Rižkoo
|
Ojjjj...mamice.., booorkice.. :-) Da se še jst malo oglasim. Sej ni res, da nimam časa ampak smo še zmer kot begunčki..malo tukaj, malo tam.... ne vem kje mam glavo, noge... Smo bolančki. 4 dni bla v bolnici. Bronhitis in sva še zdej na vpihih ventulina na 6h. Stanje, ki ga jst vidim je nespremenjeno. Kašlja tolk, da se davi... , izvidi pa so super. Ne vem, začenjam sumit, da ni kakšna alergija na prah, pršice.... mogoče od dima po požaru. Ne vem, sam vidim ga, da se tko matra da joj. Ma kera mogoče kakšno domače zdravilo v mislih??? Proti kašlju? Jst sm mela mal krize ampak so mamice zakooon in je moja glava, počutje,.... vse spravljeno skupaj. Puzzli sestavljeni, se pravi ... stanje izboljšano. Še zmer na -7kg ampak sej bo jenček v bušiju prinesel kg nazaj. Ja, dojenček je... , ni punčka, ni fantek... no je eno ali drugo ampak še nič se ne ve. Sem imela danes pregled in za našega atija spet nič sreče. Stanovanje se rihta, zelo hitro rihta.... sm skor pozabila kako je vse skupaj zgledalo. Sm si pogledala včeraj slikice, pa me je kr zmrazil. No, noro hrepenim po trenutku, ko bom spet lahko z svojim možem objeta zaspala v najini postelji za svojimi, zaklenjenimi vrati...., noro hrepenim po tem, da mi ne bo treba ko miška it po vodo..., ko se ponoči zbujam žejna... , da mi ne bo treba tolk pazit na taščine vaze, tepihe, predale..., omare, steklo, rooože.... oooo ker ta naš mali je lump vseh lumpov. Tak živahen dečko, da joj. Uglavnem, komaj čakam, da se sprostim v svojem stanovanju....... in to bo kmaluuuuuuuuuuuuuuuu.... Bom vselitev delila z vami..., ker ste ble tolk pridne in ble z nami, ko nam je blo najtežje... Mamo 4 zgornje zobke, 2 spodnja, laskov nimamo.... skoz se smejimo, hodimo ko tapravi. Aja.., je shodil ta naš dečko 24. septembra.. ampak tko, kr bum. Zdej se že zuni lepo sprehajava,, ne tečeva. . Rokice sploh več noče dat... uglavnem, ni lahko, ko sam laufam za njim. Je pa definitivno zelo zabavno. Tak smeško je, se vsakmu smeji, se ustavi... si ga ogleda... pol mu pa nameni en lep nasmeh. Punčke boža..., fantkom da five...pa dobr dan z rokico. Da se razumemo, punčke sam poboža in reče iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... Krega se, sitnari, uboga.....reče že en kup stvari...oponaša kužeka, mucko, kravo in konja.... , pa reče št. ena in dva. Pa HVALA skoz govori. Uglavnem...nič dolgčasa. Se skoz kej učiva... po moje mu grem kr na živce. Sam mi je fajn, ko slišim ponavljanje. Toliko... HVALA vsaki posebej za skrb... Počasi pa bomo nazaj na starih tirih. Joj pa mamice dve nove mamooooo.....JUPI ČESTITKEEEEEEEEEEEEEE....