|
RE: Noseča,jaz pa jokam! 23.12.2009 9:42:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Anonimna, srce se mi trga, ko berem tvoje besede Ne morem ti podariti drugega kot velik virtualni objem, iskreno iz vsega srca Vedi, da nas je veliko,ki ti v mislih stojimo ob strani, ki se zavedamo, da si bila prisiljena izbrati najtežjo odločitev in predvsem: vsi vemo, da nisi ti kriva. Čisto ničesar si ne smeš očitati, pazi nase, lepo te prosim, zaradi svojega dobrega, toplega srca, zaradi tvojih treh sončkov Tvojemu možu pa samo tole: sram naj ga bo. Upam, da je bila to le reakcija iz nevednosti, ker ni znal pravilno odreagirati in da bo sčasoma doumel, kaj rabiš in ti to dal. Vsekakor nisi sama!!! Mala pikica pa bo za vedno ostala ob tebi, dovoli ljubezni, ki jo tvoje srce nosi v sebi, da premaga bolečino, zlata mamica si svojim otrokom in mali to ve. Je v drobnem dihu vetra, ki te bo pobožal po licih in ti posušil solze, je v kapljici dežja, ki se bo posebej prijazno zalesketala na šipi. Nisi sama Kljub vsemu trpljenju ti želim praznike polne topline, da se bo tvoja srčna rana lahko zacelila in boš živela naprej, predvsem pa ti želim ogromno zdravja špelin@, dovoli, da citiram tvoj post, tako lepo, toplo in osebno si napisala; se mi zdi, da sama ne znam, bi pa želela anonimni povedat, da ni sama, in predvsem, da ni NIČESAR NAREDILA NAROBE!!!!! Ničesar ni zakrivila!!!!! Malček, samo malček v bran moža-verjetno se ne zna nositi s situacijo, ni dovolj močen. Res škoda, ker sedaj bo moral stati ob strani in NE misliti nase....saj verjetno je tudi njemu hudo, pa ne zna žalovati.....bi pa lhako ponudil svoj objem, vsekakor. Anonimna-piši nam! Mogoče pa smo ti lahko "me" v oporo.
|
|
|