tassika
|
Uf bom kar prekopirala tisto kar sem napisala mm v mail Včeraj sem gledala Zojo, sploh ne vem, kdaj je tako zrasla, res, da ima čisto malo lask, no ja ima jih veliko, samo so tenki in blond in se slabo vidijo :), ampak je pa v oblekici in supergah kot ena velika punčka. Pa tak cuker je, ko ne joka, no itak imamo po novem samo dva programa - jokajoči in navihani. Prvi veš kakšen je (gre za tabo in joka mama, mama,...) drugi je pa en sam smeško, karkoli najde se smeji, prav nagaja. Prej mi je s kocko tolkla po pečici in se smejala ko pečen maček :) Roj.dan je v pripravah, tam nekje zadaj. Tortica je naročena, vse ostalo je še v oblakih. Od naju dobi za darilo 1g zlata in tortico, drugega ne potrebuje. Od naših dobi tisti nahrbtnik za v hribe, ostalim sem rekla za bone. Za oblečt ima dovolj, vsaj zimsko kolekcijo :) Pomladanske pa še ne kupujem, ker ne vem kako bo rasla. Zaenkrat gre v oboje, v širino in dolžino. JE pravi mali požeruhec :) Aja pa ne boji se več ljudi, gre k vsakemu, samo če ni zaspana ali naspana. ponavadi ko se zbudi rabi, da pride malo k sebi. Dediji so zakon, babice trenutno malo bolj v ozadju. ČE jo pa nosiš okoli ali pa če imaš kaj hrane v rokah, je pa vsa tvoja :) Prejšnji teden sva dali čez en prehlad, bil je sum na bronhitis, ampak je potem kar samo od sebe izginilo. Kašlja še zelo malo, nosek pa še vedno spušča. Danes teden gre v varstvo in me že stiska, saj vem, da drugače ne gre in da bo v dobrih rokah, samo še vedno imam nek občutek tesnobe. Pravijo, da v parih dneh izgine. Kaj naj še povem. Imamo 5 zobkov, dva bosta vsak čas zunaj. Hodi ob opori, ima enege levčka, ki ga poriva naprej (slikica), za eno rokico si še ne upa, če pa jo podkupiš naredi že kakpen korak dva proti tebi, to je bolj redko, se pa zgodi. Nočem jo nič silit, ker vidim, da jo je še strah. Sem si želela, da bi z mano doma shodila, ne v varstvu, pa ne bo šlo skozi. Mogoče pri drugem Toliko zaenkrat od mene. Grem še kaj pospravit dokler spi