|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Stare borke :-)
12.10.2010 18:12:42   
tassika
No punce, katera je naslednjauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 926
12.10.2010 18:44:29   
malaMravljica
Hvala Biba tudi tebi. Pa hvala vsem za sms-je. Saj odgovarjam, sam ko ravno kaj delam pa pozabim in pol ne vem vec komu sem in komu ne.

Tassika, ja zvesta je naslednja z rojstnim dnem a ne, pa vasa bejba tudi kmalu pol, sam jaz sem pa sla prav cekirat tabelo, ker sem pomilsila, da je kaksna nova nosecka notri vnesena, pa ni nic.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 927
12.10.2010 18:45:23   
tassika
Pa saj to sem mislila, naš seznam nosečk je tako prazenuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 928
13.10.2010 8:41:27   
a.biba
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

No punce, katera je naslednjauser posted image

Jaz vam ne bom gužve delala, tako da prepuščam vam naval user posted image user posted image user posted image .

Punce - kako pa kaj naša Rižkoo in Liam? Večkrat mislim na njih user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 929
13.10.2010 21:32:47   
Rižkoo
Ojjjj...mamice.., booorkice.. :-)

Da se še jst malo oglasim. Sej ni res, da nimam časa ampak smo še zmer kot begunčki..malo tukaj, malo tam.... ne vem kje mam glavo, noge...

Smo bolančki. 4 dni bla v bolnici. Bronhitis in sva še zdej na vpihih ventulina na 6h. Stanje, ki ga jst vidim je nespremenjeno. Kašlja tolk, da se davi... , izvidi pa so super. Ne vem, začenjam sumit, da ni kakšna alergija na prah, pršice.... mogoče od dima po požaru. Ne vem, sam vidim ga, da se tko matra da joj.
Ma kera mogoče kakšno domače zdravilo v mislih??? Proti kašlju?

Jst sm mela mal krize ampak so mamice zakooon in je moja glava, počutje,.... vse spravljeno skupaj. Puzzli sestavljeni, se pravi ... stanje izboljšano. Še zmer na -7kg ampak sej bo jenček v bušiju prinesel kg nazaj. Ja, dojenček je... , ni punčka, ni fantek... no je eno ali drugo ampak še nič se ne ve. Sem imela danes pregled in za našega atija spet nič sreče.

Stanovanje se rihta, zelo hitro rihta.... sm skor pozabila kako je vse skupaj zgledalo. Sm si pogledala včeraj slikice, pa me je kr zmrazil. No, noro hrepenim po trenutku, ko bom spet lahko z svojim možem objeta zaspala v najini postelji za svojimi, zaklenjenimi vrati...., noro hrepenim po tem, da mi ne bo treba ko miška it po vodo..., ko se ponoči zbujam žejna... , da mi ne bo treba tolk pazit na taščine vaze, tepihe, predale..., omare, steklo, rooože.... oooo ker ta naš mali je lump vseh lumpov. Tak živahen dečko, da joj. Uglavnem, komaj čakam, da se sprostim v svojem stanovanju....... in to bo kmaluuuuuuuuuuuuuuuu.... Bom vselitev delila z vami..., ker ste ble tolk pridne in ble z nami, ko nam je blo najtežje...

Mamo 4 zgornje zobke, 2 spodnja, laskov nimamo....  skoz se smejimo, hodimo ko tapravi. Aja.., je shodil ta naš dečko 24. septembra.. ampak tko, kr bum. Zdej se že zuni lepo sprehajava,, ne tečeva.user posted image . Rokice sploh več noče dat... uglavnem, ni lahko, ko sam laufam za njim. Je pa definitivno zelo zabavno. Tak smeško je, se vsakmu smeji, se ustavi... si ga ogleda... pol mu pa nameni en lep nasmeh. Punčke boža..., fantkom da five...pa dobr dan  z rokico. Da se razumemo, punčke sam poboža in reče iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...

Krega se, sitnari, uboga.....reče že en kup stvari...oponaša kužeka, mucko, kravo in konja.... , pa reče št. ena in dva.  Pa HVALA skoz govori. Uglavnem...nič dolgčasa. Se skoz kej učiva... po moje mu grem kr na živce. Sam mi je fajn, ko slišim ponavljanje.

Toliko... HVALA vsaki posebej za skrb... Počasi pa bomo nazaj na starih tirih.

Joj  pa mamice dve nove mamooooo.....JUPI ČESTITKEEEEEEEEEEEEEE....user posted image

Prvi Rižko v meni je pustil sledi :-).. a imam še dva mala Rižkota :-)

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 930
13.10.2010 21:36:52   
tassika
Rižko jaz dajem smrekove vršičke, imam domače, ampak se jih dobi tudi v lekarni.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 931
13.10.2010 21:43:06   
Rižkoo
tassika..., mam smrekove vršičke..., slezov sirup, prospan.... NIČ, NIČ ne pomaga.
Bom mogla MM vprašat a majo nemci kaj bolšga?user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 932
13.10.2010 21:55:19   
tassika
Rižko, drugače pa še tole:

žajbelj, meto in kamilice prepražiš na malo olja, daš na pleničko, zaviješ in daš v umivačko (rokavica za umivanje) ali nekaj podobnega. Otroku položiš na prsi in pustiš čez noč. Prevežeš ali nekaj podobnega. Upam, da razumeš. Več pa en vem.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 933
13.10.2010 22:02:36   
a.biba
Rižkoo user posted image user posted image user posted image  hvala, da si se javila in da se počasi stvari obračajo na bolje. Naj se še fajin fantič lepo pozdravi, pa nič po bolnišnicah letat. Drugače pa jaz zdaj za kašelj prakticiram just kozmetiko - krema materina dušica po prsih in podplatih in olje 31 v vrelo vodo ali na kak svečnik na vodo, da vlaži zrak in se nam fajn odnese. Drugače pa mogoče razmisliš o kakšnji alternativni medicini, če se stanje ne bo izboljšalo, ker mogoče gre res za kakšno alergijo in bodo zdravila nič pomagala.
Pa vidim, da bo buši začel tudi raste. A nuhalna je že za vami? Kakorkoli se bo izteklo pri spolu, bo sigurno idealno, v to sploh ne dvomim. Zdravi in srečni otroci so naš največji zaklad.

Hvala, da si se javila in hitro selitev domov vam želim! V težkih trenutkih je pa seveda največje zdravilo nasmejani sinko, tako da uživate v vsaki sekundi dneva!

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 934
13.10.2010 22:07:01   
tassika
Aja tudi jaz delam tako kot a.biba. Samo pri materini dušici moraš ful pazit, sem jo enkrat predebelo namazala in je postala vsa pikasta, ker je kremica ful močna.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 935
15.10.2010 21:46:42   
a.biba
15.  otktober - DAN SPOMINA NA UMRLE OTROKE
http://bibaleze.si/clanek/rubrika/starsi/mednarodni-dan-spomina-na-otroke-umrle-med-nosecnostjo-ali-kmalu-po-porodu.html

Prižgimo svečke za naše izgubljene zakladke in nikar ne jokajmo nad usodo - nič se ni dalo narediti, nič se ne bi dalo spremeniti in nič ne bi bilo tako kot je zdaj, če nas ne bi življenje najprej preizkusilo. Tako, da bodimo hvaležni za vse kar nam je dano in nekoč bomo srečali tudi del nas, ki smo ga izgubili in ga ne bomo nikoli pozabili - toda to je življenje in vse se zgodi z razlogom!

user posted image

Hvala vsem vam, ki ste mi stali ob strani, ko mi je bilo hudo in hvala, da ste delili veselje in skrb za zakladek, ki je tu ob meni. Nikoli vas ne bom pozabila in vedno vam bom hvaležna!

< Sporočilo je popravil a.biba -- 15.10.2010 21:48:03 >

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 936
18.10.2010 22:09:54   
a.biba
Čer, punce!

Upam, da vas nisem zadnjič s postom zamorila, ampak ko sem naletela vsepovsod na netu zgodbice in spomine na naše angelčke, me je kar malo zgrabilo. Potem sem šla pa naša zakladeka gledat kako sladko spita in vse je bilo lepše. Tako, da upam, da vas nisem pregnala....

Mi smo super, razen nočno spanje ni več najbolj kvalitetno kot sem bila navajena. Pa ne vem, mogoče je že čas, da razkiram in dve noči poslušamo jok, ker to ne more biti tak, da večji kot je - večkrat je ponoči. Kako ste se ve s tem spopadle. Vem, da se je enako dogajalo pri sestrci in sma začeli noči spati brez hrane pri sedem in pol, ko sma nehali dojiti in je bilo vedno manj mleka. Glede na to, da je začel lepo jesti gh in sma prešla na dva obroke, čeprav še ne nedomestita mleka v celoti - vsaj vedno ne, bi pomoje moral imeti čez dan dovolj in je tole sam razvada. Mu dam rajši podnevi več jesti, ampak noče...

Drugače je pa prav migec, se že veselo postavi na vse štiri in se trudi premikati - mu že kar preveč uspeva, ga že najdem vsepovsod samo tam ne kjer sem ga pustila. Močen je neverjetno in očitno bo kar hitro letel po štirih. Sem šla slike gledat, to kar naš počne še ne pri šestih mesecih je babika pri devetih... očitno imamo migeca. Nič ga ne silimo in vzpodbujamo, imam ga veliko časa na tleh na puzlah in se sam veselo postavlja na noge, pa na glavo, ritko v zrak... pravi nagajivček je že.

Evo sem se že razpisala... zdaj ste pa ve navrsti in upam, da dobim kakšen fajn nasvet kako s spanjem. Ker zdaj zvečer rajši dlje bedim in imam potem krajšo noč, ker celonočno vstajanje in hranjenje mi nista pisana na kožo.

Mirno noč vsem!

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 937
19.10.2010 12:31:15   
tassika
A.biba jaz težko pomagam, ker sem ji še do 10m ponoči dajal za jest, enkrat ob 1 zjutraj drugič okoli 5-ih. Potem je pa kar naenkrat sama začela spuščat obrok ob enih in čez nekaj časa še ob petih in zdaj spi. Sicer se zbudi, samo takoj nazaj zaspančka. JAz sem rekla, dokler bo rabila ji bom dajala, ne vem če je bilo to prav, ampak pri nas se je lepo obneslo. Je pa res, da sem ji kasneje začela mleko redčit, vmes poskuisla tudi z vodo. Včasih je uspelo, če pa ni pa mleko. Je bilo lažje, kot mirit jo.

Midve sva bili pa danes prvič v varstvu, pa vam bom kr z oktobrk prekopirala, se mi ne da tipkatuser posted image user posted image
Evo midve sva pa s prvega uvajanja. Sem bila tam pol urce, me niti pogledala ni in sem šla na kavo. Potem pa je po 20 min skapirala, da me ni in jok. Pa jo je varuška potolažila, potem je pa njena sovaruhinja začela jokat, ker je bila ljubosumna in sem mogla priletet nazaj. Ko pa sem prišla pa 10 min v naročju, potem pa spet kot da me niuser posted image  Ah ja zgleda čisto brez joka ne bo šlo. Se mi pa zdi za prvič, da je vse skupaj dobro izpadlo. Zdaj pa doma spančka, jaz pa čakam obiskeuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 938
19.10.2010 12:40:59   
nadka30
dan najprej en lep pozdrav in predvsem lepo vas je brati kako uživate z svojimi malčki in ja tudi mi uživamo z našo malčičo melanie in skoraj ne morem verjeti da je stara že skoraj mesec in pol, in ja izbrala si je zelo lep datum za rojstvo(9.9.) in če se ne motim ima tudi tvoja punčka a. biba na ta datum rojstni dan.
Rižko držim pesti da se čim prej vselite in predvsem lepo nosečnostuser posted image user posted image user posted image .

Drugače pa uživamo na polno, pravo v veselje nam je naša pupa in starejša hči bi jo najrajši nosila okoli ampak ji včasih komaj dopovemo da to ni igračka, pa tudi z sončkom 25 sem se pogovarjala in tudi ona je popolnoma navdušena nad svojim sončkom Žanom, ki jo celodnevno zaposluje .

Pa da ne pozabim vsem, ki praznujete v teh dnevih želim vse naj naj in naj se vam izpolni vse kar želiteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čaouser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 939
19.10.2010 21:41:03   
tassika
Važna, pilotko bil na obisku user posted image

Več pa jutri k mi šteka rač user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 940
20.10.2010 11:14:26   
malaMravljica
Tassika, ma si pa res vazicka no user posted image user posted image   pa ze 2x si videla Davida. Hi hi.. na tistih prvih fotkah je bil David tak mali in prvo kar mi je takrat prislo na misel je bilo palcek David, ko se spomnim nanj sedaj vedno pomilsim na palcka Davida.

o male punce med nami, lepo lepo Nadka za punco.

Biba, ti pa nisi nic zamorila ves, sam ko sem to prebrala takrat so mi prisle solze v oci in ka nisme mogla nehat jokat. Sem sicer pomesala datume ampak v soboto je potem na ta racun cel dan gorela lucka pri nas.

Punce, moj mali ima 9 kg user posted image   sicer pa ga je pediater danes full pohvalil.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 941
20.10.2010 11:41:46   
tassika
Bravo LM. Zoja ma tudi tam nekje, ne vem, midve imava sistematiko 4.11.

MM sem važna, ampak ti pa zato dobiš slikice. Je prišel Davida na obisk čisto spotoma, ker so imeli en opravek v LJ, ampak se bom potrduila da do novega leta še enkrat pridemo na morjeuser posted image

No za nama je pa drugi dan uvajanja. Danes tiste druge punčke ni bilo in je ne bo do konca tedna, ona ni vedno tam, ker mamica včasih dela popoldne. In pridem, dam Zojo na tla jok, jo hočem zamotit jok. Nič se rekla najboljš da grem, sem ji povedala, da pridem nazaj, dala lubčka in papa, ter ušla dobesedno. No in stojim pred vrati, jokala je manj kot 2min in potem tišina. In je bila tam lepo dve urci. Ah ja me že hoče obrnit okoli, packa mala. Je pa vseeno dobila novo žogico, ker je bila pridna, zdaj pa spančka, jaz pa tajam golažuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 942
21.10.2010 9:52:30   
MAŠKA
Pa še moje javljanje....

tudi naša Živa pridno raste, pri 9 mesecih je imela že polnih 10 kg. Kar jedla bi in jedla kot mali hrček.
Čez dan je en sam smehec, ampak spimo pa tako slabouser posted image . Prvo rundo spi od cca 8 do polnoči, potem pa zbujanje na 2 uri. Kar nekajkrat se nam je že zgodilo, da se je zbudila sredi noči, npr ob 2 in potem do 5. ure ni zaspala... vam povem, da sem že kar dobro utrujena. Dva tedna nazaj je imela vneta oba ušeska, no zdaj se je že porihtalo, drugač je bila pa kakšne 3 noči zelo uboga.

Drugače pa ima najrajši na svetu sestrico... ta je pa takšna obojestranska ljubezen, da ti je kar toplo pri srcu, ko vidiš kako se imata radi. Ko pride Maša iz vrtca Živa prav kriči od veselja.user posted image

No prodniška pa se mi kar hitro bliža koncu, me že kar stiska pri srcu... le še slaba 2 mesecauser posted image . Ne morem verjet, kako hitro je minilo...

Tassika, upam da vam uspe uvajanje s čim manj joka...

Rižkoo želim vam, da si čimprej uredite gnezdece... upam, da se kaj vidimo!

Biba tudi jaz sem se pomnila izgubljenih pikic, ampak hvalabogu, vse tukaj gor imamo že svoje sončke v naročju.

Pozdravček tudi Sončku85, Mravljici, Pilotini in vsem ostalim!

< Sporočilo je popravil MAŠKA -- 21.10.2010 9:53:10 >

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 943
28.10.2010 22:40:56   
Rižkoo
Imela sem prvi obisk.
Obisk in tako čustveno presenečenje.

Sonček85 z svojim sinčkom.  Že veste, ne?
:-)

Drage moje, dobre srčke imate in hvaležna sem, da imam take virtualne prijateljice. Iskrena HVALA, seveda ta hvala ni beseda s katero bi ubesedila svoja občutja ampak.. ne vidite me, ne slišite me... zato ISKRENA HVALA.
Kaj takega pa res ne.... oz. ja, sem doživela in na mojem obrazu je samo nasmeh in vprašanje... ali je to res mogoče????!!!! Par dni nazaj sem nekaj podobnega doživela od še ene moje prijateljice, danes spet.
Ja, srčke mate dobre. To je to. Nimam besed.

Tukaj sem za karkoli in kadarkoli.... , da mam tud jst dobrga srčka pa vem. :-) Osebno se bom potrudila, da se 1x oz spet srečam z vsako posebej, se osebno zahvalim.
Skratka, hvala za podporo,
še posebej pa
MM, Tassika, Zvesta. Kepica, Pilotka

Sonček85, ti si pa itaq sonček… to zdaj vsaka ve
:-)

Pomočka gre pa na Liamov varčevalni račun in za sobico v kratkem. Vse bote del te sobice in vaši otročki vedno dobrodošli v njej.

HVALA še enkrat...  sem absolutno ganjena.

Vaša ganjena Rižkoo :-)

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 944
29.10.2010 5:55:27   
sonček85
joj sedaj sem pa tudi jz navsezgodaj predno grem v službo dobila solzne očke.
Miška vse to je bilo od vsake punce dano s srcem in mislim,da za tako super punco kot si ti ni bil noben problem kateri ki je lahko dala dinarčke,da jih je dala tebi.
Res si posebna punca polna smeha ,veselja ,pozitivne energije ,ki si jo sedaj po 2m spet dobila nazaj.Sedaj ste na vrsti vi trije ,kmalu pa se vam bo pridružil-a še 4 družinski član ,ki bo to složno prelepo družinico polepšal še za naprej.Še več smeha ,veselja ,cartanja,....SKRATKA ZASLUŽITE SI

rES je kot je MM že omenila ,veliko punc je o tem razmišljalo po moje vsaka potiho a niso vedele tvoje reakcije,zato tudi nekako niso upale;))še mene je skoraj kap in sem imela cmok v grlu ko sem ti rekla:)))))))Ja no sedaj pa bo to imel lep spominček Liam in še drugi otroček;))))

Naj se še jaz vsem puncam opravičujem ,ker je minilo kar 2m ,a prej res nekako ni šlo.Upam ,da razumete,je pa res vse bilo predano Rižkoo in ko bi ve videle od nje obrazek.Res je bilo lepo presenečenje;))))HVALA VSEM ,KI STE POMAGALE;)

Stanovanje je KRASNOOOOOO,Liam ,mami v njem kar žarita;)))res se čuti ponovno tista TOPLA energija ,ki je med njimi še bolj stakana kot je bila

Lupčka rižkoo in ne daj ,me smo pa s tabo.Uživajte ,uživajte:)

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 945
4.11.2010 11:00:41   
Kepica83
Ojla lepotičke moje!
Kako ste kaj?
Gospa Kepica se vam javlja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Hja kepica se je uspela poročit. Ta porokica je bila nekaj posebnega. Sploh zato, ker sem pred mojega dragega stopila v obleki od Rižkooooo. Nosila sem jo z ogromno nostalgije v srcu. Moj je pričakoval vijolično obleko, a ko me je videl celo v belem je jokal na ves glas. Rižkooooo nama z možem si naredila ta dan nepozaben. Večno ti bom hvaležna draga moja. Bilo je nepozabno. In res sem bila čudovita user posted image . Še 1x najlepša hvala!!!!

Rižkooo moja presrečna sem, ker si srečna in da ste končno spet med svojimi 4 stenami, v svoji postelji, za svojimi vratami. Ti si angelček pa pol in si zaslužiš le najboljše. Sedaj je konec težav, boš vidla. Bomo jih me RR-jevke stare borke z metlami pregnale user posted image . A zmenjeno? Kako je Liam? In naša mala nova beba???user posted image  daj mi pošlji eno slikico tebe z bušijemo no user posted image .

Sonček85??? Pogrešam te.. javi se mi kaj.. A je že kkšen plusek na vidiku??user posted image user posted image user posted image

Čestitke novopečenim mamicamuser posted image user posted image

Zdaj pa še nekaj o našem sinčiju pinčiju. Po dnevi je priden, ponoči vemo vstat do 10x. Joka, dobi čaj, zaspi nazaj. In tak je vsako noč. Postalo je malo naporno ker sem jaz tu pa tam že začela delat in pridem včasih ob pol 1 zjurraj domov, pol pa do 5 10x vstanemo. Ampak bo boljše. Imamo že 3 zobeke. Se plazimo, radi stojimo, a sedimo pa še ne. Hodimo na fizioterapije, ker so nam diagnosticirali hipotonost. Tako da...

Kako ste ve kaj punce moje? A.biba, sonček25, nadka30. tassika, MM, Maška, pilotina, nogavica, zvesta, drobtinica... upam da nisem katere izpustila. Mislim na vse!!!!

Lupčka od gospe kepice!!

Aja ve babike moje me lahko tikate user posted image user posted image user posted image . Ja saj vem da sem važna.

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 946
4.11.2010 19:33:22   
a.biba
Čer!

Če mi rata kaj napisat... sicer mali že spi, tavelika pa še meni pravljico bere, jaz pa takole...

Rižkoo user posted image uživajte v prenovljenem domu in naj vas od zdaj naprej spremlja samo sreča in zdravja. Vsega slabega je bilo že tako preveč. Kako kaj mala babika v bušiju? Aja, saj nisem sigurna od kod mi to, da je pupika... hm...

Kepica user posted image  ČESTITKE OB POROKI! Zdaj si pa res gospa postala in zelo sem vesela za vašo družinico, da se vam je uresničila želja. Kakšne slikice se tudi ne bi branile. In seveda vaš fant krasno napreduje, verjamem da si polno zaposlena in čeprav je včasih naporno, je še vedno sama pozitiva, ko potegnemo črto, ne?user posted image

Nekaj sem videla, da še imam na dolgu - VSE NAJBOLJŠE NAŠIM SLAVLJENCEM PREJŠNEGA MESECA - Tilen, Matic in Zoja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ZVESTA tudi tebi VSE NAJBOLJŠE! ( z malo zamude seveda)

Tulk na hitro, zdaj grem pa na cartanje in verjetno tudi kmalu na spanje, ker sem že malo fejst utrujena.

Aja, še eno vprašanje - naš mali zobkar me je tulk nagrizel v bredavico, da imam prav luknjico noter in da ne govorim kako to boli že samo po sebi, ko pa sesa pa tako.... mi je kar slabo od bolečine. Mu dajam vsem dodatek, da se čimprej malo poceli, pa je vseeno kriza. Kakšen nasvet razen bepantena - ker, če tole ne bo v dveh dneh boljše bom znorela in verjetno tudi nehala dojiti, ker take bolečine pa še na začetku nismo trpeli in tole postaja prava muka in težava, pa vmes si stiskam, da ni prehudo... ni več nič prijetno, čeprav še ne bi nehala user posted image .

Nočke - cartika me čaka...

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 947
6.11.2010 12:44:26   
Kepica83
A.biba.. hvala za čestitke user posted image  Ja končno nam je uspelo. A ti veš katerga še je druga nosečka? Sem vidla da je rižkooo nekaj omenila. Torej nosečka je rižkooo pa še katera? Ma me firbec matra. user posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 948
8.11.2010 13:37:26   
sonček85
draga moja kepica ,tudsi jaz te pogrešam in upam da se kmalu res vidmo ,sam da se vse uredi pri aši rižkoo

NE NA VIDIKU ŠE NI PLUSEK IN MISLIM DA GA ŠE NEKAJ ČASA NE BO ALI PA SPLOH NE;(

POGREŠAM VAS IN VAS VSE LEPO POZDRAVLJAM

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 949
8.11.2010 19:57:43   
tassika
Sonček kako to? Je kaj narobe? JAz mislim, da še nimamo nosečke, Rižko je s svojim namigom ciljala na drugo stranuser posted image

Zdaj pa šibam pod tuš, jutri kaj več napišem. Se z Zojo navajava že na to, da drugi teden začnem delat in sem vstala že ob 5,30 to je čisto nekulturna ura za vstajatuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.