|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Iščem dobre tašče!!!!
22.6.2005 9:48:13   
Pajaca
Ok ko se jih vedno tako šimfa in udriha čez njih.... pa me zanima a je na tem svetu še kje kakšna dobra tašča????

Moja Irenca (ni tašča, ker nisem poročena in sva ugotovili, da je bolje tako, ker pol se bi mogle sam kregat, če bi bla res tašča) je čist ok. Čist je nora na smrklo, merka jo kadar se nam da, ona bi nam vse spucala in skuhala (pa mi to nočmo... smo radi samostojni), ... .

Ok saj priznam da mi gre kdaj na živce (kdaj res kakšno fajn ušpič), pa sigurn grem kdaj jaz nje.... ampak ko berem kakšne tašče mate ve, pa kakšne probleme si delate zarad njih lahko rečem samo to..... dobr da mam Ireno.

Tko da me res zanima a ma še kera fajn taščo, al mate vse zmaje???? Al sem pa sam jaz tko bolj na izi, pa mi gre tričetrt stvari čez en ušes not pa čez druzga ven????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Iščem dobre tašče!!!!
22.6.2005 9:53:13   
Petra&Mojca
Moja tašča je dokaj v redu. Nimava kakšnih konfliktov, ceprav zivimo v isti hisi z locenimi stanovanji, mi veckrat popazi na pikico, nam skuha kosilo, ce je treba, ... Ko pa mi hoce vsilit njeno voljo, pa se obrnem in vse skupaj preslisim - se izognem konfliktu.

Ampak sedaj je sla za par dni na dopust in lahko ti povem, da imam obcutek, da sem jaz na dopustu!!!!!! Obcutka se ne da opisat z besedami! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Iščem dobre tašče!!!!
22.6.2005 9:55:03   
ZARA
Moja je super,ker živi daaaaaaleč stran...načeloma se ne vmešava v najine zadeve,obožuje Zaro,ji skoz nekej kupuje (včasih mal pretirava,ampak nikol nič ne rečem),pač taka je...
Do mene je zelo prijazna,čeprav ve da je ne prenesem...z njo sva imela pač hude probleme v preteklosti,ampak o tem pa ne bi...

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Iščem dobre tašče!!!!
22.6.2005 9:55:17   
sarči
Jest mam tudi super "taščo",v navednicah zato,ker tudi jest nisem poročena!Se fuuuul razomemo,vedno je dobre volje,vedno rada vse pomaga,vedno nam stoji ob strani....mislim,zaenkrat je zakon tašča!!!!!:bravo:
Vsako leto gremo skupaj(jest,tašča,njena sestra in od sestre hčerka,letos tudi moja :duda:)v hribe,kjer ma sestra od tašče wikend za en teden same ženske pohajat in je fuuul dobro,sam smeh!!!!
Res sem zadovoljna z njo,pa še stokrat boljše se razumem kot z mojo mamo!:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Iščem dobre tašče!!!!
22.6.2005 10:00:45   
soncece24
Jaz zaenkrat nimam težav, se vredu razumeva, samo preveč hvalila je ne bom, ker še nimava otrok in se še nima kje vmešavat, kaj pa še bo pa bomo vidli.

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Iščem dobre tašče!!!!
22.6.2005 10:01:37   
dory
Moja je najboljsa...je ni na spregled ze odkar sem zanosila :bravo:...pa je kar prou tko...bols nc k taka :)

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Iščem dobre tašče!!!!
22.6.2005 10:04:27   
Teni_
Tudi jaz še nisem poročena, tako, da še ni ravno prav tašča. Je pa fajn. Nimam nobenih problemov z njo. Moj se sicer včasih kaj skrega s svojimi, ampak kdo pa se ne.

Tejo rada počuva, če imamo kakšne opravke(npr. sedaj, ko se pripravljamo na selitev). Julija gremo skupaj na morje. PA še full poceni naju je prišlo, ker je bila poštena in nismo plačali pol pol, ampak ona za 4 midva pa za naju(Teja ima zastonj). Cela družina ima Tejo zelo rada in je že pravi mali razcartanec, ker vedno nekaj dobi.

Hvala bogu, da je tako, ker ne vem kako bi izgledalo, če bi bila zmaj.:)-

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Iščem dobre tašče!!!!
22.6.2005 10:07:44   
Gina
Moja je čist ok. Sicer je daaaaleč, včasih ima tudi svoje fore - ampak nikoli z mano, vedno z mojim:love:, drugače pa se nimam kaj pritoževat. Če jo z bivšo primerjam, je pravi angel.

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Iščem dobre tašče!!!!
22.6.2005 10:14:07   
CUKRČEK
Evo, jaz imam fajn taščo, s katero se res zastopimo. Od kar sem na šihtu tudi pazi :duda: , da nam je ni bilo treba dati v vrtec. Ne vtika se v naše zadeve, ve kje je meja do katere lahko gre.
Tako sem res zadovoljna z njo....še posebno, ko slišim kakšne probleme imajo nekatere z njimi.

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Iščem dobre tašče!!!!
22.6.2005 10:17:00   
lex
Moja v.d. tašča je full vredu, je pa zato tast:hudicek:, ker so ga celo življenje razvajali in more bit vse po njegovem. Ampak sem se ga že tud navadla. Hvala bogu, da je moj:love: tak, da ve da more bit vse po njegovem in mi on miri živčke, ko bi jaz znorela. Tašča pa je najboljša, ko je treba se vtakne, ko pa ne je daleč (če me razumete). Sva pravkar :kava: pili in sva debatirali!

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Iščem dobre tašče!!!!
22.6.2005 10:17:09   
CUKRČEK
Pa še nekaj za smeh: Kaj imata skupnega tašča in zrezek??
Oba sta najboljša, ko sta mrzla:)- :)- :)- :)-

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Iščem dobre tašče!!!!
22.6.2005 10:28:10   
sky
Jaz tudi imam super taščo (uradno že 12 dni;))! In seveda tasta. :bravo: za oba.
Dejansko se super razumemo. Ni nobenega vmešavanja, vedno pa priskočita na pomoč. V vseh treh letih, kar sva z :love: skupaj, nismo imeli enega konflikta ali kakršnegakoli nesporazuma. Najboljše pa mi je to, da sta sedaj najini družini tako povezani in da se ful razumejo.

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Iščem dobre tašče!!!!
22.6.2005 10:44:23   
baguSka
Evo moja dva sta tud zakon.;)

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Iščem dobre tašče!!!!
22.6.2005 10:53:28   
viv_
Moja tašča1 je povprečna tašča - ma svoje "tašča" dneve, ampak se da prežvet.

Tašča2 je pa zakon!:bravo::bravo::bravo: O njej pa lahko samo najlepše povem...:rozica:

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Iščem dobre tašče!!!!
22.6.2005 11:03:10   
muki1
Moja tašča je pa tako tako. Nežo pazi, kadarkoli jo prosimo, ni problem, sama se nikoli ne ponudi, vmešavati se ne upa,ker jo itak ne upoštevamo. Se mi zdi da ima rajši svoja dva vnučka (od drugega sina) vse jim v rit stiskajo in tudi pri darilih ( roj.dan, božič) naša pikica vedno pokasira kakšno malenkost, onadva pa rolerji, kolo...
Pa se ne sekiram itak ji jaz in mož kupiva vse kar rabi, je pa stara ful senilna in že 9 let odkar sva z mojim :love: skupaj, vedno poslušam ene in iste zgodebe, pop.....
Ajde babe fajn se mejte.

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Iščem dobre tašče!!!!
22.6.2005 11:08:56   
Pia73
Jaz imam tudi SUPER taščo. :bravo::bravo::bravo: Sem poročena. Moja tašča se nikoli ne vtika v nič, niti ne sprašuje še manj razglablja. Tamalga sta s tastom pazila skoraj 2 leti, ker zaradi ponavljajočih bolezni ni mogel biti v vrtcu. Nikoli ni za nič problem. Mene ima celo rajši kot svakinjo. Se potrudim, da ji z dobrim vračam.

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Iščem dobre tašče!!!!
22.6.2005 11:10:31   
Anonimen
enako, Pajaca: dobr, da mam JANJO :bravo:

(odgovor članu Pajaca)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   Iščem dobre tašče!!!!
22.6.2005 11:10:45   
Anonimen
Moja je bla prou fajn tašča. Po začetnih porodnih mukah cca. 1 leto pa pol sva se pol skoz fajn razumele. Sem se z njo laže kaj pomenila kot z mojo mamo.
Je pa res, da je bila ona tista, ki mi je rekla naj spokam kufre in grem, ker z njenim sinom očitno ne bom nikoli srečna (ampak ni mislila nič slabega). In dodala, da bi ona na mojem mestu storila tako, če ne bi bilo mojega bivšega (k je bil takrat star par mesecev). Jo je bodoči bivši tast pustil s par mesecev starim frockom in šel - sicer je pršu pa treh letih, al neki tacga, nazaj. Tko, da mislim da ve o čem govori, je dala tudi ona svoje skozi.

In če potegnem črto...jap sem imela čist fajn taščo. Ki ni bila nikakršen zmaj, je pa tudi res, da otrok nisva imela in se ni vtikovala. Mi je pa stala ob strani pri obeh ss. Mnogo bolj kot bodoči bivši mož. Morda je res to, da babe bolj skup stopmo pri takih zadevah. Škoda, da je bivša.

(odgovor članu Pajaca)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   Iščem dobre tašče!!!!
22.6.2005 11:16:40   
tjaga
Moja taščica je zlata in zlata vredna. Nikoli ni blo problema za popazit tamalega, hodila ga je iskat v vrtec, tud prespal je kdaj tam, če sva si midva z :love: zaželela iti ven, ali ko sem še na predavanja ob delu hodila.
Zdaj je že malo v letih, pa ji gre to malo težje od rok, samo to moramo vzeti v zakup in si poiskati drugačne alternative, kar se tiče varstva.
Drugače pa ima muchas pametne nasvete (včasih ji pa tudi kaj uide), pa gate bi slekla za nas. Pa ji jih nazaj gor tiščimo, ampak taka je. Dobričina do amena.

Bravo za mojo taščo in en velik šopek :rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Iščem dobre tašče!!!!
22.6.2005 11:21:46   
Anonimen
Moja dva sta tud ZAKON!!!
Jih mam na cajte rajš kokr njunega sina.

(odgovor članu Pajaca)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   Iščem dobre tašče!!!!
22.6.2005 11:34:26   
Pupica
Tut med dobrimi.:bravo::bravo::bravo:

Je bla navajena red delat, vendar je razumna ženska in je kaj hitro ugotovila da sem drugačnega kova ženske.
Sedaj se super razumemo. :bravo::bravo::bravo:

Pa da nam sam taščo hvalila, mam tut taščka, k je prov posebn človk(pa kdo pa ni?)In ga morm pohvlit, ker pride prav vsak dan(celo če je bolan) vsaj 2 x na dan pogledat svojo vnučko. :bravo::bravo::bravo:

Pa zakaj jih iščeš? Jaz svojih ne dam:)-:)-:)-:)-

Ne bi pa zgubljala besed o bivši tašči. Matr 5 let sem vpila da je najboljša tašča na svetu, pa da jo mam tolk rada kuk mat, pol se je pa pokazala v vsej svoji veličini:grrr::grrr::grrr:Zadnje 2 let sva se pa gledale kukr :muca::kuza:
tko da za nobenga več ne rečem, da je dober. Moja dva tašča in taščk sta v redu, verjamem v to. Nista pa verjento najboljša,ker to pa ne rečem več za nikogar pa pika

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Iščem dobre tašče!!!!
22.6.2005 11:47:43   
Anonimen
Da še jaz mojo pohvalim. Je super fajn, se vse pomeniva, v nič se ne vtika, če kaj rabim, je pa takoj na voljo. Ima sicer svoje muhe, ampak to so del njene osebnosti in jo imam mogoče zato še rajši. Pa še kuha dobro.

(odgovor članu Pajaca)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   Iščem dobre tašče!!!!
22.6.2005 11:49:01   
Anonimen
Ankica, da nis ti tud z našmu omožena :zmeden2: Ker sumim, da mava isto taščo :)-

(odgovor članu Pajaca)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   Iščem dobre tašče!!!!
22.6.2005 12:01:16   
Anja
Tudi moja je super :)-

.... odkar se vidiva le 1x na leto na hcerkinem rojstnem dnevu :bravo: :bravo: 8)

v.d. snaha alias :hudicek:

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Iščem dobre tašče!!!!
22.6.2005 12:02:25   
Špacka

Moja tašča je tud super, predvsem zato ker se res nikol v nč ne vtikuje,ker res ne bi prenesla, da bi mi nekdo pamet solil, kako naj kuham, pospravljam, likam njenemu sinu, ker če rabim nasvet grem k svoji mami.

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

otrok
danuska

Če bi vas partner prevaral in bi bil plod prevare otrok z drugo žensko bi otroka sprejeli?

da (25%)

ne (14%)

ne njega ne otroka (61%)

Število vseh glasov: 440

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!