ne bom gledala in to je moj problem in ne vaš...... že zdavnaj bi se mogla umaknt od tle.... ampak žal mi je samo punc, ki so mi ful prirastle k srcu tanci želim ti vso srečo saj veš zakaj.... in vse sotale prijateljice, ko me ni med vami vas pogrešam, ko pa sem vas pač razjezim taka sem in rada vas imam...... verjetno vas bom brala ker brez vas ne morem komentirala pa ne bom več...... upam, da sem vsaj kdaj kateri pomagala in da sem vsaj kdaj katero razveselila, da nisem samo "špetira" delala ja sedaj niso moji dnevi pravzaprav jih sovražim (dneve seveda) Bedarija totalna!!! Rep med noge in zvizzzzzzz... balonchy javiš se tu in tam in potem ti meni da dajem rep med noge res hvala..... sem zelo vesela, da si se javla..... majchy sem užaljena in ne rabiš me klicat na telefon ker ti nimam kej povedat.... in če te ja taka groza zaradi mojih postov me pa blokiraj.... surff jst sem samo povedala svoje mnenje in sem bla kuj napadena..... pač ne da se mi in mi je žal da sem karkoli kadarkoli rekla, in prvi del si kr prav napisala ne vem zakaj se vas mora zdaj 100 javit na to temo a vam je res tko luštno enga zbit.... in ne igram žrtve ker je nimam za kaj pač otrok ne dajem med kihece, če to ni potrebno ve pa delajte kar čete mani je vseeno.... hvala vam za vse, res nisem tega pričakovala......., lahko bi mi direktno rekle, da vam grem na jetre upam, da nisem dala teme za nadaljni razvoj dogodkov, me pa res zanima a vam je vseeno če vam pride kdo na obisk z bolanimi otroki? in ali sem res tak smotana in zakomplicirana, da ne morem povedat svojim mnenj? a sem komu kdaj kej vsiljevala (MISLIM PREDVSEM SVOJA MNENJA....eni pa jih)....????? res mi je hudo da ste me punce, ki ste mi psotale najboljše prijateljice vzela tako strogo UPAM, DA NE PADEJO KOMENTARJI DA SE DELAM ŽRTEV.... IN TO NOČEM BIT NITI NISEM........ Sam to bom napisala (ne da se mi zjedat s tabo k si mi )... SMILIŠ SE MI!!! Mal nared zase, pa bo prec boljš!!! Tut ti se boš boljš počutla... SREČNO!!! P.S. Pa bodi mož beseda - če napišeš, da se ne boš javljala, se ne javljaj!!! S trdno voljo se marsikaj doseže!!!
|