Tincy90
|
Čau buc bau! Kako smo kej, še tiste neučakane nosečke? najprej čestitke vsem novim mamicam in njihovim sončkom, bravo! Matr, mene dans kr neki razganja in pouna sm neke energije s tem, da me že dva dni zapored mučjo migrene, oujessss! že dve noči sm slabo spala, ampak res slabo tko d ne spiš niti 15min skupej , ampak sm pa useen dobre volje, mislm kr neki, teli hormoni so pr men čist crazy. da vam povem kaj je novga...u bistvu nč velik no, učer sm bla pr G in mi je delala CTG in UZ. sm bla tko hepi k sm pikico vidla, sm opazila in G mi je tud rekla d jo dobr fotram , kr naj bi mela okrog 4068g kukr je pokazov njen UZ, se mal tolažm d se UZ tud lahk zmot kr drgač nvem kko bom js tako punčaro vn pognala. Je rekla G, da mora dost velika kr ma tud glavco in trebuščk dost velik, obseg glavice je 340, obseg trebuha pa 370 (js se na te mere zdj čist nč ne spoznam, tko da če kera ve kej o tem naj mi le prosm razloži ). Sm očitno ma bebika moja gene, kr js sm mela pa 4600g k sm se rodila. navsezadnje mi ni mar, kolk bo res težka al pa velika, sm hočem d se rodi zdrava pa da bo vse OK. Kr po teh meritvah, če so se zdj pač mal zmotil bo mela čist uredu kilažo pa to. Uff, že vidm kko bo u porodni, se bom drla k sraka. zanimivo, da me zdj nč ne stiska glede poroda, ta strah pa to, po mojm bo pol pršlo za mano k se bo enkrat zares začel. Drgač si pa zlo želim, da bi bla dans kaka akcija k mam PDP na tko lep datum, sm mislm d bo res tko kt moj prav, da se bo rodila na plačo. on jo dobi 15. in upa, da bo res takrt beba rojena, zakaj pa tko hoče pa sam bog ve. Oo, danes gre Shopgirl nazaj v Postojno, upam da se ti dogaja bejbi in da že potiskaš svojo Shopbaby vn. držim pesti, da vsaj teb rata rodit na tko lep datum. Jaaaa, vijolca k bi biu saj kak sneg že, js ga tud hočm! k grem vn k je tko mrzlo si kr domišlam že, da diši po snegcu in bo vsak čas padu. prosim Božiček, usmili se me in mi pošlji kakšno lepo snežinko s severnega pola. tebe Dedek mraz pa prosim, da mi čim prej prineseš štručko v naročje oz me naženeš v P. tok mal si nism pa še nobeno leto zaželela. Enivej, lepo se mejte , mamice pa uživajte s svojimi bonbončki.
|