TomTaylor -> RE: Sicer ne vem zakaj se jezim, pa vseeno... (11.12.2009 20:35:34)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga Glej, sama se hodila na pedagoško. Nisem imela tako slabega uspeha v srednji, da mi je bila to edina izbira, ampak sem sama to izbrala. Nisem bila na najlažji smeri, še zdaleč ne. Ker je izmed dveh predmetov eden bil jezik in eno čisto nekaj drugega, sem imela neprimerno več dela kot če bi si izbrala sorodne smeri. Ne bom rekla, da je bilo težko, sploh pa ne najtežje. Ampak j ebilo tako, da si 6ico dobil na izi, tudi 7ica je še nekak šla, za kaj več pa si se mogle fajn učiti. Kar ni problem, ampak mi nismo imeli neke predpisane literature. Včasih sem prebrala po 20, 30 knjig, da sem si naredila izpiske in še vedno je profesor našel eno stvar, ki pa je nisem naštudirala. Vi, pravniki, imate bukvo in dudl, dudl. Vem, sem imela cimro iz pravne. In tisto slavno Rimsko pravo, ki ga folk ni zdeloval. Sem šla na fax in ga brez predavanj naredila z 9. Ker je meni to bilo tako lahko, ker sem imela knjigo iz katere sem se učila in mi ni bilo treba letat okoli in iskat podatkov. lp če imate pa na pedagoški rimsko pravo, sem pa jz papež Pavel.
|
|
|
|