ninocka
|
moja tasca je tudi OK, sicer ne zivimo skupaj, tko da je mogoce tudi to vzrok, da se tako OK razumemo... je drugacn tip cloveka kot moja mama, bolj umirjen, bolj vsako stvar premisli in bolj odprt za nove stvari. Moja mama pa je totalno proti vsakim spremembam (sestra si je kupila novo posteljo in jo je skor kap zadela, ker smo staro ven dali), vsaka stvar jo totalno ziritira, nenehno se pritozuje...tko da mi je glede teh stvari tasca pac bolj vsec... Ce se nama z :love: ne da kuhat, se kar k njej na kosilo povabiva, pa vem da mi bo v veliko pomoc pri cuvanju nasega malega pikca in v prvih tednih po porodu (je namrec v penziji, moja mami pa se ni). Tudi ko sem bila lani brez sluzbe mi je bila v veliko pomoc, vozila me je k odvetniku, pomagala z nasveti (moja mami se je skoz sam nad firmo bunila), pa tudi ko sem bila na dieti se je potrudila in zame vedno posebi skuhala...:bravo: :bravo: se pa malo bojim, da ni kaj narobe z njo, saj je bila strastna kadilka (pokadila skatlo cikov na dan) na lepem pa je cisto prenehala, dvignila je celo zdravstveno zavarovanje (al rentno) in ves denar nakazala nama...Bojim se, da ni kaj narobe z njo in ker pac ne jamra, da sploh ne bo hotla povedat...ker glede tega sta pa s tastom obup (se je zgodilo ze, da je tast v bolnici 2 dni lezu, ko sva sele mi2 to zvedla):zmeden: no, ko lih o tascah razglabljamo, zdej ko sem na dopustu pa lahko jst njej eno dobro stvar nardim in ji specem kokosove kuglice, ki jih obozuje...da bom tud jst dobra snaha :)
|