Anonimen -> Noseča,jaz pa jokam! (13.12.2009 8:50:43)
|
Ne vem zakaj sploh pišem.Morda me boste skritizirale do konca,pa vendar upam,da me bo katera tudi razumela. Zgodba je zelo dolga,zato najbolje,da se vrnem malo v preteklost. Imam tri otroke,katere imam iz srca rada. Že takoj po tretjem porodu,sem si hudo želela še enega otročička,ampak moj mož nekako ni bil zato. Sprijaznila sem se s tem in živela dalje. Dala sem si vstavit obroček. Ob vsem tem sem imela še cel as velike težave z ledvicami,ki so se začele v zadnji nosečnosti,vendar jih nekako nisem resno jemala,češ da bo že minilo,če se pa jaz dobro počutim. Nagajat mi je začel tudi obroček,zato sem ga odstranila in hotela tabletke. Zaradi zdravstvenega stanja(so še druge stvari zraven)mi jih ginekologinja ni hotela predpisat. Ker pa sem vztrajala,sem morala podpisat izjavo,da jih zahtevam in jemljem na lastno odgovornost. Spet mi je bilo malo mar za to kar pravi,saj zaščito sem pa vseeno potrebovala. Kondomi pa niso prišli v poštev,ker imam zgleda alergijo na lateks. Dva meseca nazaj sem morala v UKC Ljubljana zaradi ledvične biopsije in sem morala prekinit z zaščitnimi tabletkami. Z možem sva ta čas pazila,ker sem bila nezašitena. Pa vendar sem pred dvema dnevoma zagledala pozitiven test nosenosti. Že dva dni se samo jočem. Ravno jaz,ki sem tako huda nasprotnica splava sem zdaj na tem,da ga moram storit. Nočem,nočem. Toliko stvari je še tukaj. V času nosečnosti mi lahko ledvice dokončno odpovejo in bom na dializi,potem dalje...sina,ki je bolan na srcu še čakajo operacije v prihodnjosti,ne vem če sem na to pripravljena [sm=smiley19.gif] Ampak nočem na splav,ker me bo to zlomilo,bolj kot vse drugo skupaj,pa vendar če pomislim na te ki jih že imam si tega tudi ne zaslužijo. Najraje bi kar sama umrla [sm=smiley19.gif]
|
|
|
|