Poka -> RE: paranormal activity (29.12.2009 8:12:44)
|
Uh tale film, gledlaala sem ga 20 minut, pa še za to je bilo škoda časa. V stilu Blairwitch, ki je najbolj beden film vseh časov. Vse je zrežirano - mislim, kdo pa ne zna navezat sukanca okrog vrat, pa posnet premikanje... Kar se je dogajal pri eni od forumk, ne vem, za to po mojem obstaja logična razlaga. Motnje v napetosti, ali kaj jaz vem. Nama se je ena televizija v stanovanju sama prižigala [sm=jezicek.gif] Na srečo nikoli ponoči, vedno ob sončnem suhem dnevu, ko si šel mimo. Je pa bila od ene že umrle gospe. Tudi drugače, so se mi že zgodile stvari v istem trenutku, ko je kdo umrl... Po mojem deluje isto kot telepatija... Enkrat je mimo okna v 4. nadstropju letela ena črna velika stvar, približno 2 m. Tako na hitro, sem mislila, da se mi meša. Drug dan mi je mama povedala, da je imela teta prometno nesrečo in je umrla. Ma ne vem kaj bi rekla - bilo je še dosti takih, od tega, da poznam človeka, ki ti dejansko misli preberein se ga od takrat izogibam, ima neko negativno energijo, še vedno se mi pa zdi, da obstaja neka logična razlaga... Reality TV sem gledala, ampak dejansko je vse zrežirano. Če so že kake stvari, mislim, da se jih ne da posnet - ker so po mojem to samo neki trenutni prebliski v naših možganih...
|
|
|
|