|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Stare borke :-)
16.9.2010 14:30:02   
tassika
ČESTITKE !!!!user posted image user posted image user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 901
16.9.2010 19:59:51   
sonček85
Sonček čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pupika moja lepo cartanje

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 902
19.9.2010 12:36:45   
malaMravljica
mamica Pilotina. A je lepo a, prvic praznovati z dojenckom. Uzivaj ta dan in seveda vse naj naj naj naj in najboljse. Res najlepse zelje iz dna mojega srca, zasluzila si si in koncno lahko kot mami praznujes svoj rojstni dan.

user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 903
20.9.2010 10:57:23   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

mamica Pilotina. A je lepo a, prvic praznovati z dojenckom. Uzivaj ta dan in seveda vse naj naj naj naj in najboljse. Res najlepse zelje iz dna mojega srca, zasluzila si si in koncno lahko kot mami praznujes svoj rojstni dan.

user posted image
Tudi mi se pridružujemo k temu lepemu voščilu.Ostalo si pa že včeraj dobila po sms-u

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 904
24.9.2010 19:26:44   
pilotina
hvaaalaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja lepo je in dobila sem najlepše darilo

Neposredna povezava do sporočila: 905
25.9.2010 12:06:48   
drobtinica29
čaw čaw punce!

Da se še jaz javim po dolgem času!

Matic je tak živahen otrok, da še na rač. nimam čas prit, nostop v gibanju in vedno moraš biti zraven njega, sam se ne zna igrat oz sedaj v zasnjih nekaj dneh poskuša upam da mu uspe! Prvo da povem novičko naš malček je v torek shodil sam,.... juuuuppppiiii, nismo ga nič silili, tud za roke ne, je kar sam pokazal, kdaj hoče, en čas je zdaj hodil ob oporah al pa da si ga držal za roko in to samo eno in on je lepo maširal, ko pa je sam stal, pa je včasih tud sam naredil korak ali dva. Nisem pa pričakovala da se bo tako hitro sam spustil! Superca sedaj pa že lepo sam, ko pa ne gre pa seveda na vse 4. Spanje je pri nas še vedno z zbujanjem, problem pa je pri njemu da ne zna potem sam nazaj zapat, tako da smo vačsih pokonci ponoči,... juuupi a ne! pa saj bo. je že tud vse kar mi, najraje pa ima navadne jogurte, jih prav obožuje. zobek pa  ima SAMO ENEGA! pa še ta raste tako počasi user posted image . Naučil se je tud pit iz flaške čaj, si kar sam postreže.

Čestitke novopečenima mamicama in otročkoma, za Vse naj naj Pilotina čeprav malce z zamudo!!!!

Pozdravčke vsem!
lp

27.10.2009 - Matic
28.10.2012 - Urban

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 906
25.9.2010 16:54:23   
a.biba
Pozdravljene!

Vidim, da en moj post manjka, pa saj ne vem, če ga jaz nisem poslala al je kaj zablokiral... sem pa res malo za računalnikom, saj sem skoz nekaj v gužvi. V nedeljo smo imeli krst in vse kar pride zraven zahteva precej časa, ta teden je pa naš žabec prava tečkica in je mami že na trenutke čist aut, pa še taveliko dajejo vedenske motnje, tak da imamo pravi džumbus. Sicer imamo pa spodnja dva zobka na pohodu in verjetno je to glavni vir tečnobe. Se je pa zdaj tečnoba še ponoči naselila - včeraj in danes je jokal kot nor, še nikoli do zdaj mi ni bilo treba vstat zaradi česar drugega kot zize, tole je pa čist nekaj novega. Mal smo začeli korenčka poskušat in krompir, pa ni hudega navdušenja, pa bom glede na tečnobo še to prekinila vsaj dokler se stanje mal ne umiri. Pa še to - ponoči je jedel šestkrat - to še tudi ne - smo bili navajeni enkrat, dvakrat, trikrat je bila prava redkost.... in tudi cel dan že sitka in bi kar na eno uro jedel, dodatka pa itak da ne, pa tudi zgleda, da je mleka dovolj, ker se potem lepo smeji, sam ne za dolgo... eh, bomo že prebrodili. Sem mogla malo pojamrat, da spustim ventila user posted image ... so pa to prvi pravi tečni dnevi v petih mesecih, tak da sem tak lahko tiho... pa brisala vseeno ne bomuser posted image .

Drugače pa ČESTITKE NOVOPEČENIMA MAMICAMA in veliko užitkov ob novem družinskem članu!user posted image user posted image user posted image

Pilotina upam, da ste lepo preživeli roj. dan!

Maška ste že iz bolnišnice... tole mora biti grozno, ampak na srečo se da vsaj zdravit. Držite se!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Držite se vse in upam, da se mi bo uspelo kaj bolj pogosto javljat... in ostanite zdrave, jaz sem že skoraj dvakrat obležala - pa se ne dam... še ne...

Že kliče nekdo....

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 907
25.9.2010 16:55:41   
a.biba
To še...

Drobtinica user posted image user posted image user posted image  ČESTITKE ZA PRVE KORAKE! Ste pa res pohiteli in lepo, da si se javila. Uživaj s sinčkom!

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 908
25.9.2010 19:19:53   
tassika
A.biba, kaj pa če ima poskok v rasti, jaz sem pri teh mesecih začela uvajat nočno flaško z riževo kašico, da je zaleglo vsaj do 1-ih zjutraj. Sicer pa se pri nas še vedno zbujamo 2x na noč. Ob 1-ijh zjutraj se pogovarja, jo zign.oriram, pa zaspi nazaj, ob-ih pa dobi flaško, samo ji bom tudi to začela mešat z vodo, da se mogoče počasi navadi spat. Sicer pa gremo mi z  18.10. že v varstvo. Hitro je šlo.
Pa da poročam naše dosežke; je našo hrano, vstaja ob opori, hodi ob opori, za samostojno še ni sigurna, si ne upa in je tudi ne silimo. Tudi pa r osnovnih besed že obvlada, mama, ata, teta, namnam. Zna dat papa, bravo bravo, petko in pa pleše ko velikauser posted image  Je en velik smejko in hiperaktivec, konec dneva sem čisto fuč, to samo leta in skače, ne vem po kom jeuser posted image  Tiste, ki imate FB veste kaj mislim, tam so vsi filmčkiuser posted image

Pa da se še malo pohvalim, naslednji teden tkle čas bom sicer že na poti domov, ampak prej bom lahko cel dan mela dojenčka, gremo k Pilotini pogledat Davidauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 909
28.9.2010 8:11:40   
pilotina

IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Pa da se še malo pohvalim, naslednji teden tkle čas bom sicer že na poti domov, ampak prej bom lahko cel dan mela dojenčka, gremo k Pilotini pogledat Davidauser posted image

komaj čakamo, da vas vidimo, sem prav vesela, da pridete user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 910
28.9.2010 13:29:22   
tassika
Haha, se pogovarjava na RR kot da se ne slišiva vsak dan vsaj 5xuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 911
28.9.2010 15:20:01   
pilotina

IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Haha, se pogovarjava na RR kot da se ne slišiva vsak dan vsaj 5xuser posted image

user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 912
3.10.2010 20:26:28   
pilotina
dragi Luca Mateo vse naj na najboljše za tvoj 1. rojtni dan in naj bodo tvoji dnevi s sončkom posijani user posted image
velikega cmokeca od pilotkota in pilotine

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 913
4.10.2010 7:02:49   
a.biba
Z enodnevno zamudo...

VSE NAJBOLJŠE LUCA MATEO in čimveč zadovoljnega nasmeha na obrazeku!
user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 914
4.10.2010 12:02:23   
malaMravljica
Pilotina, Tassika, Rizkoo, Soncek in Biba, hvala za vsa voscila ;-)  hehe.. na sms smo prejeli voscilo na pravi dan samo od Tassike :-))  ene so prehitevale, pol pa me je na dan d zacel telefon hecan, ne vem kaj je blo, sms-ji so prihajali sele danes. Vsem pa hvala za vsako lepo besedico, zlate tetke ste!

Jaz nimma vec dojencka, sedaj je uradno mali otrok oz mali fantek. Ampak je pa en zlati mali fantek veste. Da ga vidite kako gre spat. Sploh razmisljam, ce ga hocem dat v posteljo, ker itak ne bo spla, pol ga vseeno nesem, pa ga dam v posteljo, se mi se na vse grlo smeji, ga pokrijem, se obrne na trebuh in tisina, cez nekaj minutk oz trenutkov, pojma nimam kdaj, v isti pozi zaspi.
Sem mu pa dala grozdje 2x sedaj in je dobil tok uneto ritko, takoj ko je bila planicka polulana je zacel tko jokat, pa ko ga previjam tak jok, ga tako boli. Upam, da se kmalu pozdravi.

Punce, vsem en lep pozdravcek, vam zelim tak lep soncen dan kot ga imamo mi, popoldne greva na potep. Drugace pa, mal me stiska, moj mozek ima sedaj visek sezone  in ga sedaj skor 3 tedne skor nic ne bo doma, ene 3x bo v tem casu prespal pri nama user posted image user posted image  sploh ne vem kako bom lahko spala, brez njega jaz ne morem zaspat zvecer.

Aja Tassika, povej mal o Davidu noooooooo!!!!! je lep, majhen, priden, si ga pestvala?????????

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 915
4.10.2010 20:44:02   
tassika
Haha sem žleht a neuser posted image  Nisem ne, samo čas me prehiteva. David je pa tako srčkan dojenček, kot ga že dolgo nisem videla. REs je bogi, ima ful krčkov, pa refluks, tako bruha bogi, ampak saj bo počasi prerastel. Me je presenetilo, da ga bruhanje čisto nič ne moti, bruhne, se mu malo zaleti in on veselo naprej. Je pa čisto drugačen kot Zoja pri njegovih mesecih, mogoče šele sedaj vidim, kako so se poznali tisti trije tedni prehitevanja. MAli je tako divji, brca, se smeje, vglavnem, ko mu nič ne nagaja, je pravi navihanček. Pa smeji se naglas, tako lepo, ga je moj spravljal v smeh. Pa veš, da sem ga imela celo malo v naročju, je kar zmanjkalo časa, pa sem šele zvečer prišla na vrsto, najprej smo bili zunaj, potem Zoji za jest, pa je on spal,... prekratek dan vam povem. Ko ga je pa moj prijel, no res, da je bila Zoja zaspana, ampak to je bil tak jok ljubosumja, groza. Zvečer, ko je bila pa spočitta, pa ni bilo nobenega problema. SAmo malo jo je treba pazit, ker ona bi ga božala, samo ne zna čisto nežnouser posted image

No da povzamem, dan je bil super, samo meni se zdi, da se vedno prehitro konča.

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 916
6.10.2010 22:20:07   
malaMravljica
hvala Tassika. Ce imas kaksno slikco pa itak ves moj mail user posted image  

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 917
10.10.2010 22:04:21   
malaMravljica
Punce moje, kje ste vse? Soncka pogresam, nic se ne javi, Rizkoo ima opraviceno, druge pa prav nic.

Jaz se kar sama, ze cel teden, jutri bom imela par urc mozeka doma, pol gre spet naprej, ta oktober je pri nas krut, ga pa greva z malim mogoce ta teden kaksen dan obiskatm, bo v enem mesu, kjer sem vcasih tok fajn sopingirala.
Mali mi se ne hodi sam, hodi tako, da poriva karkoli mu pride pred nos pred seboj in capa zadaj, pa zadnja dva dni ustane brez opore in stoji brez se drzat, ko ga vidim me panika in stecem k njemu, ceprav nima nobenega problema se nazaj sam usest. Ga nic ne vodim za roko, da bi prej shodu, vse kar se je do sedaj naucil se je naucil sam, traja mal dlje ampak ko skopca je stabilen v nulo.
Ko je na volji zna ze veliko besedic in bejbe moje, se ne hecam, mali je ze sedaj dvojezicen. Rece mama, tata, Papa, nona, ja, ne, mogoce se kaj ampak zadnjic je moj mozek kar gledal, smo imeli vecerjo, malega dam v tripp trapp in mali rece Lecker Je pa rekel ze zjutrajmeni, ko sem pripravila sem jaz blebetala lecker in je pobral od mene. Aja, pri papa pa ne vem kaj misli,ga zmedeno ucim, papa mu govorim ko maha, pa oci je Papa  in ko ga poklicem jest recem papa, tu moram nehat, da ne bo zmede in bo mislil, da je Papa za pojest in pol pomahas, ker ga ni vec user posted image user posted image  joj, to je pa se men smesno sedaj.

Bejbike,dajte kaj napisat no, vas pogresam.

Neposredna povezava do sporočila: 918
11.10.2010 10:22:53   
a.biba
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Aja, pri papa pa ne vem kaj misli,ga zmedeno ucim, papa mu govorim ko maha, pa oci je Papa  in ko ga poklicem jest recem papa, tu moram nehat, da ne bo zmede in bo mislil, da je Papa za pojest in pol pomahas, ker ga ni vec user posted image user posted image  joj, to je pa se men smesno sedaj.

user posted image user posted image user posted image  si tudi mene fajn nasmejalauser posted image user posted image user posted image ... pa kako čas beži, kar čvekajo že vaši podmladki.

Mi smo imeli tudi malo pestro, pa ni prehudo - pridobili smo dva zobka, pa en prehladek in čeprav je prvi dan zgledalo, da bo čisto zbolel, je bil drug dan že super. Nosek še čistimo, drugače je pa ok. Začeli smo gh uvajat, ker je začel podnevi pogosto jest, tako da se je tudi tu stanje malo umirilo, čeprav še vedno jemo dvakrat mogoče trikrat, pa naj mu bo, ko gre potem tako pridno nazaj v svojo posteljico spat - seveda, če ga mami ne pozabi prestavit, ker zaspi zraven user posted image . Smo že poskusili korenčka, bučke, krompir, cvetačo in jabolko. Pa kako kateri dan, včasih je kot volk, drugič pa nič, pa se ne sekiram. Očitno pa ne bo težav z zelenjavo, vsaj zaenkrat ne.

Evo toliko od nas, zdaj grem pa kašico pripravit preden se zbudi... javite se kaj, ker vas je res prijetno brat.

Neposredna povezava do sporočila: 919
11.10.2010 10:55:37   
tassika
Uf bom kar prekopirala tisto kar sem napisala mm v mailuser posted image

Včeraj sem gledala Zojo, sploh ne vem, kdaj je tako zrasla, res, da ima čisto malo lask, no ja ima jih veliko, samo so tenki in blond in se slabo vidijo :), ampak je pa v oblekici in supergah kot ena velika punčka. Pa tak cuker je, ko ne joka, no itak imamo po novem samo dva programa - jokajoči in navihani. Prvi veš kakšen je (gre za tabo in joka mama, mama,...) drugi je pa en sam smeško, karkoli najde se smeji, prav nagaja. Prej mi je s kocko tolkla po pečici in se smejala ko pečen maček :) Roj.dan je v pripravah, tam nekje zadaj. Tortica je naročena, vse ostalo je še v oblakih. Od naju dobi za darilo 1g zlata in tortico, drugega ne potrebuje. Od naših dobi tisti nahrbtnik za v hribe, ostalim sem rekla za bone. Za oblečt ima dovolj, vsaj zimsko kolekcijo :) Pomladanske pa še ne kupujem, ker ne vem kako bo rasla. Zaenkrat gre v oboje, v širino in dolžino. JE pravi mali požeruhec :) Aja pa ne boji se več ljudi, gre k vsakemu, samo če ni zaspana ali naspana. ponavadi ko se zbudi rabi, da pride malo k sebi. Dediji so zakon, babice trenutno malo bolj v ozadju. ČE jo pa nosiš okoli ali pa če imaš kaj hrane v rokah, je pa vsa tvoja :)

Prejšnji teden sva dali čez en prehlad, bil je sum na bronhitis, ampak je potem kar samo od sebe izginilo. Kašlja še zelo malo, nosek pa še vedno spušča. Danes teden gre v varstvo in me že stiska, saj vem, da drugače ne gre in da bo v dobrih rokah, samo še vedno imam nek občutek tesnobe. Pravijo, da v parih dneh izgine. Kaj naj še povem. Imamo 5 zobkov, dva bosta vsak čas zunaj. Hodi ob opori, ima enege levčka, ki ga poriva naprej (slikica), za eno rokico si še ne upa, če pa jo podkupiš naredi že kakpen korak dva proti tebi, to je bolj redko, se pa zgodi. Nočem jo nič silit, ker vidim, da jo je še strah. Sem si želela, da bi z mano doma shodila, ne v varstvu, pa ne bo šlo skozi. Mogoče pri drugem user posted image

Toliko zaenkrat od mene. Grem še kaj pospravit dokler spiuser posted image

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 920
11.10.2010 11:47:05   
pilotina
uspela sem vse prebrat, če pa mi rata ševse napisati, pa še ne vem saj se lepi David prebuja user posted image

najprej tassi...hvala za lepo soboto, tudi mi trije smo se imeli zeloooooooo lepo z vami...čas pa itak beži, ko se imaš fajn
punce, Zoja je tako lepa in pridna deklica, ja deklica, nič več dojenček, je že avelika in cel smehec...njenih lepih okic pa se ne morem in ne morem nagledati user posted image

malaMravjica...bom tim mail poslala...res se je zbudil...pa oprosti, ker slikic nič ne pošljem...obljubim dobiš

grem grem

biba...se še oglasim

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 921
12.10.2010 11:44:05   
tassika
MM vse najboljše, tale pesmica je pa zate, meni je tako lepa in realna. Lepo praznuj s svojima najdražjima.

KAKO RASTE MAMA

NAJPREJ JE SAMA TEMA,
NAJPREJ JE VELIK NIČ,
POTLEJ JE MAJCENA DEKLICA
IN IZ NJE LJUBEK DEKLIČ.

IZ NJEGA MAMICA ZRASTE,
A RASTE DOLGO IN MNOGO LET,
POTEM PA JE TO KAR NAENKRAT
IN JAZ PRIDEM NA SVET.

IZ MAMICE ZRASTE MAMA
BOGVEKDAJ, KAR NEKEGA DNE,
KO ŠE SAMA NE VE, DA JI PADA
PRVI SNEG NA LASE.

KO JAZ ODRASTEM, RASTE
MAMA POČASI NAZAJ,
DOKLER BABICA NE POSTANE
IN PRIDE Z VNUKI V RAJ.

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 922
12.10.2010 12:01:11   
malaMravljica
iiii Tasika, kok je lepa ta pesmica. Hvala ti.
sam z enim fantom uzivam, drugi mi je pa ze utekel in pride v nedeljo proti jutru. Delo, kaj hoces. Mi je pa podaril tako lep sopek vrtnic. En dan sva ga imela doma, mali je bil tok vesel, pa nic mu ni hotu pokazat kako hodi, sam pestval se je pri ociju, ga je dal na tla in mali v jok, naredi tak kisel obraz k da bi limono jedel in oci ga takoj spet dvigne. Ga ovija okol prsta. Cudno pri meni pa ni tega user posted image   ej Tassika, tisti plascek je pa za otroke, si mores mislit???? Zakaj pa otroci rabijo tok lep plascek? Ce se mi bo dalo greva popoldan do tiste trgovine in ti bom porocala kaksno robo imajo.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 923
12.10.2010 16:26:41   
a.biba
VSE NAJBOLJŠE MM in ostani tako predana družini, ker te je res lepo brati!
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 924
12.10.2010 18:06:05   
tassika
user posted image
user posted image

ŽE  PONOSNE MAMICE  user posted image

MAMICA:            DOJENČEK:           RD MAMICE:     RD DOJENČKA: 

01. soncek85      Aleksander             02.04.1985       23.04.2009
02. rižko              Liam                       20.06.1982     04.09.2009
03. Maj2009        Julija                      18.06.1984       20.09.2009
04. Nea_Teja      Jaka                       12.02.1975     26.09.2009
05. MalaMravljica Luca Mateo           12.10.1978     03.10.2009
06. Nogavica       Tilen                       18.05.1977      17.10.2009
07. Drobtinica      Matic                      28.09.1979    27.10.2009
08. Tassika         Zoja                        12.08.1983    31.10.2009
09. mariee            ?                                  (26)                  ?
10. Nataša28     Danaja                            ?            05.12.2009
11.Kejti              Jure                         21.02.1973    22.12.2009
12. Nincrli         Nataniel                         (24 )          31.12.2009
13. MAŠKA          Živa                         31.05.1975   12.01.2010
14. Maxy              ?                                                  v 37t/2009
15. sašaš             ?                                    ?                   ?
16.Twixy            Lili Sue                    10.02.1981    03.02.2010
17.Zvesta         Saraja                     24.10.1979   17.02.2010
18.Strumf          Matevž                   20.5.82          26.03.2010
19.Kepica83         Tej                       20.11.87        28.03.2010
20. A.biba         David                           26             22.04.2010
21. Brvar             Maj                                             06.05.2010
22. Divans1       Luka                                            06.05.2010
23. Fargesia    Andraž                        26               07.07.2010
24. Pilotina       David                     19.09.1979     09.07.2010
25. Oton         Izadora                                          24.07.2010
26. Nadka30   Melanie                   26.09.1979     09.09.2010
27. Sonček25  Žan                         12.01.1980    15.09.2010

user posted image

MAMICE ,KI JIH ŠE ČAKAMO NA NAŠI TEMI
user posted image

BODOČE MAMICE user posted image

user posted image user posted image

IME:             STAROST:         KRAJ:             PDP:                                    

01. Rizkoo     20.06.82            Celje         april 2011     

user posted image

NEKAJ KORISTNIH LINK-ov

user posted image  Prva pomoc za  mamice user posted image

Dojenje   user posted image

LA LECHE LEAGUE SLOVENIJA
NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA
ISKALNIK NAJPOGOSTEJŠIH VPRAŠANJ MON
DOJENJE MON FORUM

Otrok    user posted image
Brošura MOJ OTROK IMA VROČINO
Brošura DOJENČEK -  kako ga pestujem in kako se ukvarjam z njim (Handling)
PEDIATRIJA MON FORUM

Masaža dojenčkov in otrok  user posted image
http://www.masazadojencka.si/masaza.htm

Baby handling:
http://www.youtube.com/watch?v=WfZDWtXDewA

Kapljice (A)D3 (zamenjave):
- Idro_plurivit (Italija)
- Oleovit D3 (na oljni bazi, naj ne bi povzrocal krcev. Dobi se v AT ali lekarna Arnika. Sk. loka)
- Plivit D3
- dodajte!

Kapljice proti krčem:
user posted image
- Mylicon (Italija)
- Sab simplex
- Colic calm
http://www.coliccalm.com/index.html
- Antiflat (AT)
- Milicon Goccie (IT)
- Colikind (homeopatske granule, IT ali lekrna Arnika)
- Vetrovne kapljice (koroske lekarne)
- Lefaxin (AT)
- GasBimbi (v lekarni receno, da naj ne bi bile najboljs)
- bioGaia (probiotiki www.biogaia.si )
- dodajte!

Cepljenja:  user posted image
- Knjizica za starse - cepljenje otrok
- rotavirus:
http://www.zzv-ce.si/unlimitpages.asp?id=357
        http://med.over.net/forum5/read.php?37,4244011
        http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2206492
- norice (vodene koze): http://www.zzv-ce.si/unlimitpages.asp?id=275#norice-vodene%20koze
- redna cepljenja: http://www.ivz.si/index.php?akcija=novica&n=1766
- cepljenje otrok s konjugiranim pnevmokoknim cepivom

Od rojstva brez plenic:
- http://www.diaperfreebaby.org/index.php?module=article&view=10&MMN_position=251:14
- http://www.diaperfreebaby.org/index.php?module=article&view=8&MMN_position=237:14:224
- http://www.ringaraja.net/forum/od_rojstva_brez_pleni%C4%8Dk/m_3945712/tm.htm
- http://med.over.net/forum5/read.php?1,4473621

UVAJANJE GOSTE HRANE
Uvajanje GH
Uvajanje GH 1

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?