|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
31.12.2009 9:55:15   
claud
Tamika lustni steuser posted image user posted image user posted image user posted image
A si dobila moj zs....sm 2x poslalauser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
31.12.2009 9:55:20   
sunny24
Jutro! Kako smo?

Naša nočka bla v redi, sicer Gajo luna meče...In pol je malo pestro ponoči. Najprej je neki sanjala in smo jo tolžala z mojim pol ure, pol čez 2 uri je bla lačna...Ma naspali smo se-zaenkrat samo jst in Gaja k moj še spi...

Zdej sm jo mogla komplet preoblečet...Sm jedla kuglof s čokolado in sm ga malo Gaji dajala in k je pr nas zadnje cajte moderno pluvanje, si je vso pižamo in bodi "malo" počokoladla...user posted image user posted image user posted image

Grem lovit otroka k je šla na drugi konc stanovanja...user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
31.12.2009 9:56:27   
sunny24
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

MATIC.....VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Se kar sem ospodi podpišem!!! user posted image

Vse najboljše in najlepše Maticu!!!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
31.12.2009 9:57:22   
sunny24
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: baki

še jst ne morem neki se full spočit ko gre nik spat pa zmeraj najdem kaj za delat.kolkrat mi moj reča naj grem počivat ko mali spi pa se mi kr zdi da nimam cajta.take smo mame ko moremo bit skozi v muvingu.user posted image user posted image

no, jst ne...jst grem veselo z njo spat...vedno...

Tudi jst...Pa tudi če je bomba v bajti...Spat je lepo! user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
31.12.2009 10:01:55   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Tamika lustni steuser posted image user posted image user posted image user posted image
A si dobila moj zs....sm 2x poslalauser posted image

dobila in odgovorila user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
31.12.2009 10:13:43   
sunny24
tamika, lepe slikice! user posted image

ursa in baki, čestitke za avto!!! user posted image user posted image user posted image

ursa, sej itak si že pisala, ma kje maste vikend?

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
31.12.2009 10:41:02   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@
katjuša.......hvala za navodila glede fotkiča-zlata si,resuser posted image user posted image user posted image .....verjetno se res tvojedva bojita da boste šli na svoje.....ne sikeraj se,še vedno glejta za opcije da greeste v svojo hiško,če pa jo ne najdete pa se tudi ne sikeraj ker vsaka stvar je za kaj dobrauser posted image .....kako pa ti je tašča uničila božič?user posted image

Ja mislim, da bom zaradi niju raje tle ostala kot pa da koga na vesti nosimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res nimam moči, da se spopadam z užaljenostjo čeprav skos govorita, da če bi bla na najnem nestu in bi bila možnost nebi tle ostala.... ampak se mi zdi da je vse neka farsa..... bomo vidli zdej si boma montažno spalnico dozidala pol bomo pa vidl če se bomo boljše počutli z nekaj kvadrati več al bo še vedno manjkala kaka klet pa podstrešjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tašča nam je rekla da bo naredila kosilo in itak jst nisem kuhala pridemo tja pa kosila ni blouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa smo prišli neki ob 4 popoldne ma sem bla jezna lahko bi vsaj poklicala, da ne more in bi jst otrokom vsaj juhico skuhala..... je sicer imela v pečici štefani pečenko, ki smo jo jedli pomoje okol pol 6.....
potem smo se mal menli pa jima je moj reku da nej nehata kadit in pol sem jst dodala da je obljubla, da ko dobi prvega vnučka bo nehala in je rekla da je misla vnukicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim a moje2 fanta nista tok vredna k ena vnukica..... jst ju nebi zamenjala za nobeno punčkouser posted image res tako vseeno mi je kaj imam in sme ravno včeraj mojmu rekla da bom imela 4 otroke pa sem ga vprašala kolk jih bo on mel pa je reku ja tud 4user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in sma se menla o spolu je reku če bosta še 2 fanta bodo pa pevci in bodo nastopaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v glavnem je reku, da mu je vseeno če bi dobil šekakega fantauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no ko smo se končno spravli za mizo je začela pa silit in otroc so se že prej kruha najedl in ona začne dej beniju mal štefani sem rekla ne ker se je že dost nejedu in pol bom pa jst dala........ v glavnem je pol moj vzkipel in reku da nej neha......
florjan si je ful želel tam ostat in sem mela zanj vse za preoblečit ampak ko sem vidla kako otroka sili (to ni blo prvič) sem rekla ne da mi ga bo zvečer nafojtrala do onemoglosti pol pa spat dala ne hvala...... v glavnem ko reče florjan da ne more več začne boš še mal čokolade kaj pa kompot kaj pa on kompot, kaj pa torto...... v glavnem nima meje...... mislim da me pred februarejem ne vidi......
aja pa pričakovala sme pod smrečico vsaj 2 mala darilčka..... aha pobožne želje dobla sta iz hladilnika vsak enga božička.... sej to je tud lepo sam lahko bi jih dala pod smrečico......

če bi bli doma bi imel lepo božično kosilo in nebi se kregal okol tega kolk in kaj naj otrok pri 10 mesecih je.... pa ja jst vem sej sem mu mama.....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
31.12.2009 10:41:33   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

tamika kje hodišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ste vredu? žurete praznike?

tukaj user posted image

smo dva dni po turnirjih hodili... taxi mama user posted image user posted image user posted image user posted image

a zna ta taxi v okolico celjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mislim, da bi znal nazaj tja, ker je bil tam kupljen user posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša... od kod si?

dramlje to je prva izstopna za slov. konjicami če se pelješ iz mb proti celjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
31.12.2009 10:42:04   
Katjusa

ŠE MALO SLIKIC user posted image , upam, da ne zamerite
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

kaki dobri tipiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image luštne slikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
31.12.2009 10:45:07   
Katjusa

MATICU VSE NAJBOLJŠE ZA 1.ROJSTNI DAN!ŽELIM MU ZDRAVJA,VELIKO SMEHA IN DOBRE VOLJE TER DA BI ZRASEL V SUPER FANTAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

že eno leto je naokoli, ko smo vse februarčice zečele z večjim pričakovanjem čakat, kdaj nas bo zagrablouser posted image ..... matic takrat si nardil kr nekaj štren in straha med nami, no danes si pa prav fejst fant in nič več dojenček..... uživaj otroštvo in naj ti bo vsak dan poln novih lepih dogodivščin, zdravja, sreče in najponosnejša starša naj ostaneta to še naprej. vse najboljše

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
31.12.2009 10:47:34   
Čebel@
evo imam 5 minut časa......Hana pančka,jaz grem pa pucat

baki......user posted image user posted image user posted image  za avto......tudi vam srečnjo vožnjouser posted image

tamika....joj to pa je nočkauser posted image ......zakaj pa prej ne greš spat?......kakšne lepe slikiceuser posted image user posted image user posted image .......full so mi dobri k so vsi 4je enako oblečeniuser posted image user posted image user posted image .....fantje so že pravi korenjaki,mami pa ati pa prav fejst zgledatauser posted image user posted image user posted image user posted image .......claud ima prav da je tretji ki praznuje-sta praznovala že Taj in Maj od pikica5user posted image

ajvy.....pri nas pa ni nikoli nosil Dedek Mraz(edino ene 2 leti pri fotru v službi).....jaz se tudi trudim da naredim bolj praznično in da Hana občuti da se nekaj drugačnega dogajauser posted image user posted image user posted image .....user posted image user posted image user posted image za Tisin nasmehec-revček mali......a Tarja je pa ok?

sunny......a na vašo tudi luna vpliva?...pri nas je kakšen dan prej joj ponoči(naja sprehaja za dudo),danes ponoči pa tudi muksnila niuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
31.12.2009 10:48:01   
Katjusa
spala sem slabo.... šla spat ob 1:30 in se zbudla ob 3 pol pa vsake pol ure vstala ker je beni zgleda nekaj sanjal in se je oglašal ampak vedno ko sem stopla not je spaluser posted image ob pol5 sem mela vsega dopst sem mojga naskočlauser posted image user posted image user posted image user posted image (ker me je motu pa naglas dihal)user posted image user posted image user posted image no pol sem pa zaspala pa spala do 10:15..... beni je še vedno v posteljci sicer že bedi sam še pordemavauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to je tak mucekuser posted image user posted image user posted image moj mali mucuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
31.12.2009 10:49:08   
Katjusa
zdej grem pa cookije pečt pa rumove kroglice delat..... no pol k benija zrihtamuser posted image user posted image user posted image user posted image ga bom angažirala, da mi bo mal pomagaluser posted image user posted image user posted image user posted image pa še florjana in bomo na 1,2,3, konecuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
31.12.2009 10:50:17   
Katjusa
ajvy ponoč sem nate misla, ko nisem mogla spat.... a ti zdej boljše spiš?
upam, da se kmalu pozdravite user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 31.12.2009 10:51:33 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
31.12.2009 10:51:17   
sunny24

že eno leto je naokoli, ko smo vse februarčice zečele z večjim pričakovanjem čakat, kdaj nas bo zagrablouser posted image ..... matic takrat si nardil kr nekaj štren in straha med nami, no danes si pa prav fejst fant in nič več dojenček..... uživaj otroštvo in naj ti bo vsak dan poln novih lepih dogodivščin, zdravja, sreče in najponosnejša starša naj ostaneta to še naprej. vse najboljše

katjusa, to si pa tko lepo napisala, d ase kar podpišem pod tabo! user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
31.12.2009 10:55:04   
sunny24
čebela, ko je luna, mamo mi vedno pestre nočke...Pa to že od začetka...

katjusa, fajn peči! user posted image  

Joj, sam ta tvoja tašča...user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
31.12.2009 10:57:37   
claud
No zdj mam pa mal casa k Larissa pancka.
user posted image Larissa ma se vedno malo vrocine ampak se mi zdi da je to sam zarad zobkov...ker ji nc drugega ne fali in je cist normalno zivahna....a mislte da gremo v takem stanju lahko silvestrovat h mojim al bi vi doma ostale na mojem mestu?user posted image

Vsem ki imate nova prevozna sredstvauser posted image zelim v novem letu varne kilometre!!!!!!!!user posted image

Ajvy zelim vam prijetnega Dedka Mraza... Kako si ti? bolje? Glede zdravja....?

Katjusa wau ti si tud cist pridna s tole pekouser posted image user posted image

sunny mi smo mel tud telovadbo ponoci....itakuser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
31.12.2009 10:58:02   
Čebel@

katjuša.......hvala za navodila glede fotkiča-zlata si,resuser posted image user posted image user posted image .....verjetno se res tvojedva bojita da boste šli na svoje.....ne sikeraj se,še vedno glejta za opcije da greeste v svojo hiško,če pa jo ne najdete pa se tudi ne sikeraj ker vsaka stvar je za kaj dobrauser posted image .....kako pa ti je tašča uničila božič?user posted image

Ja mislim, da bom zaradi niju raje tle ostala kot pa da koga na vesti nosimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res nimam moči, da se spopadam z užaljenostjo čeprav skos govorita, da če bi bla na najnem nestu in bi bila možnost nebi tle ostala.... ampak se mi zdi da je vse neka farsa..... bomo vidli zdej si boma montažno spalnico dozidala pol bomo pa vidl če se bomo boljše počutli z nekaj kvadrati več al bo še vedno manjkala kaka klet pa podstrešjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tašča nam je rekla da bo naredila kosilo in itak jst nisem kuhala pridemo tja pa kosila ni blouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa smo prišli neki ob 4 popoldne ma sem bla jezna lahko bi vsaj poklicala, da ne more in bi jst otrokom vsaj juhico skuhala..... je sicer imela v pečici štefani pečenko, ki smo jo jedli pomoje okol pol 6.....
potem smo se mal menli pa jima je moj reku da nej nehata kadit in pol sem jst dodala da je obljubla, da ko dobi prvega vnučka bo nehala in je rekla da je misla vnukicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim a moje2 fanta nista tok vredna k ena vnukica..... jst ju nebi zamenjala za nobeno punčkouser posted image res tako vseeno mi je kaj imam in sme ravno včeraj mojmu rekla da bom imela 4 otroke pa sem ga vprašala kolk jih bo on mel pa je reku ja tud 4user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in sma se menla o spolu je reku če bosta še 2 fanta bodo pa pevci in bodo nastopaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v glavnem je reku, da mu je vseeno če bi dobil šekakega fantauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no ko smo se končno spravli za mizo je začela pa silit in otroc so se že prej kruha najedl in ona začne dej beniju mal štefani sem rekla ne ker se je že dost nejedu in pol bom pa jst dala........ v glavnem je pol moj vzkipel in reku da nej neha......
florjan si je ful želel tam ostat in sem mela zanj vse za preoblečit ampak ko sem vidla kako otroka sili (to ni blo prvič) sem rekla ne da mi ga bo zvečer nafojtrala do onemoglosti pol pa spat dala ne hvala...... v glavnem ko reče florjan da ne more več začne boš še mal čokolade kaj pa kompot kaj pa on kompot, kaj pa torto...... v glavnem nima meje...... mislim da me pred februarejem ne vidi......
aja pa pričakovala sme pod smrečico vsaj 2 mala darilčka..... aha pobožne želje dobla sta iz hladilnika vsak enga božička.... sej to je tud lepo sam lahko bi jih dala pod smrečico......

če bi bli doma bi imel lepo božično kosilo in nebi se kregal okol tega kolk in kaj naj otrok pri 10 mesecih je.... pa ja jst vem sej sem mu mama.....

glede tvojih dveh:mislim da ju je le strah da vas ne bosta tako pogosto videla-zdej ste le vsak dan skupaj,potem pa tudi če bi bili le 20 metrov stran,ju je strah da ne boste hodili na obiske.....lepo si uredite tukaj,spotoma pa še glejte za hiške-zaradi staršev ostajat doma in s tem tlačit svoje želje nekam daleč v podzavest,ni zdravo......sploh ko res dobita še kakšnega user posted image ,vam bi bilo bolj udobno na več kvadratih-sej se je luštno stiskat,luštno je pa tudi če ima vsak član družine lahko malo zasebnosti

glede tašče:mislim to,da je rekla da je mislila vnučko,je men adijo pamet....dober,večerjo in darilo še ok,ampak da maledva sili  jesti in da te ne upošteva,je pa mimo......ne sikeraj se,ker je ona na slabšem ko vas spet neki časa ne bo na obisk,Florči in Benči pa sta itak pametna in se ne  bosta počutila prikrajšana-če so starši srečni,so tudi otroci

jaz močno,močno stiskam pesti za vaju da vama uspe še kakšen user posted image (neglede na spol),ker vidva sta polna ljubezni in vem da jo imata še dovolj še za 10 otrokuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
31.12.2009 11:01:43   
Čebel@
claud......čist odvisno kako se Larissa počuti-če je dobrovolna in da "se ne vidi" da je bolančkana bi jaz šla,če je pa vsa "meževna" bi pa ostala domauser posted image
katjuša......čist si pridna s pekouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sunny.....pol nama ne bo nikoli dolgčas,ker luna je kar pogostauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
31.12.2009 11:03:09   
Čebel@

spala sem slabo.... šla spat ob 1:30 in se zbudla ob 3 pol pa vsake pol ure vstala ker je beni zgleda nekaj sanjal in se je oglašal ampak vedno ko sem stopla not je spaluser posted image ob pol5 sem mela vsega dopst sem mojga naskočlauser posted image user posted image user posted image user posted image (ker me je motu pa naglas dihal)user posted image user posted image user posted image no pol sem pa zaspala pa spala do 10:15..... beni je še vedno v posteljci sicer že bedi sam še pordemavauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to je tak mucekuser posted image user posted image user posted image moj mali mucuser posted image user posted image user posted image user posted image
jaz sem tudi slabo spalauser posted image .....ob 4.30 sem bila čisto budna-ob 20.00 bom pa samo dol padlauser posted image user posted image user posted image user posted image ......sta imela s tvojim vsaj nekaj od nočiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
31.12.2009 11:15:09   
sunny24

sunny.....pol nama ne bo nikoli dolgčas,ker luna je kar pogostauser posted image user posted image user posted image

Ja ne, se mi dozdeva da je vsak mesec...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
31.12.2009 11:17:19   
Čebel@
ker se mi verjetno ne bo več danes uspelo uglasiti,vam želim:

NAJ BO LETO 2010 POLNO LJUBEZNI,ZDRAVJA,SMEHA IN VESELJA!
VSE SLABE STVARI SE NAJ KONČAJO,OBRNIMO NOV LIST IN POZITIVNO NAPREJ!
OSTANITE TAKO SUPER PUNCE ŠE NAPREJ,KER STE EDINSTVENE IN TAKE VAS IMAM RADA!
HVALA VAM,KER STE TUKAJ IN NAJ BO TAKO TUDI ŠE NAPREJ!

maja

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
31.12.2009 11:40:53   
TAMIKA3

tamika kje hodišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ste vredu? žurete praznike?

tukaj user posted image

smo dva dni po turnirjih hodili... taxi mama user posted image user posted image user posted image user posted image

a zna ta taxi v okolico celjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mislim, da bi znal nazaj tja, ker je bil tam kupljen user posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša... od kod si?

dramlje to je prva izstopna za slov. konjicami če se pelješ iz mb proti celjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

naš galaxy pa je bil doma v lazah pri dramljah

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
31.12.2009 11:42:04   
TAMIKA3

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image saj je vseeno ali je user posted image ali user posted image samo da so zdravi user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
31.12.2009 11:48:31   
Katjusa

tukaj user posted image

katjuša... od kod si?

naš galaxy pa je bil doma v lazah pri dramljah

kake barve je srebrne?
pol pa ziher zna v dramljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tle ste avto kupl pa se niste do mene prpeljal....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?