Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 31.12.2009 9:55:15
|
|
|
|
claud
|
Tamika lustni ste A si dobila moj zs....sm 2x poslala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 31.12.2009 9:55:20
|
|
|
|
sunny24
|
Jutro! Kako smo? Naša nočka bla v redi, sicer Gajo luna meče...In pol je malo pestro ponoči. Najprej je neki sanjala in smo jo tolžala z mojim pol ure, pol čez 2 uri je bla lačna...Ma naspali smo se-zaenkrat samo jst in Gaja k moj še spi... Zdej sm jo mogla komplet preoblečet...Sm jedla kuglof s čokolado in sm ga malo Gaji dajala in k je pr nas zadnje cajte moderno pluvanje, si je vso pižamo in bodi "malo" počokoladla... Grem lovit otroka k je šla na drugi konc stanovanja...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 31.12.2009 9:56:27
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy MATIC.....VSE NAJBOLJŠE Se kar sem ospodi podpišem!!! Vse najboljše in najlepše Maticu!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 31.12.2009 9:57:22
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: baki še jst ne morem neki se full spočit ko gre nik spat pa zmeraj najdem kaj za delat.kolkrat mi moj reča naj grem počivat ko mali spi pa se mi kr zdi da nimam cajta.take smo mame ko moremo bit skozi v muvingu. no, jst ne...jst grem veselo z njo spat...vedno... Tudi jst...Pa tudi če je bomba v bajti...Spat je lepo!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 31.12.2009 10:01:55
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Tamika lustni ste A si dobila moj zs....sm 2x poslala dobila in odgovorila
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 31.12.2009 10:13:43
|
|
|
|
sunny24
|
tamika, lepe slikice! ursa in baki, čestitke za avto!!! ursa, sej itak si že pisala, ma kje maste vikend?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 31.12.2009 10:41:02
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša.......hvala za navodila glede fotkiča-zlata si,res .....verjetno se res tvojedva bojita da boste šli na svoje.....ne sikeraj se,še vedno glejta za opcije da greeste v svojo hiško,če pa jo ne najdete pa se tudi ne sikeraj ker vsaka stvar je za kaj dobra .....kako pa ti je tašča uničila božič? Ja mislim, da bom zaradi niju raje tle ostala kot pa da koga na vesti nosim res nimam moči, da se spopadam z užaljenostjo čeprav skos govorita, da če bi bla na najnem nestu in bi bila možnost nebi tle ostala.... ampak se mi zdi da je vse neka farsa..... bomo vidli zdej si boma montažno spalnico dozidala pol bomo pa vidl če se bomo boljše počutli z nekaj kvadrati več al bo še vedno manjkala kaka klet pa podstrešje tašča nam je rekla da bo naredila kosilo in itak jst nisem kuhala pridemo tja pa kosila ni blo pa smo prišli neki ob 4 popoldne ma sem bla jezna lahko bi vsaj poklicala, da ne more in bi jst otrokom vsaj juhico skuhala..... je sicer imela v pečici štefani pečenko, ki smo jo jedli pomoje okol pol 6..... potem smo se mal menli pa jima je moj reku da nej nehata kadit in pol sem jst dodala da je obljubla, da ko dobi prvega vnučka bo nehala in je rekla da je misla vnukico mislim a moje2 fanta nista tok vredna k ena vnukica..... jst ju nebi zamenjala za nobeno punčko res tako vseeno mi je kaj imam in sme ravno včeraj mojmu rekla da bom imela 4 otroke pa sem ga vprašala kolk jih bo on mel pa je reku ja tud 4 in sma se menla o spolu je reku če bosta še 2 fanta bodo pa pevci in bodo nastopal v glavnem je reku, da mu je vseeno če bi dobil šekakega fanta no ko smo se končno spravli za mizo je začela pa silit in otroc so se že prej kruha najedl in ona začne dej beniju mal štefani sem rekla ne ker se je že dost nejedu in pol bom pa jst dala........ v glavnem je pol moj vzkipel in reku da nej neha...... florjan si je ful želel tam ostat in sem mela zanj vse za preoblečit ampak ko sem vidla kako otroka sili (to ni blo prvič) sem rekla ne da mi ga bo zvečer nafojtrala do onemoglosti pol pa spat dala ne hvala...... v glavnem ko reče florjan da ne more več začne boš še mal čokolade kaj pa kompot kaj pa on kompot, kaj pa torto...... v glavnem nima meje...... mislim da me pred februarejem ne vidi...... aja pa pričakovala sme pod smrečico vsaj 2 mala darilčka..... aha pobožne želje dobla sta iz hladilnika vsak enga božička.... sej to je tud lepo sam lahko bi jih dala pod smrečico...... če bi bli doma bi imel lepo božično kosilo in nebi se kregal okol tega kolk in kaj naj otrok pri 10 mesecih je.... pa ja jst vem sej sem mu mama.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 31.12.2009 10:41:33
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa tamika kje hodiš ste vredu? žurete praznike? tukaj smo dva dni po turnirjih hodili... taxi mama a zna ta taxi v okolico celja mislim, da bi znal nazaj tja, ker je bil tam kupljen katjuša... od kod si? dramlje to je prva izstopna za slov. konjicami če se pelješ iz mb proti celju
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 31.12.2009 10:42:04
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 ŠE MALO SLIKIC , upam, da ne zamerite kaki dobri tipi luštne slikice
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 31.12.2009 10:47:34
|
|
|
|
Čebel@
|
evo imam 5 minut časa......Hana pančka,jaz grem pa pucat baki...... za avto......tudi vam srečnjo vožnjo tamika....joj to pa je nočka ......zakaj pa prej ne greš spat?......kakšne lepe slikice .......full so mi dobri k so vsi 4je enako oblečeni .....fantje so že pravi korenjaki,mami pa ati pa prav fejst zgledata .......claud ima prav da je tretji ki praznuje-sta praznovala že Taj in Maj od pikica5 ajvy.....pri nas pa ni nikoli nosil Dedek Mraz(edino ene 2 leti pri fotru v službi).....jaz se tudi trudim da naredim bolj praznično in da Hana občuti da se nekaj drugačnega dogaja ..... za Tisin nasmehec-revček mali......a Tarja je pa ok? sunny......a na vašo tudi luna vpliva?...pri nas je kakšen dan prej joj ponoči(naja sprehaja za dudo),danes ponoči pa tudi muksnila ni
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 31.12.2009 10:48:01
|
|
|
|
Katjusa
|
spala sem slabo.... šla spat ob 1:30 in se zbudla ob 3 pol pa vsake pol ure vstala ker je beni zgleda nekaj sanjal in se je oglašal ampak vedno ko sem stopla not je spal ob pol5 sem mela vsega dopst sem mojga naskočla (ker me je motu pa naglas dihal) no pol sem pa zaspala pa spala do 10:15..... beni je še vedno v posteljci sicer že bedi sam še pordemava to je tak mucek moj mali muc
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 31.12.2009 10:49:08
|
|
|
|
Katjusa
|
zdej grem pa cookije pečt pa rumove kroglice delat..... no pol k benija zrihtam ga bom angažirala, da mi bo mal pomagal pa še florjana in bomo na 1,2,3, konec
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 31.12.2009 10:50:17
|
|
|
|
Katjusa
|
ajvy ponoč sem nate misla, ko nisem mogla spat.... a ti zdej boljše spiš? upam, da se kmalu pozdravite
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 31.12.2009 10:51:33 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 31.12.2009 10:55:04
|
|
|
|
sunny24
|
čebela, ko je luna, mamo mi vedno pestre nočke...Pa to že od začetka... katjusa, fajn peči! Joj, sam ta tvoja tašča...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 31.12.2009 10:57:37
|
|
|
|
claud
|
No zdj mam pa mal casa k Larissa pancka. Larissa ma se vedno malo vrocine ampak se mi zdi da je to sam zarad zobkov...ker ji nc drugega ne fali in je cist normalno zivahna....a mislte da gremo v takem stanju lahko silvestrovat h mojim al bi vi doma ostale na mojem mestu? Vsem ki imate nova prevozna sredstva zelim v novem letu varne kilometre!!!!!!!! Ajvy zelim vam prijetnega Dedka Mraza... Kako si ti? bolje? Glede zdravja....? Katjusa wau ti si tud cist pridna s tole peko sunny mi smo mel tud telovadbo ponoci....itak
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 31.12.2009 10:58:02
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša.......hvala za navodila glede fotkiča-zlata si,res .....verjetno se res tvojedva bojita da boste šli na svoje.....ne sikeraj se,še vedno glejta za opcije da greeste v svojo hiško,če pa jo ne najdete pa se tudi ne sikeraj ker vsaka stvar je za kaj dobra .....kako pa ti je tašča uničila božič? Ja mislim, da bom zaradi niju raje tle ostala kot pa da koga na vesti nosim res nimam moči, da se spopadam z užaljenostjo čeprav skos govorita, da če bi bla na najnem nestu in bi bila možnost nebi tle ostala.... ampak se mi zdi da je vse neka farsa..... bomo vidli zdej si boma montažno spalnico dozidala pol bomo pa vidl če se bomo boljše počutli z nekaj kvadrati več al bo še vedno manjkala kaka klet pa podstrešje tašča nam je rekla da bo naredila kosilo in itak jst nisem kuhala pridemo tja pa kosila ni blo pa smo prišli neki ob 4 popoldne ma sem bla jezna lahko bi vsaj poklicala, da ne more in bi jst otrokom vsaj juhico skuhala..... je sicer imela v pečici štefani pečenko, ki smo jo jedli pomoje okol pol 6..... potem smo se mal menli pa jima je moj reku da nej nehata kadit in pol sem jst dodala da je obljubla, da ko dobi prvega vnučka bo nehala in je rekla da je misla vnukico mislim a moje2 fanta nista tok vredna k ena vnukica..... jst ju nebi zamenjala za nobeno punčko res tako vseeno mi je kaj imam in sme ravno včeraj mojmu rekla da bom imela 4 otroke pa sem ga vprašala kolk jih bo on mel pa je reku ja tud 4 in sma se menla o spolu je reku če bosta še 2 fanta bodo pa pevci in bodo nastopal v glavnem je reku, da mu je vseeno če bi dobil šekakega fanta no ko smo se končno spravli za mizo je začela pa silit in otroc so se že prej kruha najedl in ona začne dej beniju mal štefani sem rekla ne ker se je že dost nejedu in pol bom pa jst dala........ v glavnem je pol moj vzkipel in reku da nej neha...... florjan si je ful želel tam ostat in sem mela zanj vse za preoblečit ampak ko sem vidla kako otroka sili (to ni blo prvič) sem rekla ne da mi ga bo zvečer nafojtrala do onemoglosti pol pa spat dala ne hvala...... v glavnem ko reče florjan da ne more več začne boš še mal čokolade kaj pa kompot kaj pa on kompot, kaj pa torto...... v glavnem nima meje...... mislim da me pred februarejem ne vidi...... aja pa pričakovala sme pod smrečico vsaj 2 mala darilčka..... aha pobožne želje dobla sta iz hladilnika vsak enga božička.... sej to je tud lepo sam lahko bi jih dala pod smrečico...... če bi bli doma bi imel lepo božično kosilo in nebi se kregal okol tega kolk in kaj naj otrok pri 10 mesecih je.... pa ja jst vem sej sem mu mama..... glede tvojih dveh:mislim da ju je le strah da vas ne bosta tako pogosto videla-zdej ste le vsak dan skupaj,potem pa tudi če bi bili le 20 metrov stran,ju je strah da ne boste hodili na obiske.....lepo si uredite tukaj,spotoma pa še glejte za hiške-zaradi staršev ostajat doma in s tem tlačit svoje želje nekam daleč v podzavest,ni zdravo......sploh ko res dobita še kakšnega ,vam bi bilo bolj udobno na več kvadratih-sej se je luštno stiskat,luštno je pa tudi če ima vsak član družine lahko malo zasebnosti glede tašče:mislim to,da je rekla da je mislila vnučko,je men adijo pamet....dober,večerjo in darilo še ok,ampak da maledva sili jesti in da te ne upošteva,je pa mimo......ne sikeraj se,ker je ona na slabšem ko vas spet neki časa ne bo na obisk,Florči in Benči pa sta itak pametna in se ne bosta počutila prikrajšana-če so starši srečni,so tudi otroci jaz močno,močno stiskam pesti za vaju da vama uspe še kakšen (neglede na spol),ker vidva sta polna ljubezni in vem da jo imata še dovolj še za 10 otrok
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 31.12.2009 11:01:43
|
|
|
|
Čebel@
|
claud......čist odvisno kako se Larissa počuti-če je dobrovolna in da "se ne vidi" da je bolančkana bi jaz šla,če je pa vsa "meževna" bi pa ostala doma katjuša......čist si pridna s peko sunny.....pol nama ne bo nikoli dolgčas,ker luna je kar pogosta
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 31.12.2009 11:03:09
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa spala sem slabo.... šla spat ob 1:30 in se zbudla ob 3 pol pa vsake pol ure vstala ker je beni zgleda nekaj sanjal in se je oglašal ampak vedno ko sem stopla not je spal ob pol5 sem mela vsega dopst sem mojga naskočla (ker me je motu pa naglas dihal) no pol sem pa zaspala pa spala do 10:15..... beni je še vedno v posteljci sicer že bedi sam še pordemava to je tak mucek moj mali muc jaz sem tudi slabo spala .....ob 4.30 sem bila čisto budna-ob 20.00 bom pa samo dol padla ......sta imela s tvojim vsaj nekaj od noči
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 31.12.2009 11:15:09
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sunny.....pol nama ne bo nikoli dolgčas,ker luna je kar pogosta Ja ne, se mi dozdeva da je vsak mesec...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 31.12.2009 11:17:19
|
|
|
|
Čebel@
|
ker se mi verjetno ne bo več danes uspelo uglasiti,vam želim: NAJ BO LETO 2010 POLNO LJUBEZNI,ZDRAVJA,SMEHA IN VESELJA! VSE SLABE STVARI SE NAJ KONČAJO,OBRNIMO NOV LIST IN POZITIVNO NAPREJ! OSTANITE TAKO SUPER PUNCE ŠE NAPREJ,KER STE EDINSTVENE IN TAKE VAS IMAM RADA! HVALA VAM,KER STE TUKAJ IN NAJ BO TAKO TUDI ŠE NAPREJ! maja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 31.12.2009 11:40:53
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa tamika kje hodiš ste vredu? žurete praznike? tukaj smo dva dni po turnirjih hodili... taxi mama a zna ta taxi v okolico celja mislim, da bi znal nazaj tja, ker je bil tam kupljen katjuša... od kod si? dramlje to je prva izstopna za slov. konjicami če se pelješ iz mb proti celju naš galaxy pa je bil doma v lazah pri dramljah
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 31.12.2009 11:42:04
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša.......hvala za navodila glede fotkiča-zlata si,res .....verjetno se res tvojedva bojita da boste šli na svoje.....ne sikeraj se,še vedno glejta za opcije da greeste v svojo hiško,če pa jo ne najdete pa se tudi ne sikeraj ker vsaka stvar je za kaj dobra .....kako pa ti je tašča uničila božič? Ja mislim, da bom zaradi niju raje tle ostala kot pa da koga na vesti nosim res nimam moči, da se spopadam z užaljenostjo čeprav skos govorita, da če bi bla na najnem nestu in bi bila možnost nebi tle ostala.... ampak se mi zdi da je vse neka farsa..... bomo vidli zdej si boma montažno spalnico dozidala pol bomo pa vidl če se bomo boljše počutli z nekaj kvadrati več al bo še vedno manjkala kaka klet pa podstrešje tašča nam je rekla da bo naredila kosilo in itak jst nisem kuhala pridemo tja pa kosila ni blo pa smo prišli neki ob 4 popoldne ma sem bla jezna lahko bi vsaj poklicala, da ne more in bi jst otrokom vsaj juhico skuhala..... je sicer imela v pečici štefani pečenko, ki smo jo jedli pomoje okol pol 6..... potem smo se mal menli pa jima je moj reku da nej nehata kadit in pol sem jst dodala da je obljubla, da ko dobi prvega vnučka bo nehala in je rekla da je misla vnukico mislim a moje2 fanta nista tok vredna k ena vnukica..... jst ju nebi zamenjala za nobeno punčko res tako vseeno mi je kaj imam in sme ravno včeraj mojmu rekla da bom imela 4 otroke pa sem ga vprašala kolk jih bo on mel pa je reku ja tud 4 in sma se menla o spolu je reku če bosta še 2 fanta bodo pa pevci in bodo nastopal v glavnem je reku, da mu je vseeno če bi dobil šekakega fanta no ko smo se končno spravli za mizo je začela pa silit in otroc so se že prej kruha najedl in ona začne dej beniju mal štefani sem rekla ne ker se je že dost nejedu in pol bom pa jst dala........ v glavnem je pol moj vzkipel in reku da nej neha...... florjan si je ful želel tam ostat in sem mela zanj vse za preoblečit ampak ko sem vidla kako otroka sili (to ni blo prvič) sem rekla ne da mi ga bo zvečer nafojtrala do onemoglosti pol pa spat dala ne hvala...... v glavnem ko reče florjan da ne more več začne boš še mal čokolade kaj pa kompot kaj pa on kompot, kaj pa torto...... v glavnem nima meje...... mislim da me pred februarejem ne vidi...... aja pa pričakovala sme pod smrečico vsaj 2 mala darilčka..... aha pobožne želje dobla sta iz hladilnika vsak enga božička.... sej to je tud lepo sam lahko bi jih dala pod smrečico...... če bi bli doma bi imel lepo božično kosilo in nebi se kregal okol tega kolk in kaj naj otrok pri 10 mesecih je.... pa ja jst vem sej sem mu mama..... saj je vseeno ali je ali samo da so zdravi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 31.12.2009 11:48:31
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa tamika kje hodiš ste vredu? žurete praznike? tukaj smo dva dni po turnirjih hodili... taxi mama a zna ta taxi v okolico celja mislim, da bi znal nazaj tja, ker je bil tam kupljen katjuša... od kod si? dramlje to je prva izstopna za slov. konjicami če se pelješ iz mb proti celju naš galaxy pa je bil doma v lazah pri dramljah kake barve je srebrne? pol pa ziher zna v dramlje tle ste avto kupl pa se niste do mene prpeljal....
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?