kalbo -> RE: paranormal activity (29.12.2009 19:46:55)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika aja, pa še ena prigoda z baby fonom... bilo je prvo neurje na našem koncu, letos poleti in je toča tolkla po ograji in oknu. Hčerka je spala v spalnici. nanekrat oba z možem slišiva, kako pokliče mami , ati...sva šla oba v spalnico in je spala. Sva se samo pogledala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ampak čist možno, da je govorila v spanju, samo pol se ponavadi premetava, takrat pa je bila čist mirna, zato se nama je zdelo čudno Pazi to. Jest sem kakšno leto nazaj sanjal, da z malim popravljava streho, nakar mali pade dol. V tisti grozi se zbudim in si oddahnem, da so ble le sanje in ko že začnem razmišljat kaj bi take sanje pomenile pogledam proti vratom od spalnice in med vrati stoji Blaž. Pokličem ga...Blaž, Blaž, kaj je, pridi sem... on pa nič, samo steče nazaj v svojo sobo. Med tem se zbudi žena in gre pogledat v sobo, mali pa sladko spi. Mene je bla taka groza, da sem se zjokal sredi postelje in še danes ne vem, kaj je blo to. Takih filmov pa ne maram gledat, ker me mravljinci tresejo še en cajt pol.
|
|
|
|